• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde Yarım Kilo Yoğurt Kürü

Hanımlar Merhaba,

Bahara düğünüm olacak nasipse. Nişanlım ayağını kırdı bu yüzden hazırlıklar durdu. Bu da bana kilo verme konusunda bir zaman yarattı. Odaklanmak lazım çünkü. Bir yoğut kürü tarifi keşfettim. Harika sonuçlar alıyorum. Sizlerde bilin istedim. Başlayalı 3 hafta oldu. en son hafta düzeni biraz bozuldu ama sonuç olarak, 6 kilo gitti ama şimdiden. :) Gelinlik güzel olmalı malum. Küre gelelim tarif şöyle;

Malzemeler,

• 1 kase yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
Hazırlanışı,

Yoğurt kürü, uyumadan 3-4 saat önce yapılır çünkü vücut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürünü yediğinizde, vücudunuzun daha çok yağ ve kalori yakmasını sağlayacaksınız.

1. Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili iyice karıştırın.
  2. Uyumadan 3-4 saat önce yeyin.
  3. Yatana kadarki sürede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum için.
Önemli bilgiler,

• Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir.
  • Emziren anneler veya hamileler için yoğurt kürü uygun değildir.
  • Her yaştan insan (çocuk veya yaşlı) yoğurt kürünü yapabilir.
  • Hazır veya ev yapımı yoğurt kullanabilirsiniz. Az veya tam yağlı yoğurt olabilir.
İnanılmaz faydalı bu kürü uygularken yemek porsiyonlarınızı da yarıya indirmek ve günde minimum 10 bardak su içmek gibi adımlara da dikkat etmenizi öneririm.

Tarif Linki : http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948

Hanımlar Merhaba,

Bahara düğünüm olacak nasipse. Nişanlım ayağını kırdı bu yüzden hazırlıklar durdu. Bu da bana kilo verme konusunda bir zaman yarattı. Odaklanmak lazım çünkü. Bir yoğut kürü tarifi keşfettim. Harika sonuçlar alıyorum. Sizlerde bilin istedim. Başlayalı 3 hafta oldu. en son hafta düzeni biraz bozuldu ama sonuç olarak, 6 kilo gitti ama şimdiden. :) Gelinlik güzel olmalı malum. Küre gelelim tarif şöyle;

Malzemeler,

• 1 kase yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal
Hazırlanışı,

Yoğurt kürü, uyumadan 3-4 saat önce yapılır çünkü vücut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürünü yediğinizde, vücudunuzun daha çok yağ ve kalori yakmasını sağlayacaksınız.

1. Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili iyice karıştırın.
  2. Uyumadan 3-4 saat önce yeyin.
  3. Yatana kadarki sürede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum için.
Önemli bilgiler,

• Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir.
  • Emziren anneler veya hamileler için yoğurt kürü uygun değildir.
  • Her yaştan insan (çocuk veya yaşlı) yoğurt kürünü yapabilir.
  • Hazır veya ev yapımı yoğurt kullanabilirsiniz. Az veya tam yağlı yoğurt olabilir.
İnanılmaz faydalı bu kürü uygularken yemek porsiyonlarınızı da yarıya indirmek ve günde minimum 10 bardak su içmek gibi adımlara da dikkat etmenizi öneririm.

Tarif Linki : http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948
İyi geceler bende bu kürü yapmak istiyorum ama korunmuyoruz hamielelik istediğimiz için hamile kalırsM BİR zararrı olurmu onu sormak istiyorum bide hamileken kullanıla bilinirmi

Back