Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Bence derdiniz yok.Tek sıkıntı bu.Insanlar bazen hayatım çok stabil hep aynı şeyler bir türlü mutlu olamıyorum diye sikayetlenir. O stabil hayatın için ne Allah korusun bir hastane bir adliye girince stabil hayatın ne kadar mutluluk olduğunu anlıyorsunuz.Sabah kalkınca elinize kolunuza bakıp çok şükür desteksiz nefes alabiliyorum demeniz lazım.En güzel ses nedir diye koah hastalarına yada cihazla solunum yapan hastalara sorunca nefes sesi diyorlar.Yapmayin sagliklisiniz, beğenmeseniz de işiniz var aileniz yanınızda ve güneş yeniden doğdu.Yeni umutlar müjdeler kapida o yüzden bir daha motive olamıyorum demeyin.Bebi ne güzellikler bekliyor bugün diye baslayin

9 aylık bir bebiş ve devam etmek zorunda olmam

aynen ben... işe gitmek de zor geliyor

anladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
Ne demek istediniz acaba şuan ? Biz çalışmıyor muyuz evde ? Şahsen ben köpek gibi çalışıyorum . Hakkı ile anne hakkıyla ev hanımıysan zaten 24 saat durmandançalışıyorsunSabah kalktığınız zaman tüm gün evde neyi ne zaman yapacağınızı bilmezseniz ne çocukla ilgilenilir ne yemek düzenli yapılır ne temizlik , ne kendinize bakarsınız perişan perişan gezersiniz . Eğer tüm günü planlarsanız o zaman sabahtan işlerinizi halleder çocuklar düzenli ilgilenir dışarı çıkarır kendinize de bakarsınız çocuğun etkinlik vs yaptırırsınız kendi gelişiminize de katkı sağlarsınız hobilere vs zaman olur . Bence evdeki kadınları bi aşağılamayı bırakın önce

Son düzenleme:
Ben mutlu uyaniyorum çok şükür, koştur koştur yapılacak bin tane iş oluyor.
İki tane güzel evlat var, onların rutinlerini tamamlamak, bakımlarını yapmak derken gün yetmiyor bile.
Herkesin motivasyonu farklıdır, ama sizin genel bir memnuniyetsizliginiz de yoksa, imkanınız varsa bir durup dinlenin derim

benim günlük rahatlama motivem kahve içmek.
sabahın ilk kahvesini 10:30 olana kadar içerim.Yanına limonlu su hazırlarım ve daha motiveli düşünür,çalışırım.
Mum yakarım bazende.

ve 16:30 en sevdiğim saattir neden bilmiyorum günün yorgunluğunu atmak için bir kahve daha.

Yani özetle iş ortamında amaç edinin küçük ama keyif verici ve o amacı gerçekleştirdikçe gün akıp gidiyor keyif almaya başlıyorsunuz.

Saat 6.30'da minik kopegim once beni sonra esimi uyandiriyor her sabah. Sonra hopp diye kucagima atlayip yuzumu yalamaya basliyor, uyandigim icin mutlu oluyor resmen Zaten onun sevinci, oyunu, mamasi, yuruyuse cikarmasi derken enerjim yukseliyor benim de. Sonra da hazirlanip ise geliyorum. Isleri cabuk bitirip eve gelme motivasyonum da kopegime kavusmak, zaten kameradan bakiyorum gun icinde. Cok seviyorum minik sipa benim hayatimi duzene soktu resmen

