• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Tmm ferhans biz faydasız insanlarız sense çok çok değerli bir çalışansın. Rahatladın mı? 😃bak kabul ediyoruz. Ama bak evden 1500 tl kazandım bugün bak Allah’ın işine😅😃
Şey gibi oldu, tamam sen harika bir insansın biz komple g*tüz.🤣

Çalışmayıp anca kendini oyalayan birinin çalışan birine bunu yazması da ayrı bir komik.
Çalışanlara değer veriyoruz ki. Kadınlar daha çok yer alsa keşke iş ortamlarında. Bu arada senin kaç yıllık iş hayatın var? Ben 9 yıl sigortalı fiili 3 yılda dayımın hukuk bürosunda çalıştım mesela. 😃şimdi de çalışmak istemiyorum. Hakkım yok mu?

Çalışanlara değer veriyoruz ki. Kadınlar daha çok yer alsa keşke iş ortamlarında. Bu arada senin kaç yıllık iş hayatın var? Ben 9 yıl sigortalı fiili 3 yılda dayımın hukuk bürosunda çalıştım mesela. 😃şimdi de çalışmak istemiyorum. Hakkım yok mu?
Çalışma çalışma.dinlen güzelce.

Çalışmayıp anca kendini oyalayan birinin çalışan birine bunu yazması da ayrı bir komik.
Çalışmadığımı kim söyledi ki sana 😂 Cuma günü senin mesaide kazandığından daha fazlasını kazandığıma adım kadar eminim 😂 ayrıca ister çalışırım ister çalışmam keyfimin kahyası mısınız ? Babam zengin kocamın durumu iyi adamın maaş kartı bende babamdan ekstra gelirim var senden daha iyi yaşıyorum üzgünüm ama sen kendi kara bitine yan 😂

Çalışma çalışma.dinlen güzelce.
Hastayım ben kalp hastası ayrıca beynimden ameliyat geçirdim. Belki başka üyelerin de vardır sebepleri. Küçük ilçedelerdir iş alanları yoktur. Aileden baskı görüyorlardır. Veeee en önemlisi çalışmayı tercih etmiyordur olamaz mı? Annem 18 yaşında öğretmen oldu. Hiç de mutlu hayatı olmadı. Kadın çalışınca topluma ekonomiye çocuğuna faydası oluyor ama mutluluk getirmiyor bilesin. Çalışanın da çalışmayanın da mutlusu mutsuzu var.

Çalışmadığımı kim söyledi ki sana 😂 Cuma günü senin mesaide kazandığından daha fazlasını kazandığıma adım kadar eminim 😂 ayrıca ister çalışırım ister çalışmam keyfimin kahyası mısınız ? Babam zengin kocamın durumu iyi adamın maaş kartı bende babamdan ekstra gelirim var senden daha iyi yaşıyorum üzgünüm ama sen kendi kara bitine yan 😂
En azından kendi emeğimle var olup, erkeklerle eşit seviyede hayata karışabiliyorum.kendimi kendi emeğiyle var olamayan biri gibi hayatımdaki erkekler üzerinden tanımlamak zorunda kalmıyorum.hayatımdaki erkek bireyler üzerinden değerli olduğumu ima etmeye çalışmıyorum.bir gün o erkekler hayatından çıkarsa senin değerinde mi tepetaklak olacak o zaman.senin tek marifetin zengin birinin kızı olma şansı mı ya da erkeğin birine kedi gibi sokulup, kendini sevdirmeyi becerebilmek mi ? Bir kadının kendini erkeklerin parasının verdiği yetkiye göre savunmaya çalışması ne kadar acı.kocişimm yaa bugün bir ayakkabı beğendimmm alalımm miiiii ? Yok ben almayayım.bir onurum, kendime saygım var.başkasının parasıyla rahat edemem.

Hastayım ben kalp hastası ayrıca beynimden ameliyat geçirdim. Belki başka üyelerin de vardır sebepleri. Küçük ilçedelerdir iş alanları yoktur. Aileden baskı görüyorlardır. Veeee en önemlisi çalışmayı tercih etmiyordur olamaz mı? Annem 18 yaşında öğretmen oldu. Hiç de mutlu hayatı olmadı. Kadın çalışınca topluma ekonomiye çocuğuna faydası oluyor ama mutluluk getirmiyor bilesin. Çalışanın da çalışmayanın da mutlusu mutsuzu var.

