• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Ya ayrıca da yukarıda denilmiş ki çalışan insanlar nasıl motive oluyor bunu soruyormuş konu sahibi ev hanımları nasıl motive oluyor demiyormuş 😀 ne saçma bir yorum bu . Konu sahibi nerede yazmış bunu hayret ediyorum. Herkes neyle nasıl motive oluyorsa yazdı yani bu kadar basit 😒

Ya ayrıca da yukarıda denilmiş ki çalışan insanlar nasıl motive oluyor bunu soruyormuş konu sahibi ev hanımları nasıl motive oluyor demiyormuş 😀 ne saçma bir yorum bu . Konu sahibi nerede yazmış bunu hayret ediyorum. Herkes neyle nasıl motive oluyorsa yazdı yani bu kadar basit 😒
bugün uyuyarak motive oldum. :KK45:

Bende dun otobüse biner binmez atak geçirdim tüm gün titreme halsizlik düşük tansiyon ile geçti bugün 6 saat uyuyarak motivasyon sağladım oh ne güzel tembellik
sabah burnum kanadı.durdurdum.yemişim ev işini dedim yattım uyudum ara ara buraya baktım ara ara tv izledim ara ara kahve içtim.ara ara kitap okudum.ara ara telefonla konuştum.hepsini de yatağın içinde yaptım. :KK45:

Bende dun otobüse biner binmez atak geçirdim tüm gün titreme halsizlik düşük tansiyon ile geçti bugün 6 saat uyuyarak motivasyon sağladım oh ne güzel tembellik

sabah burnum kanadı.durdurdum.yemişim ev işini dedim yattım uyudum ara ara buraya baktım ara ara tv izledim ara ara kahve içtim.ara ara kitap okudum.ara ara telefonla konuştum.hepsini de yatağın içinde yaptım. :KK45:
Bende uyuyarak motive olmak istiyorum ama mesaim 06:30 da başlıyor 🥲

Anlamadiysaniz o sizin sorununuz.Konu sahibi haftasonu dinleniyorum malum gün yani pazartesiyi kastediyor.O güne gelince o günüm kötü geçiyor motive olamıyorum diyor.İştede sorunum yok diyor.ise geldiğinde ki pazertesi sendromundan bahsediyor .

Yaklaşık 16 17 senedir aktif olarak dışarıdaydim aralarda en fazla 40 45 gün fizik tedavi raporlarım oldu
Kopek gibi çalıştığım zaman bile mutluydum
Fakat 3 yıldır çalıştığım ekip berbat cahile cahil olduğunu anlatmak kdr zoru yok
Pandemide 1 gün esnek çalışmadan saatlere uymadan çalıştırıldim üstüne geçen yıl covid çok zor geçirdim
Su an motivasyon kaynağım gitgide finansal özgürlüğe yaklaşmak ve her gün birsey öğrenmek
Yazın 5 ay kadar evdeydim çok verimli ve mutluydum
Su an hedefime adım adım ilerliyorum
Bu arada genetik bir rahatsızlık teşhis surecindeyim beni emekliliğe götürebilir eğer tanı alırsam kesin gibi ama son testler kaldı 1 gün bile kalmam sağlıktan öte köy yok yaşadığım yorgunluğun tarifi ve telafisi yok
Çok geçmiş olsun.Umarim en kısa sürede hayırlısıyla emekli olursunuz.

Back