• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Yaklaşık 16 17 senedir aktif olarak dışarıdaydim aralarda en fazla 40 45 gün fizik tedavi raporlarım oldu
Kopek gibi çalıştığım zaman bile mutluydum
Fakat 3 yıldır çalıştığım ekip berbat cahile cahil olduğunu anlatmak kdr zoru yok
Pandemide 1 gün esnek çalışmadan saatlere uymadan çalıştırıldim üstüne geçen yıl covid çok zor geçirdim
Su an motivasyon kaynağım gitgide finansal özgürlüğe yaklaşmak ve her gün birsey öğrenmek
Yazın 5 ay kadar evdeydim çok verimli ve mutluydum
Su an hedefime adım adım ilerliyorum
Bu arada genetik bir rahatsızlık teşhis surecindeyim beni emekliliğe götürebilir eğer tanı alırsam kesin gibi ama son testler kaldı 1 gün bile kalmam sağlıktan öte köy yok yaşadığım yorgunluğun tarifi ve telafisi yok
Önceki konulardan yanlış hatırlamıyorsam kamu kurumunda çalışıyorsunuz.Bizde pandemide raporu olan arkadaşlar bir süre gelmedi.Daha sonra rapor konularını dahada sıkılaştirdilar.O yüzden onların bir çoğu geri geldi.Sadece iki engelli arkadaşımız vardı yürüme zorluğu çeken kas hastalığı bulunan .Onlar covit bitene kadar gelmedi.Bizlerde esnek çalışma yaptık ama yinede çok zordu.Mis gibi evini bırakıp maskeyi takip o sokağa çıkmak... Otobüsler, minibüsler tıklım tıklım vs.Birde işte vatandasla. Bütün gün maskeyle oturmak çok zordu.Sizin zaten eklem hastaliginiz sürekli olan bir hastalikti ve ağır geçiriyordunuz diye hatirliyorum.Pandemi dönemi nasil izin vermediler çok şaşırdım .Çalisma ekip arkadaşları çok önemli .Uzun süredir de calisiyormussunuz .Bundan sonra huzurlu bir emeklilik hayatı gecirmenizi dilerim.

Önceki konulardan yanlış hatırlamıyorsam kamu kurumunda çalışıyorsunuz.Bizde pandemide raporu olan arkadaşlar bir süre gelmedi.Daha sonra rapor konularını dahada sıkılaştirdilar.O yüzden onların bir çoğu geri geldi.Sadece iki engelli arkadaşımız vardı yürüme zorluğu çeken kas hastalığı bulunan .Onlar covit bitene kadar gelmedi.Bizlerde esnek çalışma yaptık ama yinede çok zordu.Mis gibi evini bırakıp maskeyi takip o sokağa çıkmak... Otobüsler, minibüsler tıklım tıklım vs.Birde işte vatandasla. Bütün gün maskeyle oturmak çok zordu.Sizin zaten eklem hastaliginiz sürekli olan bir hastalikti ve ağır geçiriyordunuz diye hatirliyorum.Pandemi dönemi nasil izin vermediler çok şaşırdım .Çalisma ekip arkadaşları çok önemli .Uzun süredir de calisiyormussunuz .Bundan sonra huzurlu bir emeklilik hayatı gecirmenizi dilerim.

Evet tutulduğumda felç gibi oluyor kollarımı kullanamıyorum
Çok komikti diğer kurumlar bile kapalı evrak soruyorlar 10da diyoruz niye diyor mesai başlamadı diyoruz
Dışarıda çalışan birimler odada oturuyor bir dönem esnaf bile almıyordu
Hala içim ürperiyor:D

Anlamadiysaniz o sizin sorununuz.Konu sahibi haftasonu dinleniyorum malum gün yani pazartesiyi kastediyor.O güne gelince o günüm kötü geçiyor motive olamıyorum diyor.İştede sorunum yok diyor.ise geldiğinde ki pazertesi sendromundan bahsediyor .
Sadece çalışan insanlar değil herkes pazartesi sendromu yaşıyor . Yani çalışıyorsunuz diye siz birşeyleri fazla yaşıyor değilsiniz . Ayrıca da başlığa sadece çalışanlar yazsaydı o zaman bizde yorum yazmazdık . Yukarıda bir üye namaz kılıyorum bana motivasyon sağlıyor demiş daha bir sürü farklı yorum var benim yazdığım 2 kelime milletin zoruna gitti nedense artık kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı bu sitede de böyle işte .

Sadece çalışan insanlar değil herkes pazartesi sendromu yaşıyor . Yani çalışıyorsunuz diye siz birşeyleri fazla yaşıyor değilsiniz . Ayrıca da başlığa sadece çalışanlar yazsaydı o zaman bizde yorum yazmazdık . Yukarıda bir üye namaz kılıyorum bana motivasyon sağlıyor demiş daha bir sürü farklı yorum var benim yazdığım 2 kelime milletin zoruna gitti nedense artık kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı bu sitede de böyle işte .
Kedi uzanamadiği ciğere mundar der diyerek ne zannediyorsunuz kendinizi acaba.Hayret.

Çok komikti diğer kurumlar bile kapalı evrak soruyorlar 10da diyoruz niye diyor mesai başlamadı diyoruz
Hala içim ürperiyor:KK70:

Sanki bir rüyaydi.uyuduk uyandık.

Ağzımda maske Evraklari eldivenle alıyordum😁
Hala içim ürperiyor:KK70:

Back