- 16 Mart 2013
- 767
- 1.806
- 313
- Konu Sahibi lavinharper
Bence derdiniz yok.Tek sıkıntı bu.Insanlar bazen hayatım çok stabil hep aynı şeyler bir türlü mutlu olamıyorum diye sikayetlenir. O stabil hayatın için ne Allah korusun bir hastane bir adliye girince stabil hayatın ne kadar mutluluk olduğunu anlıyorsunuz.Sabah kalkınca elinize kolunuza bakıp çok şükür desteksiz nefes alabiliyorum demeniz lazım.En güzel ses nedir diye koah hastalarına yada cihazla solunum yapan hastalara sorunca nefes sesi diyorlar.Yapmayin sagliklisiniz, beğenmeseniz de işiniz var aileniz yanınızda ve güneş yeniden doğdu.Yeni umutlar müjdeler kapida o yüzden bir daha motive olamıyorum demeyin.Bebi ne güzellikler bekliyor bugün diye baslayinGünaydınnn,iyi haftalar diliyorum hepimize.Müthiş bir sendromla haftaya başladım,yeteri kadar uyuyorum haftasonu güzel dinleniyorum lakin gelin görün ki o sabah uyandığımda bitikliğimi,mutsuzluğumu. İşimden memnunum ufak tefek her iş yerinde olan pürüzler dışında genel bir memnuniyetsizliğim yok.Ama inanılmaz bir motivasyon düşüklüğüm var,günden katiyen keyif almıyorum.Çok sorguluyorum kendimi dişe dokunur bir cevap bulamıyorum.
Hanımlar sizin güne başlama ve devam etme motivasyonunuz nedir?