- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi lavinharper
-
Ne istiyorsunuz ev kadınlarından? Çoğunuzun annesi çalışmamıştır eminim. Onlar bomboş insanlar mıydı? Gayet de koşturuyorlardı. Evlerine paspas satın almayan ören büyüklerin çocuklarıyız. Ev kadınlarını devamlı eleştiren asıl kendi hayatında mutsuzdur. Mutlu olsa neden bu kadar ilgilensin eleştirsin ki? Katta ki tüm komşularım çalışıyor. Ne ne kadar çalıştıklarıyla ilgilenirim ne maaşlarını bilirim. Kompleksim yok ki neden ilgileneyim?anladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
Asjdsdjsdk benimde saçım güzelse o günüm güzel geçiyorTurk Kahvesi ve çay . arada zengin olursam kapsul kahve
mesela turk kahvesine bakiyorim icerken ulan şu meret ne guzel iciliyor diyorim Keyifleniyorum yahu .birde iyi giyinince moralim iyi oluyor
iş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?Bazi arkadaşlar benim ferhans.Bana gore o saatler sabahin körü vucudum oyle dusunuyor yani
İşe gitmediginde hayatinda yapacak başka sey yoksa kafayi yemen normal ferhans. Geçen bir konuda da bundan bahsediliyordu, bu bir eksiklik ve farkinda degil cogu kimse.
Bugun bana baya verimli başladi.Duş alip kahvaltidan sonra patenlerimi alip yuruyuş parkuruna gittim. Ordan geçtim yogami yaptim.
Eve gelirken beyaz boya almistim. Yağli boya tablo yapiyorum bazen bir ara ona başlarim...
Bir kaç hobim daha var ama hepsini ayni gune sigdirmaya kalksam sıkışır bile.Kafayi yemeden gayet aksam olacak.
Para çok biz de ferhansiş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?
Hobi malzemeleri, boya,fırça falan çok pahalı da ondan dedim.Para çok biz de ferhansaileden zenginiz oldu mu?
Eşi güzel kazanıyor. Bir de çok değer veriyor. Darısı başına ferhansımHobi malzemeleri, boya,fırça falan çok pahalı da ondan dedim.
Bilmem nerenin prensi bile olsa başkasına muhtaç olmaya meraklı değilim.çocuk gibi harçlık isteyemem bu yaştan sonra.isterrse 100 bin versin.muhtaç mısın ? muhtaçsın.seve seve verilmesi başkasına muhtaç olduğun gerçeğini değiştirmiyor.değer veren insan al şu parayı gez, toz, eğlen demez.eşinin dünyaya, kendine bir faydası olsun, verimli olsun diye çalışmasını teşvik eder.Eşi güzel kazanıyor. Bir de çok değer veriyor. Darısı başına ferhansım
Sen oldukta niteliksiz olduğun için sadece bildiğin şey mesaiye gidip gelmek olduğundan böyle düşünmem normal şaşırtıcı değil yaniiş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?
Tmm ferhans biz faydasız insanlarız sense çok çok değerli bir çalışansın. Rahatladın mı?Bilmem nerenin prensi bile olsa başkasına muhtaç olmaya meraklı değilim.çocuk gibi harçlık isteyemem bu yaştan sonra.isterrse 100 bin versin.muhtaç mısın ? muhtaçsın.seve seve verilmesi başkasına muhtaç olduğun gerçeğini değiştirmiyor.değer veren insan al şu parayı gez, toz, eğlen demez.eşinin dünyaya, kendine bir faydası olsun, verimli olsun diye çalışmasını teşvik eder.
Çalışmayıp anca kendini oyalayan birinin çalışan birine bunu yazması da ayrı bir komik.Sen oldukta niteliksiz olduğun için sadece bildiğin şey mesaiye gidip gelmek olduğundan böyle düşünmem normal şaşırtıcı değil yani
iş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?
Bu soruyu cevaplasam depresyona girersiniz o yuzden sadece izleyici olacagımGünaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
Hanımlar sizin güne başlama ve devam etme motivasyonunuz nedir?
Nasıl oldu o?Tmm ferhans biz faydasız insanlarız sense çok çok değerli bir çalışansın. Rahatladın mı?bak kabul ediyoruz. Ama bak evden 1500 tl kazandım bugün bak Allah’ın işine
Ne çok mu aşık oldun, mirasa mı kondun ne yani şimdi bu ?.aşktan gözünüz mü döndü ? Zenginlikten feleğiniz mi şaştıBu soruyu cevaplasam depresyona girersiniz o yuzden sadece izleyici olacagım
Kel alakaanladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
Borsa dan . Uzandım koltuğa yaptım kahvemi kazandım paramı. Birazdan arabamla bir turlarım ezik bir gadın olarakdannnnnNasıl oldu o?
Tebrik ederim.borsayı kimden öğrendiniz?Borsa dan . Uzandım koltuğa yaptım kahvemi kazandım paramı. Birazdan arabamla bir turlarım ezik bir gadın olarakdannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?