Gün Gün Şafak Özlemi...

Olsun ben hep şansızımdır zaten :KK1: Yine de aynı şehirde olmalarına sevindim nineciğimmm.. İlk defa aynı yerden birisi, çıkıyor :KK55:

Bugün bende kısa dönemlilerin konusmalarına denk geldim de...Benim askerimin oraya düşen olmuş..

"Fotoğraf çekiyorlarmış askerime" diyor kız...
Daha bilmiyor ki şipşakçı benim askerim :KK60: Asteğmenlerin çekimini yaptılar da bugün :nazar:

Olsun ben hep şansızımdır zaten :KK1: Yine de aynı şehirde olmalarına sevindim nineciğimmm.. İlk defa aynı yerden birisi, çıkıyor :KK55:

evet cnm ben de pek bulamıyorum acemılgınız nere nerede oturuyosun gıtmeyı dusunuyomusun ? ben düşünüyordum
ama tek gıtmem dogru olmazdı nişanlm izin vermedi daha da gidip geri dönmek var üzülürüm şafak az kaldı dıye gıtmedım cnm ama tabı benım işim bellı olmaz =))

Bugün bende kısa dönemlilerin konusmalarına denk geldim de...Benim askerimin oraya düşen olmuş..

Daha bilmiyor ki şipşakçı benim askerim :KK60: Asteğmenlerin çekimini yaptılar da bugün :nazar:
Çok hoş ya :KK9:

evet cnm ben de pek bulamıyorum acemılgınız nere nerede oturuyosun gıtmeyı dusunuyomusun ? ben düşünüyordum
ama tek gıtmem dogru olmazdı nişanlm izin vermedi daha da gidip geri dönmek var üzülürüm şafak az kaldı dıye gıtmedım cnm ama tabı benım işim bellı olmaz =))

Manisa Merkez de yaptık. Ben İzmirde oturuyorum.
Gitmeyi istiyorum ama bakalım.. Uçakla bile 3-4 saatte anca kalmam gerekiyor ve orda kalmama askerim izin verir mi kestiremiyorum :KK51:
Tatvan'ı çok merak ediyorum, bakalım zaman ne gösterecek.. :KK69:
Sen ninem?

Çok hoş ya :KK9:

Manisa Merkez de yaptık. Ben İzmirde oturuyorum.
Gitmeyi istiyorum ama bakalım.. Uçakla bile 3-4 saatte anca kalmam gerekiyor ve orda kalmama askerim izin verir mi kestiremiyorum :KK51:
Tatvan'ı çok merak ediyorum, bakalım zaman ne gösterecek.. :KK69:
Sen ninem?

tatlım tek başına sakın ha gıtme dıyorum askerım yaklaşık 11 bucuk aydr orda cunku bılıyorum az cok durumları gıdıyorsan yanında ya aileden biri olsun hazranın sonuna dogru izmrdeydk askermle ah önceden tanşssak görüşrdk cnm ya

ayyyyyyyyyy ne ilgnç=)

tatlım tek başına sakın ha gıtme dıyorum askerım yaklaşık 11 bucuk aydr orda cunku bılıyorum az cok durumları gıdıyorsan yanında ya aileden biri olsun hazranın sonuna dogru izmrdeydk askermle ah önceden tanşssak görüşrdk cnm ya

Tek gitmem zaten korkarım ben :18: aynı dili konuşamadığım insanlarla :KK4:
Ah keşke ninecğim çok isterdimm :KK30:

.....uzun bi yolun yeni şafağına merhaba !

şafak / 374 :98:

3 7 3 .......................devamı var !:KK55:

şafak 197 geleceği gün yani 14 Şubat'la ilgili hayaller kurulmaya başlanması.. (biraz erken başladık sanırım :KK1:)

gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet
burda aşkın yüzüne hasretttttd :)

kızlar atarsa şafak doğan güneş
90/2 hakkari şemdınlı
allah sağ salim kavuştursun
zaferım 18 ağutos 2011
kurban kesıyorum :) herkesi beklerim

X