Günaydın Arkadaşlar!

Günaydınnnnn günleriniz aydın olsun
hayırlı cumalar herkesin gönlündeki duası kabul olur inş

günaydın.Cumanız hayırlı.. Yuvanız huzurlu.. Kazancınız bereketli ... Her iki cihanda da saadete erenlerden olmanız duası ile cumanız mübarek olsun

günaydıın opuyorumnanaktan
cumanız mübarek olsun,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,dualarınızda bizleride hatırlayın.

HZ.Muhammed ahlakı HZ.süleyman saadeti HZ:Eyübun sabrı HZ.Yusufun güzelliği HZ.Hamzanın cesareti HZ:Ömerin adaleti HZ:Alinin bilgisi
ve 124 bin Peygamberin duası sizlerle olsun.Cumanız mübarek olsun...

İnan! ...Ama yalnızca bildiğin gerçeklere.
Güven! ...Ama yalnızca içinde bağladıklarına.
Sev! .......Ama yalnızca hak edenleri.
Paylaş! ..Ama yalnızca değerini bilenlerle.
Çalış! ....Ama yalnızca doğruluk yolunda.
Yaşa! ....Ama SAKIN ÖLÜMÜ AKLINDAN ÇIKARMA!!!

KK nın Sultanları...
Hepinizin günü aydın olsun...
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde
hayırlı cumalar diliyorum...
sevgiler...

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah :Saruboceq:
Allahım bu mübarek günde derdi olana deva, hasta olana şifa, darda olan eda gurbette olana sabır ihsan nasip eylesin :Saruboceq:

günaydın kızlar.hayatınız boyunca yaşamadığınız kadar güzel hafta sonları diliyorum herkeze.ve bu güzellik ömür boyu sürsün.sevgilerimle...

günaydın kızlar.hayatınız boyunca yaşamadığınız kadar güzel hafta sonları diliyorum herkeze.ve bu güzellik ömür boyu sürsün.sevgilerimle...

kusura bakma tatlım logoya el koydumopuyorumnanaktangit beni dava etopuyorumnanaktan icraya veropuyorumnanaktanama ben bu logodan bundan gariii vazgeçmemopuyorumnanaktan

günaydın güselleropuyorumnanaktan günaydın şekerleropuyorumnanaktangünaydın melekleropuyorumnanaktan öpüyorum nannaktannopuyorumnanaktan

Günaydınn kızlar Logo gerçekten güzelmiş alkisalkisalkis
Herkese iyi hafta sonları delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…