Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlarmirmirmirmir
iyi pazarlar diliyorum-tatlicadiarzu-
![]()
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso Sardunya bune yaaaaaaa.kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
falan dermişim mesela.şaka sarduşum tatlum gıymatlum.bilakis mutlu oldum.yaptıklarımı beğenmen beni sevindirdi canım.vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan