- Konu Sahibi lavinharper
Benimde kulağımda sorun var esila ya bak sorun başladı mı hiç bir şey beni motive etmiyor . Geçmiş olsun bu arada
Sağol canım sanırım emeklilik kapısıda açılıyor yüzde 65 rapor çıkabiliyor ben aslında rahatladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kulağımda sorun var esila ya bak sorun başladı mı hiç bir şey beni motive etmiyor . Geçmiş olsun bu arada
Bundan sonra borsaya bakalım takılırızSağol canım sanırım emeklilik kapısıda açılıyor yüzde 65 rapor çıkabiliyor ben aslında rahatladim
bugün uyuyarak motive oldum.Ya ayrıca da yukarıda denilmiş ki çalışan insanlar nasıl motive oluyor bunu soruyormuş konu sahibi ev hanımları nasıl motive oluyor demiyormuş ne saçma bir yorum bu . Konu sahibi nerede yazmış bunu hayret ediyorum. Herkes neyle nasıl motive oluyorsa yazdı yani bu kadar basit
Bundan sonra borsaya bakalım takılırız
bugün uyuyarak motive oldum.
sabah burnum kanadı.durdurdum.yemişim ev işini dedim yattım uyudum ara ara buraya baktım ara ara tv izledim ara ara kahve içtim.ara ara kitap okudum.ara ara telefonla konuştum.hepsini de yatağın içinde yaptım.Bende dun otobüse biner binmez atak geçirdim tüm gün titreme halsizlik düşük tansiyon ile geçti bugün 6 saat uyuyarak motivasyon sağladım oh ne güzel tembellik
Bende dun otobüse biner binmez atak geçirdim tüm gün titreme halsizlik düşük tansiyon ile geçti bugün 6 saat uyuyarak motivasyon sağladım oh ne güzel tembellik
Bende uyuyarak motive olmak istiyorum ama mesaim 06:30 da başlıyorsabah burnum kanadı.durdurdum.yemişim ev işini dedim yattım uyudum ara ara buraya baktım ara ara tv izledim ara ara kahve içtim.ara ara kitap okudum.ara ara telefonla konuştum.hepsini de yatağın içinde yaptım.
Annem dün biraz para kaybetmiş kağıtlarından ben pazartesi çıkmıştım. İyi konsantre olmam lazım .Aynen eğitimleri tamamlayalım da gerisi irade ve karar alabilme
Bende uyuyarak motive olmak istiyorum ama mesaim 06:30 da başlıyor
Güldüğüme kızma
Annem dün biraz para kaybetmiş kağıtlarından ben pazartesi çıkmıştım. İyi konsantre olmam lazım .
Hayırlısı ya sağlığımız yerine gelsin de gerçekten gerisi boşHerkes içeride ise kaçma vakti gelmiştir aslında, benim planlarim daha karmaşık
Hayırlısı ya sağlığımız yerine gelsin de gerçekten gerisi boş
Tabiki de öyle en önemlisi sağlık gerisi zaten geliyorEger tanı alırsam ilaç başlarsam sırtımdan yük kalkacak valla sağlıktan ötesi yok
ben kol kestim aşırı şişen kağıtlara bye bye dedim tamamennn.halka arzlarım iyi gidiyor.diğer hisselerle yola devamm.Hayırlısı ya sağlığımız yerine gelsin de gerçekten gerisi boş
annende mi borsa da?bakkal murtaza kasap memed amca bilir bilmez herkes girdi.biz bilenler battık sayelerinde.Annem dün biraz para kaybetmiş kağıtlarından ben pazartesi çıkmıştım. İyi konsantre olmam lazım .
Evet annem benden önce bile borsadaydı ben onun çırağı olamamannende mi borsa da?bakkal murtaza kasap memed amca bilir bilmez herkes girdi.biz bilenler battık sayelerinde.
Anlamadiysaniz o sizin sorununuz.Konu sahibi haftasonu dinleniyorum malum gün yani pazartesiyi kastediyor.O güne gelince o günüm kötü geçiyor motive olamıyorum diyor.İştede sorunum yok diyor.ise geldiğinde ki pazertesi sendromundan bahsediyor .Ya ayrıca da yukarıda denilmiş ki çalışan insanlar nasıl motive oluyor bunu soruyormuş konu sahibi ev hanımları nasıl motive oluyor demiyormuş ne saçma bir yorum bu . Konu sahibi nerede yazmış bunu hayret ediyorum. Herkes neyle nasıl motive oluyorsa yazdı yani bu kadar basit
Çok geçmiş olsun.Umarim en kısa sürede hayırlısıyla emekli olursunuz.Yaklaşık 16 17 senedir aktif olarak dışarıdaydim aralarda en fazla 40 45 gün fizik tedavi raporlarım oldu
Kopek gibi çalıştığım zaman bile mutluydum
Fakat 3 yıldır çalıştığım ekip berbat cahile cahil olduğunu anlatmak kdr zoru yok
Pandemide 1 gün esnek çalışmadan saatlere uymadan çalıştırıldim üstüne geçen yıl covid çok zor geçirdim
Su an motivasyon kaynağım gitgide finansal özgürlüğe yaklaşmak ve her gün birsey öğrenmek
Yazın 5 ay kadar evdeydim çok verimli ve mutluydum
Su an hedefime adım adım ilerliyorum
Bu arada genetik bir rahatsızlık teşhis surecindeyim beni emekliliğe götürebilir eğer tanı alırsam kesin gibi ama son testler kaldı 1 gün bile kalmam sağlıktan öte köy yok yaşadığım yorgunluğun tarifi ve telafisi yok