Beni en çok ülke ekonomisi mutsuz ediyor. Ama kendimi zorlayarak bugünler geçecek diye düşünmeye çalışıyorum.
Yıllardır çalışıyorum alım gücümün hiç bu kadar düştüğü bir dönem olmamıştı. Yeni mezunken bile asgari ücret alırken bile alım gücüm daha fazla idi. Alım gücümün inanılmaz düşmesi beni çok mutsuz etti. Yoksa işimi seviyorum. Ama aklımda sürekli ne yapacağız hissi var. İstediğim yere tatile gidemiyorum. İstediğim kıyafeti alamıyorum. Bir pijama takımı normal mağazalarda bile 350 tl olmuş. Pijamayla ihtiyacım var. 2 tane alsam 700 tl. Paranın değeri yok. Gida fiyatları uçmuş. Her şey inanılmaz pahalı insan değeri dışında. Beni ülkenin durumu ve gelecek kaygım mutsuz ediyor. Çevremdeki insanlar da o yüzden mutsuz. Herkeste boşuna mı çalışıyoruz hissi var. Tabi ki boşuna çalışmıyoruz. Ama öyle bir hissiyat geliyor işte. Youtube bile açmak istemiyorum bazen. Yurt dışında bazı çiftlerin nasıl yaşadığına bakıyorum bir de eşimle bana. Mutsuz oluyorum..Tek farkımız coğrafya maalesef onu da ben seçmedim. Ama katlanıyoruz maalesef. Allahtan çocuk yok en azından gelecek kaygısını onun için de çekmiyorum. Bugünler geçecek. Geçtiğinde en az 10 yıl geçecek. 50 yaşında olacağım. O zamana kadar idare etmeye çalışıyorum.. kasım indiriminden kitaplar aldım. Evde akşam onları okuyacağım diye motivasyon sağlamaya çalışıyorum.. kendimi oyalıyorum. Ileride ekonomi düzelirse gideceğim, gezeceğim yerleri düşünüyorum. Tabi olabilirse. Allah yardımcımız olsun.

Pazartesi sendromu.Pazartesileri bende öyle oluyorum şuan öyleyim misal.Evde sıcacık yatağımda uyumayı tercih ederdim.Ben 24 yıldır çalışıyorum ondan olabilir ya da hafta sonları kısa geliyor göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor.

İmkan varsa öğle arası çık bi dolaş hava al.Gelincede bir kahve yap miss gibi.Ben her zaman çok şükür işim var derim aç değiliz açıkta değiliz .İşe girmeye çalışan binlerce insan var derim.Hayallerim var onun içinde para kazanmam lazım.Hayallerimi düşünürüm motivasyonum gelir.

anladığım kadarıyla ev hanımısınız zaten hep evdesiniz niye belirsizlik olsun. siz motive olursunuz zaten. çalışan yoğun-koşturanlar nasıl motive oluyor acaba.esas olay bu bence
Yoo bence asıl.evde olunca insan miskin ve plansız oluyor.ben normalde 1 saatte yapacağım işi evdeyken koca gün motive olup yapamıyorum.evde olan insanlar nasıl kafayı yemiyor hayret ediyorum.ben sadece haftasonu geçiriyorum evde bazen.onda bile kendimi çok kötü hissediyorum.sabah o evden çıkmam lazım.bazı arkadaşların sabahın körü dediği saatler de gayet makul saatler.neden herkes bu kadar uykucu ya.ben 3 sendir alarmin çaldığını bilemm.6.50 de kalkıyorum.bu arada ben ferhans. Yazan ben değilim bu sefer valla.ev hanımları bizden yoğun bikerem.

Bazi arkadaşlar benim ferhans. Bana gore o saatler sabahin körü vucudum oyle dusunuyor yani
İşe gitmediginde hayatinda yapacak başka sey yoksa kafayi yemen normal ferhans. Geçen bir konuda da bundan bahsediliyordu, bu bir eksiklik ve farkinda degil cogu kimse.

Bugun bana baya verimli başladi. Duş alip kahvaltidan sonra patenlerimi alip yuruyuş parkuruna gittim. Ordan geçtim yogami yaptim.
Eve gelirken beyaz boya almistim. Yağli boya tablo yapiyorum bazen bir ara ona başlarim...

Bir kaç hobim daha var ama hepsini ayni gune sigdirmaya kalksam sıkışır bile. Kafayi yemeden gayet aksam olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…