- 16 Mart 2013
- 767
- 1.807
- 313
- Konu Sahibi lavinharper
-
Bence derdiniz yok.Tek sıkıntı bu.Insanlar bazen hayatım çok stabil hep aynı şeyler bir türlü mutlu olamıyorum diye sikayetlenir. O stabil hayatın için ne Allah korusun bir hastane bir adliye girince stabil hayatın ne kadar mutluluk olduğunu anlıyorsunuz.Sabah kalkınca elinize kolunuza bakıp çok şükür desteksiz nefes alabiliyorum demeniz lazım.En güzel ses nedir diye koah hastalarına yada cihazla solunum yapan hastalara sorunca nefes sesi diyorlar.Yapmayin sagliklisiniz, beğenmeseniz de işiniz var aileniz yanınızda ve güneş yeniden doğdu.Yeni umutlar müjdeler kapida o yüzden bir daha motive olamıyorum demeyin.Bebi ne güzellikler bekliyor bugün diye baslayinGünaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
Hanımlar sizin güne başlama ve devam etme motivasyonunuz nedir?
9 aylık bir bebiş ve devam etmek zorunda olmamGünaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
aynen ben... işe gitmek de zor geliyorGünaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
Bende öyle yapıyorum, iç huzuru namazda buldum diyebilirim , çok şükür...Sabahları gözümü açar açmaz abdestimi alıp namaza duruyorum bundan ala güzel motivasyon mu olursonrası güzel bı kahvaltı, duş .. misss..
Ne demek istediniz acaba şuan ? Biz çalışmıyor muyuz evde ? Şahsen ben köpek gibi çalışıyorum . Hakkı ile anne hakkıyla ev hanımıysan zaten 24 saat durmandançalışıyorsunSabah kalktığınız zaman tüm gün evde neyi ne zaman yapacağınızı bilmezseniz ne çocukla ilgilenilir ne yemek düzenli yapılır ne temizlik , ne kendinize bakarsınız perişan perişan gezersiniz . Eğer tüm günü planlarsanız o zaman sabahtan işlerinizi halleder çocuklar düzenli ilgilenir dışarı çıkarır kendinize de bakarsınız çocuğun etkinlik vs yaptırırsınız kendi gelişiminize de katkı sağlarsınız hobilere vs zaman olur . Bence evdeki kadınları bi aşağılamayı bırakın önceanladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
benim günlük rahatlama motivem kahve içmek.Günaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
Aksam cocuklar uyuyunca uyuyabilme ihtimalimHanımlar sizin güne başlama ve devam etme motivasyonunuz nedir?
Rabbim kıldığımız namazları kabul eylesin inşallahBende öyle yapıyorum, iç huzuru namazda buldum diyebilirim , çok şükür...
Pazartesi sendromu.Pazartesileri bende öyle oluyorum şuan öyleyim misal.Evde sıcacık yatağımda uyumayı tercih ederdim.Ben 24 yıldır çalışıyorum ondan olabilir ya da hafta sonları kısa geliyor göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor.Günaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
Yoo bence asıl.anladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
6 da kalkıyorum zatengüne başlama motivasyonun..
en iyisi sabah 5-6 da kalkmak..
o zaman verimliliği sağlarsin.
Yoo bence asıl.evde olunca insan miskin ve plansız oluyor.ben normalde 1 saatte yapacağım işi evdeyken koca gün motive olup yapamıyorum.evde olan insanlar nasıl kafayı yemiyor hayret ediyorum.ben sadece haftasonu geçiriyorum evde bazen.onda bile kendimi çok kötü hissediyorum.sabah o evden çıkmam lazım.bazı arkadaşların sabahın körü dediği saatler de gayet makul saatler.neden herkes bu kadar uykucu ya.ben 3 sendir alarmin çaldığını bilemm.6.50 de kalkıyorum.bu arada ben ferhans. Yazan ben değilim bu sefer valla. ev hanımları bizden yoğun bikerem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?