Günde Yarım Kilo Yoğurt Kürü

Aaa simdi okudum emziren anneler kullanmasin diyo neden olabilr kizlar ne zarari olur ki

Kuzum sen az daha sabret bence. Şundan olabilir zerdaçal bebeklere ağır geliyor sütten bebeğe geçerse diye olabilir Bu arada evladını Allah bağışlasın...

Kuzum sen az daha sabret bence. Şundan olabilir zerdaçal bebeklere ağır geliyor sütten bebeğe geçerse diye olabilir Bu arada evladını Allah bağışlasın...
hmm.. zencefıl cok içtim ama zerdecalı bilmiyorm ben de riske atmayayım oyleyse tesekkür ederim canm :)

bana yapmadi çok şükür göbek biraz gitti karnim düzleşmeye başladi 3 haftada 2,5 kilo verdim :)
Gerçekten kutluyorum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım benim. Bende ilk defa başladım yan etki yapmasin diye iki günde bir yemeyi düşünüyorum daha sonra her gün yaparım. Ama tadı o kadar güzel ki büyük bir zevkle yiyorum :) sabah kahvaltıda ekmek az yyrm ama öğlen hiç yemiyprum ekmeği sadece yemek yiyorum. Böyle olduğu halde yoğurt kurunu yedikten sonra beni tok tuttuğunu farkettim normal şartlarda geç saatlere doğru bir acikma oluyordu sizde de oluyor mu ? Yoksa benim psikolojik mi acep

öğlenleri yiyordum 4 saat hiç bişey yemiyordum çay hariç..
roka yerdim hatta beraber yiyorum limonlu rokayla. acili ama yogurt kürü ile çok güzel oluyo immm nefiss:)
hergün yiyorum hemde severek... kilo verince insan mutlu oluyor.:)

İnşallah bakalım canım bende mutlu olabilirim :) 5 kiloyu uzerimden atsamda kurtulsam

İnşallah bakalım canım bende mutlu olabilirim :) 5 kiloyu uzerimden atsamda kurtulsam
inşallah.. benim nisana kadar 15 kilo vermem lazim ki yediklerimi dikkat ediyorum. bi sabah sorunu oluyor. evden ekmek getiriyorum sabah kalkamiyorum maalesef.. güzel bi kahvaltı lazim bana ama nerdeeee

inşallah.. benim nisana kadar 15 kilo vermem lazim ki yediklerimi dikkat ediyorum. bi sabah sorunu oluyor. evden ekmek getiriyorum sabah kalkamiyorum maalesef.. güzel bi kahvaltı lazim bana ama nerdeeee
Canım onada en kısa zamanda çözüm bulursun inşallah. Yumurta haşlayıp götürme sansin olmuyor mu? Hem çok vaktinide almaz ..

bende başladım ama ara ver dedikleri için aralıklarla yiyorum şöyle birşey oluyor yediğim gün yarım kğ veriyorum yemediğim gün onu geri alıyorum.akşam yatmadan önce 4 saat önce yiyorum ertesi günde spora gidiyorum.haftanın 3 günü spor yapıyorum ala vere yine bir değişiklik olmamış oluyor her akşam yeme bünya alışır ve işe yaramaz diye okudum ama acaba bir sürede her akşam yamayi denesemmi herhangi bir rahatsızlık yapmadı.

deneyip sonuç alan arkadaşlar hangi şekilde yiyorsunuz yardımcı olurmusunuz.

dans ediyorum bol bol. mesela PSY şarkılari diniliyorum veya enerjik dolu şarkılari dinliyorum akşamlari:)
yorulana kadar yapıyorum bunlari.
sen kilo verdim deyince belki başka şeyler yapyorsundur diye dedim . Böyle başlayınca insan hemen vermek istyo da ne yöntem olsa deniyorumm

sen kilo verdim deyince belki başka şeyler yapyorsundur diye dedim . Böyle başlayınca insan hemen vermek istyo da ne yöntem olsa deniyorumm
enerjik dolu şarkı dinle deli gibi dans et
sabah kahvaltısı çok önemli.. çünkü ben çok istiyorum ki yapmayı.. hiç yapamiyorum. çok zor kalkıyorum. kahvaltı yapacak zamanimda olmuyor. öğlenleri yoğurt kürü yedim.. yaninada roka getirdim evden tabi.. akşamlari az yedim. halen az yemekteyim.. herşeyi yedim ama az yemeye çalıştım.. bol bol su içmek sart.. ben suyu çok içiyorum kaç bardak içtim saymadim. bide tabi spor da var. dans ediyorum. esneme hareketler yapıyorum. halen vermeye çalışıyorum. ben bunlari hamilelik öncesinde hazirlik yapıyorum çünkü hamile kalmadan önce kilo vereyim.. şeker tuzu yok edeyim ki. hamileliğim boyunda bunlari agzima sürmeyeyim..

Yalnız Harikasın bunu şimdiden dusunmen çok güzel gerçekten.
Zaten en çok korktugum durumdur bu hamilelikte alınan kilolarin verilmemesi
Bende çok spor yapıyorum evde sikintim basenlerden olduğu için onlara yoğunlaşıyorum. Suyu mutlaka 2.5 lt tuketiyorm zaten o yüzden WC den cikamiyorum .
Fakat sormak istediğim bir sey var ? Yoğurt kurunu neden öğlenleri tuketiyorsun ki
Daha mi faydalı oluyor

hergün öğlenleri tüketiyordum yoğurt kürü.. bugün ara verdim.:) inş kilolari verecegiz:)

hergün öğlenleri tüketiyordum yoğurt kürü.. bugün ara verdim.:) inş kilolari verecegiz:)
Canım işte bende neden öğlenleri tuketiyorsun diyorum . Hanı akşamları yatmadan 3-4 saat önce yıyın diyolar ya sen niye öğlen yyosun onu merk ettim

Arkadaşlar kürü uygulayıp az da olsa güzel sonuç alanlar varsa fikirlerini alalım lütfen = ) ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…