Bilmiyordum, gecmis olsun cok.

Bu konu bile calisan calismayan kadin tartismasina nasil dondu yahu 😂

Esim de ben de calismasak da torunlarimiza kadar rahat gecinirler ama ben kariyer yapmayi seviyorum. Bir gun sevmezsem isi de birakirim, kimin ne dedigi umrumda degil.

Gerci sitede bana doktora yaptigim ve kariyerime odakli yasadigim icin asiri pessimist bir arkadas 'Yani o kadar kariyer yaptin da ne oluyor? Neden bu caba? Hepimiz oleceksek ne gerek var o kadar calismaya? Sadece kendi egonu tatmin ediyorsun ' vs demisti. Kimseyi memnun edemiyoruz guzide sitemizde. 😂

En azından kendi emeğimle var olup, erkeklerle eşit seviyede hayata karışabiliyorum.kendimi kendi emeğiyle var olamayan biri gibi hayatımdaki erkekler üzerinden tanımlamak zorunda kalmıyorum.hayatımdaki erkek bireyler üzerinden değerli olduğumu ima etmeye çalışmıyorum.bir gün o erkekler hayatından çıkarsa senin değerinde mi tepetaklak olacak o zaman.senin tek marifetin zengin birinin kızı olma şansı mı ya da erkeğin birine kedi gibi sokulup, kendini sevdirmeyi becerebilmek mi ? Bir kadının kendini erkeklerin parasının verdiği yetkiye göre savunmaya çalışması ne kadar acı.kocişimm yaa bugün bir ayakkabı beğendimmm alalımm miiiii ? Yok ben almayayım.bir onurum, kendime saygım var.başkasının parasıyla rahat edemem.
Benim diplomam var kolumda altın bileziğim yani . Daha önce senelerce evlenmeden çalıştım kendi arabamı aldım birikimim var . Şuan eşimin işi sebebi ile doğudayız çocuğu büyütüyorum bu bir emek sen hiç evde oturup bir birey büyüttün mü emek verdin mi ? Adam tayinci iş bulamıyoruz işte ne yapalım geberelim mi ? Bi bitmediniz ya seni ilgilendirmez ister çalışırım ister çalışmam bitti gitti işine bak sen

Bilmiyordum, gecmis olsun cok.

Bu konu bile calisan calismayan kadin tartismasina nasil dondu yahu 😂

Esim de ben de calismasak da torunlarimiza kadar rahat gecinirler ama ben kariyer yapmayi seviyorum. Bir gun sevmezsem isi de birakirim, kimin ne dedigi umrumda degil.

Gerci sitede bana doktora yaptigim ve kariyerime odakli yasadigim icin asiri pessimist bir arkadas 'Yani o kadar kariyer yaptin da ne oluyor? Neden bu caba? Hepimiz oleceksek ne gerek var o kadar calismaya? Sadece kendi egonu tatmin ediyorsun ' vs demisti. Kimseyi memnun edemiyoruz guzide sitemizde. 😂
Senle gurur duyuyorum ülkem adına misscherry ile de ve başka başarılı üyelerle de. Ama sizler çalışmayanlarla uğraşmıyorsunuz ki. Kendi kariyer hedeflerinizle ilgilisiniz sadece. Halden anlayan vizyonlu kadınlarsınız. Keşke sayılarınız çoğalsa.

iş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?
Elalemin parası seni neden ilgilendiriyor en son tecavüz kıskanıyordun simdide paramı kıskanmaya başladın ve evet biz ev kadinları boş boş oturuyoruz bi çalışan kadınlar işe yarayıp çalışıyor sayıliyor 🤣

Son düzenleme:
Elalemin parası seni neden ilgilendiriyor en son tecavüz kıskanıyordum simdide paramı kıskanmaya başladın ve evet biz ev kadinları boş boş oturuyoruz bi çalışan kadınlar işe yarayıp çalışıyor sayıliyor 🤣
Ne tecavüzü ya oha artık gerçekten mi 🤦🏻‍♀️😳

