• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

anladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
Ne istiyorsunuz ev kadınlarından? Çoğunuzun annesi çalışmamıştır eminim. Onlar bomboş insanlar mıydı? Gayet de koşturuyorlardı. Evlerine paspas satın almayan ören büyüklerin çocuklarıyız. Ev kadınlarını devamlı eleştiren asıl kendi hayatında mutsuzdur. Mutlu olsa neden bu kadar ilgilensin eleştirsin ki? Katta ki tüm komşularım çalışıyor. Ne ne kadar çalıştıklarıyla ilgilenirim ne maaşlarını bilirim. Kompleksim yok ki neden ilgileneyim?

Benim gözlemlediğim şu 2022 senesinde özellikle herkesin üstüne mutsuzluk bombası atılmış gibi. İş sirkülasyonum çılgınlar gibi hızlı olmamasına rağmen zihnen öyle yorgun oluyorum ki gün sonunda,10 da sızıp kalıyorum. Zaten ye iç çalış üçgeni , çalıştığınında ye iç kısmına yetmesi bir tek beni benden alıyor.

Bir kursa gidemiyorum bir dil öğrenemiyorum bir ülkeyi görmeyi geçtim kendi ülkem sınırları içinde bir yere bile gidemiyorum. Haybeye çalışıyormuşum yaşıyormuşum gibi değil direkt öyle çünkü. Kendimin en iyi versiyonunu görmek için yaşıyorum derdim seneler boyu,şimdi yarını görsek yeter diyorum. Bıktım bir ufaktan

Turk Kahvesi ve çay . arada zengin olursam kapsul kahve :KK14:
mesela turk kahvesine bakiyorim icerken ulan şu meret ne guzel iciliyor diyorim Keyifleniyorum yahu .birde iyi giyinince moralim iyi oluyor

Bazi arkadaşlar benim ferhans. 😂Bana gore o saatler sabahin körü vucudum oyle dusunuyor yani🤷
İşe gitmediginde hayatinda yapacak başka sey yoksa kafayi yemen normal ferhans. Geçen bir konuda da bundan bahsediliyordu, bu bir eksiklik ve farkinda degil cogu kimse.

Bugun bana baya verimli başladi. 😂 Duş alip kahvaltidan sonra patenlerimi alip yuruyuş parkuruna gittim. Ordan geçtim yogami yaptim.
Eve gelirken beyaz boya almistim. Yağli boya tablo yapiyorum bazen bir ara ona başlarim...

Bir kaç hobim daha var ama hepsini ayni gune sigdirmaya kalksam sıkışır bile. 🤷 Kafayi yemeden gayet aksam olacak.
iş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?

iş gibi olmuyor hiçbirşey.ne hobisi yaparsan yap kendini işe yarar gibi hissetmiyorsun.şindi sana laf atmış gibi olacak ama sen de ilk cümlede bana laf atmışsın.eee para konusu sıkıntı olmuyor mu ?
Para çok biz de ferhans😃aileden zenginiz oldu mu?

Eşi güzel kazanıyor. Bir de çok değer veriyor. Darısı başına ferhansım 😃
Bilmem nerenin prensi bile olsa başkasına muhtaç olmaya meraklı değilim.çocuk gibi harçlık isteyemem bu yaştan sonra.isterrse 100 bin versin.muhtaç mısın ? muhtaçsın.seve seve verilmesi başkasına muhtaç olduğun gerçeğini değiştirmiyor.değer veren insan al şu parayı gez, toz, eğlen demez.eşinin dünyaya, kendine bir faydası olsun, verimli olsun diye çalışmasını teşvik eder.

Sen oldukta niteliksiz olduğun için sadece bildiğin şey mesaiye gidip gelmek olduğundan böyle düşünmem normal şaşırtıcı değil yani

Bilmem nerenin prensi bile olsa başkasına muhtaç olmaya meraklı değilim.çocuk gibi harçlık isteyemem bu yaştan sonra.isterrse 100 bin versin.muhtaç mısın ? muhtaçsın.seve seve verilmesi başkasına muhtaç olduğun gerçeğini değiştirmiyor.değer veren insan al şu parayı gez, toz, eğlen demez.eşinin dünyaya, kendine bir faydası olsun, verimli olsun diye çalışmasını teşvik eder.
Tmm ferhans biz faydasız insanlarız sense çok çok değerli bir çalışansın. Rahatladın mı? 😃bak kabul ediyoruz. Ama bak evden 1500 tl kazandım bugün bak Allah’ın işine😅😃

Ferhanscan herkesin para şartlari ayni degil.
Ben işlerinizi birakin hobi yapin butun gun demiyorum. 😂 Çalişan insanlarin da hobileri olmali.
Sadece evde kaldiginizda kafayi yememeniz lazim normal sartlarda demek istiyorum.

Günaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.

Hanımlar sizin güne başlama ve devam etme motivasyonunuz nedir?
Bu soruyu cevaplasam depresyona girersiniz o yuzden sadece izleyici olacagım 😂

Back