haftada 2 kere mi yapılıyor?
- Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir. diyor canım oyüzden sordum
tamam canım tşkler denemek istiyorum 5 kilo fazlam var :)Ben gün aşırı yapıyorum. Not konusunda haklısın. Zerdaçal ve zencefil bazı bünyelere ağır gelebildiği için notu özellikle koydum. Ama ben normal de de bu bitkileri kullandığım için sorun yaşamıyorum.
tamam canım tşkler denemek istiyorum 5 kilo fazlam var :)
Tabiki canım önümüzdeki hafta baslayabilirim ancaUmarım sen içinde faydalı olur canım o zaman. :) Bana sonucu yazar mısın?
Merhabalar canım kur nasıl gidiyo ?Umarım sen içinde faydalı olur canım o zaman. :) Bana sonucu yazar mısın?
arkadaşlar ben matmazel nora..
yoğurt kürü hergün yapıyorum pek zararını görmedim burda okuyunca haftada iki kez yapılır diyo
Merhabalar canım kur nasıl gidiyo ?
geçmiş olsun.. hergün yiyorum yogurt kürü .. kaçamak yapsam da en büyük kurtaricim yoğurt kürü oldu.:) diyete başlayali 1 ay bile olmadi bu kürle 2 kilo verdim:)Kuzum ben gün aşırı yapıyordum. Ancak grip oldum ilaçlarla bir ağır geldi kür. Bünyem biraz bu konuda hassas. O sebeple bıraktım. Tekrar başlayacağım inşallah iyileşeyim.
geçmiş olsun.. hergün yiyorum yogurt kürü .. kaçamak yapsam da en büyük kurtaricim yoğurt kürü oldu.:) diyete başlayali 1 ay bile olmadi bu kürle 2 kilo verdim:)
bol bol spor yap..:) o güzel gelinliğin içine girmek istiyosaniz:)Harika..Bende çok istedim Mart da düğünüm var diye ama nasip olmadı. Gelinlik ölçüsünü de verdik mecburen artık. Napalım Kısmet böylemiş...
bol bol spor yap..:) o güzel gelinliğin içine girmek istiyosaniz:)
bu arada mutluluklar dilerim:)
Canım her gün mu yiyorsun. Yan etki yapmadj mi?geçmiş olsun.. hergün yiyorum yogurt kürü .. kaçamak yapsam da en büyük kurtaricim yoğurt kürü oldu.:) diyete başlayali 1 ay bile olmadi bu kürle 2 kilo verdim:)
Canım her gün mu yiyorsun. Yan etki yapmadj mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?