Ne istiyorsunuz ev kadınlarından? Çoğunuzun annesi çalışmamıştır eminim. Onlar bomboş insanlar mıydı? Gayet de koşturuyorlardı. Evlerine paspas satın almayan ören büyüklerin çocuklarıyız. Ev kadınlarını devamlı eleştiren asıl kendi hayatında mutsuzdur. Mutlu olsa neden bu kadar ilgilensin eleştirsin ki? Katta ki tüm komşularım çalışıyor. Ne ne kadar çalıştıklarıyla ilgilenirim ne maaşlarını bilirim. Kompleksim yok ki neden ilgileneyim?
siizin yorumlarınıza hep denk geliyorum kızmayın ama bence ciddi kompleksiniz var. ben burda ev kadınlarını aşağılamadım sadece yoğun çalışan insanların motivasyonlarını daha kıymetli bulduğumu anlatmaya çalışıyorum. çünkü onların kendilerini mutlu etmek için hobilerine bile zamanı kısıtlı. ayrıca size bile yazmadım zaten. neden bu öfke.

Ya varya tam inanıcam bir gülme geliyor biz seni bilmiyoruz çünkü 🤣

siizin yorumlarınıza hep denk geliyorum kızmayın ama bence ciddi kompleksiniz var. ben burda ev kadınlarını aşağılamadım sadece yoğun çalışan insanların motivasyonlarını daha kıymetli bulduğumu anlatmaya çalışıyorum. çünkü onların kendilerini mutlu etmek için hobilerine bile zamanı kısıtlı. ayrıca size bile yazmadım zaten. neden bu öfke.
Yoo gayet aşgağiladın direk siz ev hanımızınız galiba diye başlayan bir cümle ;)

Yoo gayet aşgağiladın direk siz ev hanımızınız galiba diye başlayan bir cümle :KK66:
öyle hissetsem evet derdim sizden mi korkucam.

ama bu seferki maksadım başkaydı. sizin algınızı bu konudaki kompleksinizi ben değiştiremem. sorun içinizde.

Çalışmayan kadınlara kin besliyorsun cinsel hayatı iyi olan kadınlara kin besliyorsun... İnsanın kavgası kendi arzusuyladır.Acabası sende acını böyle çıkarıyor olabilir misin?

Öfkem yok hanımefendi. Kompleksimse hiç yok. Olsaydı burası sanal ortam beni tanımıyor kimse. İşim varmış gibi de yazardım yazamaz mıydım? Ayrıca iş hayatında da bulundum hem de mezun olur olmaz. Yoğun çalışan insan yok az çalışan insan kıyaslaması da yanlış. İnsanız zaman zaman motivasyonumuz düşer kolumuzu kaldırmak istemeyiz , zaman zaman herşeyi yapmak isteriz.

Benim diplomam var kolumda altın bileziğim yani . Daha önce senelerce evlenmeden çalıştım kendi arabamı aldım birikimim var . Şuan eşimin işi sebebi ile doğudayız çocuğu büyütüyorum bu bir emek sen hiç evde oturup bir birey büyüttün mü emek verdin mi ? Adam tayinci iş bulamıyoruz işte ne yapalım geberelim mi ? Bi bitmediniz ya seni ilgilendirmez ister çalışırım ister çalışmam bitti gitti işine bak sen
Neler vermezdi sizin imkanlarınıza sahip olmak için. Sizin kadar sevilmek için sol böbreğini verecek durumda. Sanki ekmeğinizi kendi veriyor gibi davranmasının nedeni bu.

+En çok cinsiyetçi roller diyen,eşitlik naraları atıp pasif agresif tavırlar sergileyen insanlar bana bir tık ilginç geliyor.Eşim şuan çalışmıyor ben çalışıyorum evin idamesi yüzde 80 bende. Eve gittiğimde yemeğim hazır çamaşırım yıkanmış oluyor seve seve de geçinip gidiyoruz. O evde oturmuş bu çalışmışa takılmak niye? Huzurun yerindeyse çorbanda kaynıyorsa aç açıkta da değilsen nasıl mutluysan öyle yaşa.

Back