Sabahtan beri beynim almıyor. Bir anne çocuğuna yapılanları bile bile niye saklar? Niye göz yumar? Bebek bebek.
Kocasız kalmasın diye.Sabahtan beri beynim almıyor. Bir anne çocuğuna yapılanları bile bile niye saklar? Niye göz yumar? Bebek bebek.
o olayda sanırım mesele kocasız kalmak kalmamak değil, maddesiz kalmamakKocasız kalmasın diye.
Gebersin... Delire delire gebersin.o olayda sanırım mesele kocasız kalmak kalmamak değil, maddesiz kalmamak
kadın konsomatris ve uyuşturucu bağımlıysıymış
bu kadar okudm, ayrıntısını okumadım. --varsa ayrıntılarda başka şey bilmiyorum--
ama bu hikaye çok tanıdık, böyle bir çok kadın var, onlara maddeyi pavyon çevresindeki --belki de pavyonda çalışmalarına da vesile olmuş--belli erkekler temin ediyor --bu erkeklerden birisi Aleyna Çakır diye bir kons'u da öldürmüştü, hatırlarsınız. bu erkeklerin işi bu:
kadınlara madde, dışardaki erkeklere de kadın temin etmek, kadınları kendileri de kullanıyorlar--
kısacası kadın sadece seks yapıp doğurabildiği için anne olmuş, anneliğinin kutsanacak bir tarafı da yok gördüğüm kadarıyla
bu döngünün içinde olan bazı kadınlar, hayatta kalmak için tek sebep olarak çocuklarını görüp bilmedikleri adamların (babasını bilmemesi çok olası) çocuklarını doğurabiliyor. bazısı da sırf fark etmediği için gebe kalmış doğurmuş bile olabiliyor. regl megl takip edemeyecek halde olanları var. ya da bunlara herhangi biri gel evlenek dese hemen türk filmine bağlayıp, gidip evlenip doğurabiliyor (sonra o adam kadını çalıştırııp parasını alıyor) vs vs. bi sürü hikaye
ama işin özünde madde konusu var.
Kadın hep hedef şaşırttı. Asla anne suçsuz değil. Sürekli kızım köyde değil , köyde olamaz vs dedi. Tek doğru şeyi kızım yabancının arabasına binmez demesi.Narin olayı ile ilgili diyorsanız; bu konunun medyaya çıkması anne sayesindeydi eğer anne olmasaydı konuşulmazdı ve annenin röplerini dinlediyseniz hep bir ipucu vermiş. O köyde kadına karşı saygı yokmuş sadece ERKEK. kadını bastırmış olabilirler, medya şu anda bile bize doğruyu yansıtmıyor asıl şüphelilerin haberleri dahi yapılmıyor.
Bu olaylar kötü etkilediği için 1 gündür haberlere bakmıyorum yeni bir son dakika olduysa haberim yok en son duyduklarıma göre yorumumu yaptım - Başka bir olay var ise de duymadım hiç...
ben de kadının röportajlarını izlemedim Narin olayında ama okuduğum yerlerdeKadın hep hedef şaşırttı. Asla anne suçsuz değil. Sürekli kızım köyde değil , köyde olamaz vs dedi. Tek doğru şeyi kızım yabancının arabasına binmez demesi.
ya eskiden bu kadınlara vesika veriyorlardı, bilmiyorum, belki de daha iyiydi öyle. (bu Tekirdağdaki olay için, bilmeyen arkdaşlar diyecek Narin konusuyla bu yazdıklarınızın ne alakası var)Gebersin... Delire delire gebersin.
Zaten köy komple suçlu. Anne;" kızım kuran kursuna gitmek istedi ben de ona dedim bu bacaklarla Kur'an'a mi gidilir ,bana dedi anne üstümü degisecem son duyduğum cümle bu"diye söyledi. Eve geldi olayı hiç duymadim. Çünkü nereye katılırsa katılsin kursa gidip bir daha donmedigini soyluyordu( ben kacirmadiysam) köyde her yeri aradılar , defalarca köpeklerle ,aletlerle.. anne kızım köyde değil yoksa bulunurdu dedi sonra aramalar genişletildi. Bence orada zaman kazanildi 3 gün 4.gun zaten dereye birakilmis (15gun suda kalmis bedeni)ben de kadının röportajlarını izlemedim Narin olayında ama okuduğum yerlerde
mesela işte kadın; kızım eve geldi Kuran kursundan, üzerini değiştirdi diyor --böyle bir bilgi neden nasıl yanlış verilmiş olabilir ki? bir anne neden böyle ifade versin?
tülbent soruyorlar billmiyorum diyor, terlik soruyorlar yok diyor falan filan.
yani böyle okudum, TV izlemiyorum, video da izlemiyorum, genelde bilgisayarda çalışırken hızlıca sitelere göz atabiliyorum anca.
okuduklarım doğru değilse tespitlerim de doğru olmaz tabi.
bi sürü de telefon görüşmesi yapmış o saatlerde. bilmiorum, o kadın da bana hiç normal gelmiyor.
sürekli kızım köyde değil dediyse mesela, neden? neye binaen demiş olabilir? (sanki köyde aramasınlar diye hedef yanıltmak?) köye 2 km bile dğeil çocuğun bulunduğu yer...
ha ama kadına "sen böyle diyon da ne biliyon ablacım?", diyen olmuş mu yok. 18 gün abuk sabuk işler dönmüş, kameralara bile bakan olmamış kaç gün vs. yani bu olayda normal olmayan tek şey de anne değil, o da ayrı.
