- 20 Ocak 2015
- 9.255
- 12.959
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne kasten oldurmeye istirakten tutuklandi. Yani olay aninda orada olduguna dair delil olmasa bu sebeple tutuklanmazdi.Narin olayı ile ilgili diyorsanız; bu konunun medyaya çıkması anne sayesindeydi eğer anne olmasaydı konuşulmazdı ve annenin röplerini dinlediyseniz hep bir ipucu vermiş. O köyde kadına karşı saygı yokmuş sadece ERKEK. kadını bastırmış olabilirler, medya şu anda bile bize doğruyu yansıtmıyor asıl şüphelilerin haberleri dahi yapılmıyor.
Bu olaylar kötü etkilediği için 1 gündür haberlere bakmıyorum yeni bir son dakika olduysa haberim yok en son duyduklarıma göre yorumumu yaptım - Başka bir olay var ise de duymadım hiç...
e zaten 2 arama yapıp vazgeçmişlerE zaten kaybolma olayına kimse inanmadı. Ama olan olmuştu. İlk saat öldürülmüştü. Onlar iki arama yapılır ,vazgeçilir diye düşündü öyle olmayınca ellerinde patladı. Çünkü ablasının da ölümü şüpheli. Komple işin içinde bir kelimelik bilgisi olup susan kim varsa köyün içinde yakıp gebermelerini izlemek isterdim.
Giden gitti.e zaten 2 arama yapıp vazgeçmişler
yalan mı?
göstermelik hep yapılan şeyler.
savsaklaya savsaklaya öyle gezinmişler kaç gün. ama kasıtlı ama kolluğun tırtlığından onu bilmem.
olay zamanı köyde olan herkesin arabası şu anda kendisinde yahu.
adli emanet diye bir şey var, al arabaları tek tek ayrıntılı bak...hangi araçta ne kadar DNA yoğunluğu olduğunu tespit edecek yöntemler var, temas mı bu DNA, kan eski mi yeni mi bunun yöntemleri var. dereye götürdüm diyen adamın arabasını o gün almış olsalardı kim nereye ne zaman taşımış net olacaktı.
hepsini geçtim kamera kayıtlarına kimse bakmamış kaç gün!
aramayı muhtar yönetip yönlendiriyor!
güler misin ağlar mısın. baştan kayıp değilse, ki değil.
aile ilk şüpheli
zaten köyde herkes akraba, bunlar aşiret, herkesin birbirini koruyup kollayacağı ortada.
"tamam siz de kendinize arayın (tabi yanlarına refakat edecek memur ver yine), ama biz kendi yöntemlerimizle arayacağız, bu arada köye giriş çıkış yasak, 1. derece akraba olanları karakolda misafir edecez bu süreçte, tüm telefonları da veriyorsunuz"
vs vs demiyor, sevgili kolluk güçlerimiz....şunu yapsalar, 2 günde bulurlardı.
(bizimkilerin aklına telefonlara bakmak gelene kadar herkes telefonda ne var ne yok silmiş, akıllı telefonların hepsini atmış, ohooooo)
ha yine de haklısınız, 2 gün ararlar bulunamadı der geçerlerdi, kolluk hala daha da bulamazdı da, sosyal medya sağolsun....
Ben bu olayda suna inanmaya başladim bence Narine ya arabayla carptilar yada benzer birsey oldu bacagi dizden asagisi kopuk gibi muabbetide bu esnada oldu korktular ceza alacagiz diye öldümü emin olamadilar belkide boğdular olayi örtbas edeceklerini dusunup dereye attilarE zaten kaybolma olayına kimse inanmadı. Ama olan olmuştu. İlk saat öldürülmüştü. Onlar iki arama yapılır ,vazgeçilir diye düşündü öyle olmayınca ellerinde patladı. Çünkü ablasının da ölümü şüpheli. Komple işin içinde bir kelimelik bilgisi olup susan kim varsa köyün içinde yakıp gebermelerini izlemek isterdim.
bacağı öldükten önce mi sonra mı koptu bilmiyoruzBirde narin olayinda büyük abi demiş ki biz yapsak içimizde kayberdik duyurmaZdik gibi birşeyler. Bu çocuğun ölümünü nasıl açıklayacaklardi , bacağının kopmasını. Bu çocuk evdeki esya değil illa okula gitmeyince ne oldu , nerde diye sorulacakti hani kayıtlı ya nüfusa
Narin olayı ile ilgili diyorsanız; bu konunun medyaya çıkması anne sayesindeydi eğer anne olmasaydı konuşulmazdı ve annenin röplerini dinlediyseniz hep bir ipucu vermiş. O köyde kadına karşı saygı yokmuş sadece ERKEK. kadını bastırmış olabilirler, medya şu anda bile bize doğruyu yansıtmıyor asıl şüphelilerin haberleri dahi yapılmıyor.
