• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

yok valla ben ara verdim baya essahtan bana hiç sormadılar.
İlla vasıfsız yapacak bizleri😅😃eleştirdiği üyenin eşi güvenlik personeli şark da . Küçük çocuğu var ara vermiş iş hayatına. Eşi de eleştiren kişinin 2 katı kazanıyor en az. Tayin olunca gayet de döner iş hayatına. Kendi sahip olamadıklarını başka kadınlarda açık arayarak gidermeye çalışıyor. Alıştık.😅😃

Şuraya iki şey yazardım da sana banlanmak istemiyorum bugün. Tıbbi sekretersin sen . 2 yıllık mezunsun. Yok bir kariyerin. Hep orada çalışıp emekli olacaksın. Doktoralı arkadaşlarım yazmıyor senin yazdıklarını. Halinden şikayetçi olmayan insanları eleştiriyorsun. Cidden ilginç bir insansın.

Şuraya iki şey yazardım da sana banlanmak istemiyorum bugün. Tıbbi sekretersin sen . 2 yıllık mezunsun. Yok bir kariyerin. Hep orada çalışıp emekli olacaksın. Doktoralı arkadaşlarım yazmıyor senin yazdıklarını. Halinden şikayetçi olmayan insanları eleştiriyorsun. Cidden ilginç bir insansın.
Sektörde ara verip vermemek fark eder dedim meslekten mesleğe.birşey demedim ki.altın bilezik gibi köşede dursun opmuyor işverenler tecrübe istiyor diyorum.evet çok kariyerli olmana da gerek yok.en dandik ayak işleri için bile tecrübe isteniyor.patrona gidip maalesef ben kıytırık bir sekreterim ya da kıytırık bir garsonum ne yapacaksın tecrübeyi canım diyemiyorsun.senin küçümsediğin meslekler bile patronlar için tecrübelilere verilmeli.benim kariyerimle ne ilgisi var dediğimin.garson olmak istesen onu bile olamıyorsun tecrübesiz.illa çok önemli bir iş yapmak gerekmiyor çalışmayı savunmak için.bu bir zihniyet meselesi.kendi kendine faydan olsa bile yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sektörde ara verip vermemek fark eder dedim meslekten mesleğe.birşey demedim ki.
Daha ne diyeceksin ayol? Kocası şu an çalışmayan üyeye neler dedin. Ev kadınlarına neler dedin.iş saatinde +18 topiklerde dolanıyorsun her gün. Sonra da bizleri beğenmiyorsun.Bizler mutluyuz hayatımızda. Bu zoruna gidiyor senin. Ama neden zoruna gidiyor orasını çözemedim işte.

Sektörde ara verip vermemek fark eder dedim meslekten mesleğe.birşey demedim ki.altın bilezik gibi köşede dursun opmuyor işverenler tecrübe istiyor diyorum.evet çok kariyerli olmana da gerek yok.en dandik ayak işleri için bile tecrübe isteniyor.patrona gidip maalesef ben kıytırık bir sekreterim ya da kıytırık bir garsonum ne yapacaksın tecrübeyi canım diyemiyorsun.senin küçümsediğin meslekler bile patronlar için tecrübelilere verilmeli.benim kariyerimle ne ilgisi var dediğimin.garson olmak istesen onu bile olamıyorsun tecrübesiz.illa çok önemli bir iş yapmak gerekmiyor çalışmayı savunmak için.bu bir zihniyet meselesi.kendi kendine faydan olsa bile yeter.
İş hayatını küçümseyen yok aramızda. Çalışmayı teşvik ediyorum ayrıca. Ama çalışmayanlar da perişan vs değiller sandığın gibi. Aramızda geçerli mesleği olan üyeler var. Yok garson sekreter vs merak etme.ayrıca birikimi var üyenin. İstese kendi işinin patronu olur kolayca.çalışmak hak ve tercih , çalışmamak da hak ve tercih. Mesela senin ne tür hobilerin var? İş dışında yeteneğin olduğu bir alan var mı? Müzik aleti çalabiliyor musun mesela? Ayda kaç kitap okursun? Sosyal sorumluluk projelerinden kaçına katıldın? İşten çıkınca ne yapıyorsun ? Konumuz buydu topik de. Hele bir bunları anlat. Mesela benim aşçılık sertifikam var dünya mutfağı üzerine. Yanında 5 yıllık da üniversite diplomam var aynı sektörde. Ayrıca 4 yıllık da işletme diplomam var.Nereye gitsem iş bulurum anında.