Demirel'in dediği çıktı diyorsun. Anneannemin çok sevdiğim bir sözü; Dünya yerinde duruyor kızım, bozulan insanlar. Bir de utanmadan çocuk doğurmaya teşvik kampanyası yapıyorlar , çok takip ediyorlarmis gibi...ya eskiden bu kadınlara vesika veriyorlardı, bilmiyorum, belki de daha iyiydi öyle. (bu Tekirdağdaki olay için, bilmeyen arkdaşlar diyecek Narin konusuyla bu yazdıklarınızın ne alakası var)
maddeyle mücadele yok, cinsel yolla bulaşan hastalıkla mücadele yok
hiçbir şeye el atmıyorsun -devlet olarak, toplum olarak, olay bu sefer böyle gelip bebelere patlıyor işte.
inanın kim hangi gün nereye gömmüş, önce başka yerdeymiş sonra mı taşınmışZaten köy komple suçlu. Anne;" kızım kuran kursuna gitmek istedi ben de ona dedim bu bacaklarla Kur'an'a mi gidilir ,bana dedi anne üstümü degisecem son duyduğum cümle bu"diye söyledi. Eve geldi olayı hiç duymadim. Çünkü nereye katılırsa katılsin kursa gidip bir daha donmedigini soyluyordu( ben kacirmadiysam) köyde her yeri aradılar , defalarca köpeklerle ,aletlerle.. anne kızım köyde değil yoksa bulunurdu dedi sonra aramalar genişletildi. Bence orada zaman kazanildi 3 gün 4.gun zaten dereye birakilmis (15gun suda kalmis bedeni)
E zaten kaybolma olayına kimse inanmadı. Ama olan olmuştu. İlk saat öldürülmüştü. Onlar iki arama yapılır ,vazgeçilir diye düşündü öyle olmayınca ellerinde patladı. Çünkü ablasının da ölümü şüpheli. Komple işin içinde bir kelimelik bilgisi olup susan kim varsa köyün içinde yakıp gebermelerini izlemek isterdim.inanın kim hangi gün nereye gömmüş, önce başka yerdeymiş sonra mı taşınmış
ben hiçbirşeyden emin değilim bu olayda.
ama şunu biliyorum:
ben köyde doğdum, o yaşlarım köyde geçti.
bizim köy de 15-20 hane
biz de tümümüz akrabayız )çok yakın başka köy de var ama orayla bir ilişkimiz yok)
bakın, bırakın herhangi bir çocuğu
bazen sürüler karışır koyun/kuzu bizim sürüye değil başka sürüye giderdi -ben çocukken-
biz o "kuzuyu" çıkar bizim köyden araya araya etraftaki arazide, yakın köyde, ama orada ama burada mutlaka bulurduk...aynı gün bulurduk. akşam kaybolsa en kötü sabaha bulurduk.
yalınayak yürüyerek ya da en iyi ihtimalle traktörle.
köydeki bir çocuk kaybolmaz. (8 yaşındaki çocuk yani, kaybolamaz. 2-3 yaşında olsa tamam evi bulamayabilir uzaklaşıp ters yöne gidebilir) ama
8 yaşında, zeka geriliği vs. olmayan çocuk köyde, kendi köyünde, kaybolamaz...
bitti. bu çocuk kaybolmadı kaybedildi. bunu da herkes en başından beri bal gibi biliyordu. bilememesi mümkün değil.
ha ondan sonrasını bilmiyorum artık.
Annesi mi medyayi çağırın ben konuşayım dedi. O kadın herşeyi biliyor büyük ihtimalle oğlunu korumak icin. O çocuğu 19 gün suyun altinda bedeninin çürümesini beklentiler. O anne hiç masum değil oyle annede olmasın. Kadın hep atti tuttuNarin olayı ile ilgili diyorsanız; bu konunun medyaya çıkması anne sayesindeydi eğer anne olmasaydı konuşulmazdı ve annenin röplerini dinlediyseniz hep bir ipucu vermiş. O köyde kadına karşı saygı yokmuş sadece ERKEK. kadını bastırmış olabilirler, medya şu anda bile bize doğruyu yansıtmıyor asıl şüphelilerin haberleri dahi yapılmıyor.
Bu olaylar kötü etkilediği için 1 gündür haberlere bakmıyorum yeni bir son dakika olduysa haberim yok en son duyduklarıma göre yorumumu yaptım - Başka bir olay var ise de duymadım hiç...