Bu olaylar kötü etkilediği için 1 gündür haberlere bakmıyorum yeni bir son dakika olduysa haberim yok en son duyduklarıma göre yorumumu yaptım - Başka bir olay var ise de duymadım hiç...
Ablası da mı ölmüş kuzunun...E zaten kaybolma olayına kimse inanmadı. Ama olan olmuştu. İlk saat öldürülmüştü. Onlar iki arama yapılır ,vazgeçilir diye düşündü öyle olmayınca ellerinde patladı. Çünkü ablasının da ölümü şüpheli. Komple işin içinde bir kelimelik bilgisi olup susan kim varsa köyün içinde yakıp gebermelerini izlemek isterdim.
Evet narinin ablası da ölmüş.Ablası da mı ölmüş kuzunun...
Minicik yürekler... 8 yaşındaki oğlum yaramazlık yapsa ses çıkaramıyorum şuan... Nasıl kıydılar. Hele o 2 yaşında el kadar bebeğe...
2 yaşındaki bebenin annesi kons. İse zorunlu doğum kontrol iğnesi yapsınlar madem. Bağımlı vs biliniyor zaten. Üremesinnn yazık ya.
Kıymet kopsa yeri. İdam gelse.. Gelse ama kazığa oturtsunlar. İğne vs değil. Acı çeksin... Yine de içim soğumaz... 1 haftaya yakın uyuyamıyorum
Orospu karı vallahi artık inanamadim yahu ban yicekaem yiyeyim vallahi...geçen senelerde de 17 aylık kız çocuğu kadının sevgilisi tarafından tecavüz edilmişti anne zevk için izliyorum demişti...o orospu ne alemde acaba bunları içerde yasatirlar mi ???iki çocuğum var yeminle 17 aylık olduklarında aklımda hep o kız çocuğu vardı oda benim çocuklarım kadardır şu an diye...artık idam bu orospular için gelsinSabahtan beri beynim almıyor. Bir anne çocuğuna yapılanları bile bile niye saklar? Niye göz yumar? Bebek bebek.
Aynen anne asla masum değil gerçek anne nasıl oluyor bilmesek bu kadının yaptigi annelige inanırdık belkiKadın hep hedef şaşırttı. Asla anne suçsuz değil. Sürekli kızım köyde değil , köyde olamaz vs dedi. Tek doğru şeyi kızım yabancının arabasına binmez demesi.
Ben bu kadar basit olduğuna asla inanmıyorum. Kesinlikle anne de suçlu. Zaten hepsi tutuklandı bugün. Bir çocuk niye öldürülür? Ya istismar edilmiştir ya da görmemesi gereken bir şey görmüştür. Otopsi raporunda istismar yok demişler. Benim için inandırıcı mı, hayır. Bir de anne ve amcanın yasak ilişki ihtimali var. Bana işin doğrusu bu gibi geliyor.Ben bu olayda suna inanmaya başladim bence Narine ya arabayla carptilar yada benzer birsey oldu bacagi dizden asagisi kopuk gibi muabbetide bu esnada oldu korktular ceza alacagiz diye öldümü emin olamadilar belkide boğdular olayi örtbas edeceklerini dusunup dereye attilar
Ben bu kadar basit olduğuna asla inanmıyorum. Kesinlikle anne de suçlu. Zaten hepsi tutuklandı bugün. Bir çocuk niye öldürülür? Ya istismar edilmiştir ya da görmemesi gereken bir şey görmüştür. Otopsi raporunda istismar yok demişler. Benim için inandırıcı mı, hayır. Bir de anne ve amcanın yasak ilişki ihtimali var. Bana işin doğrusu bu gibi geliyor.
Son günlerdeki olaylardan çok etkilendim , öyle böyle değil uyku uyuyamıyorum, insan kadar tehlikeli bir varlık daha yok şu yeryüzünde, öyle bir zamandayız ki herkes her an tetikte yaşamalı...