Son düzenleme:
İlla vasıfsız yapacak bizleri😅😃eleştirdiği üyenin eşi güvenlik personeli şark da . Küçük çocuğu var ara vermiş iş hayatına. Eşi de eleştiren kişinin 2 katı kazanıyor en az. Tayin olunca gayet de döner iş hayatına. Kendi sahip olamadıklarını başka kadınlarda açık arayarak gidermeye çalışıyor. Alıştık.😅😃
hayretler içerisinde okuyorum her bir yorumunu kendisinin diplomat falan sandım bu kadar iş iş kariyer diyince djadhjdh

işssiz kocamda mühendis bu arada :KK43: @Ferhans
Ferhansa kendinden tecrübeli bir abla olarak tavsiyem bir psikoloğa gitmesi içindeki hesaplaşmaları, insan düşmanlığının sebeplerini , neden yanlış adamları seçtiğini vs onla konuşmasını çözmesini canı gönülden isterim. Arada alay bile ediyoruz kendisiyle. Neden bunun yerine güzelce sohbetler etmeyelim? Ferhans kendine çeki düzen verip 1 adım atsa Kadınlar kulübü ona 10 adım atar.şu an 29 yaşında. Zaman hızla geçecek 39 49 olacak. Hayat planı olmalı kendi doğruları olmalı geç olmadan. İçinde mutsuz. Önce onu çözmeli.çözülmeyecek bir sorun da değil.

Amin canım da.dünyada hiç boşanan yokmuş gibi yazmışsın.onlar da kocamın parası benim diyordu.masallarda yaşamıyoruz.
Allah korusun öyle bir şey olursa çok şükür mesleğimi her an istediğim her yerde yapabilirim kaldı ki boşanırken hakkımı alırım ortak edinilmiş mallar yine evde oturmama yeterli olur yine paraya ihtiyacım olmaz. Allah kocamın yokluğunu göstermesin.

Kız bu kadar tan tana 2 yıllık mezun tıbbi sekreterlik içinmiydi 🥹😅 ?
Benim kocamın maaşı onunkinin 2.5 kat tam 😂 benim kendi gelirim de var . Adam bana maaş kartını vermiş benden para ister ayrıca diplomam altın bileziğim kolumda tecrübem var kadın daha bık bık saçma sapan konuşuyor onun yüzünden ceza aldım zaten. Alan razı satan razı millete böyle dert anlatıyoruz artık bana yazana ne olursa olsun sanane ekmeğimi suyumu sen mi veriyorsun diyeceğim yemin ediyorum

Benim kocamın maaşı onunkinin 2.5 kat tam 😂 benim kendi gelirim de var . Adam bana maaş kartını vermiş benden para ister ayrıca diplomam altın bileziğim kolumda tecrübem var kadın daha bık bık saçma sapan konuşuyor onun yüzünden ceza aldım zaten. Alan razı satan razı millete böyle dert anlatıyoruz artık bana yazana ne olursa olsun sanane ekmeğimi suyumu sen mi veriyorsun diyeceğim yemin ediyorum

Kız ben ne kaçırdım dur hele 😅😅🤣

Yaklaşık 16 17 senedir aktif olarak dışarıdaydim aralarda en fazla 40 45 gün fizik tedavi raporlarım oldu
Kopek gibi çalıştığım zaman bile mutluydum
Fakat 3 yıldır çalıştığım ekip berbat cahile cahil olduğunu anlatmak kdr zoru yok
Pandemide 1 gün esnek çalışmadan saatlere uymadan çalıştırıldim üstüne geçen yıl covid çok zor geçirdim
Su an motivasyon kaynağım gitgide finansal özgürlüğe yaklaşmak ve her gün birsey öğrenmek
Yazın 5 ay kadar evdeydim çok verimli ve mutluydum
Su an hedefime adım adım ilerliyorum
Bu arada genetik bir rahatsızlık teşhis surecindeyim beni emekliliğe götürebilir eğer tanı alırsam kesin gibi ama son testler kaldı 1 gün bile kalmam sağlıktan öte köy yok yaşadığım yorgunluğun tarifi ve telafisi yok

Gel bacım sarılalım ben çalışırken isyerinde depresyon imanından bıktım Meger ölümcül hastaymisim

## Yani kriz anlarinda
Benimde kulağımda sorun var esila ya bak sorun başladı mı hiç bir şey beni motive etmiyor . Geçmiş olsun bu arada

Back