- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
sağol canım,şükür bugun 300 gram gittiWoww :) güzel görünüyor
canım kilo geçmişimiz birbirine benziyorCallan günaydın cnm bende pazartesinden beri kalori hesabına başladım konu açıcaktım seninkini görünce burdan devam etmek istedim.
Bende 69 kiloyum 62 kiloyla hamile kaldım 79 la doğum yaptım işe başladığımda 68 dim 2 kilo verdim işk başladığımda ama sonra yine 69 a çıktım. şimdilik 62 olmak istiyorum sonraısına bakarız Boyum 158
2 gündür dikkat ediyorum bende 1100 1200 kcl ile bitiriyorum günü bakalım bu gün nasıl olacak.
Az önce sade nescafe içtim
9,30 gibi 1 haşlanmış yumurta yada 1 bardak içicem bakalım buraya yazarım
canım burada hergün birbirimizi motive ederek kiloları vereceğiz inşallahselam callan bende senden gazı aldım 70-79 arası gruptan çıkıp geldimbakalım nolcak şansımızı bide burda deneyelim
canım kilo geçmişimiz birbirine benziyor
akşama kalorileri hesaplayıp,buraya bildirelim,ben de liste yapayım :))
ben de senin kilondayken öyle diyordum ama şimdi daha da iyisini istiyorumCanım sen baya vermişin 58 olmuşsun ben değil 58 60 olsam uçarım vallahi
ben de senin kilondayken öyle diyordum ama şimdi daha da iyisini istiyorum
bu kiloda giysiler güzel oluyor ama vucud okadar da güzel olmuyor
maşallah canım sanaKızlar benim öğlen yemeği ve birazdan ara öğünümle beraber 605 kcl oluyor akşama 497 kcl kalıyo ben 1102 kcl yapmak istiyorum günlük hedefime göre şimdi akşamada 497 değil biraz daha yersem daha iyi olacak
1200 ü geçmişsin****11 MART ALINAN KALORİ LİSTESİ****
C CallanPinckney 147O KCAL
Finsternis
Birbahargelecekbirbahar
anatkh018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?