Gün Gün Şafak Özlemi...

Ayyyy bende Aralık'da saymaya başlıcamm Allahımm ne yapıcam bennn..????? Nasıl dayanıcammm...????
Düşündükçe çıldırasım geliyoooooo :18::18::18::18::18:

Bunun tesellisi yok :85:
İşin içine girmeden bilinmiyormuş...Taa ki girdim anladım :95:
Zaman...Sadece zaman...

Sevgiler :KK71:

Ayyyy bende Aralık'da saymaya başlıcamm Allahımm ne yapıcam bennn..????? Nasıl dayanıcammm...????
Düşündükçe çıldırasım geliyoooooo :18::18::18::18::18:

Allah sabır versinnn :KK5:
aynen bende düşünmek istemedikçe daha çok düşünüyorum sankii :KK43:
Kafamı yastığa koyduğum an gözlerden yaş dökülüyoo çok ama çok duygusalım .
7 ayımız var ve dolu dolu geçirmek istiyoruuum benn unuttrmak istiyorum bu süreçte askerliğii :KK70::KK69:

Eylülde 17 inş :)
Bekleme sürecii baya varr gibi duruyoo zatennn :KK1:

Tahmin ettiğim gibi...Kendimi hatırlattın bana...
Bende askerimle ilk başladığım da 16 yaşındaydım :KK73:

Herşey güzel olacaksa beklemek en güzeli...Bak ben senin yaşlarında başladım beklemeye 7.yıla gircez :KK9:
Son engel askerlik En Büyük TÜRKİYE

Bol bol dua et..Allah'tan herşeyin hayırlısını iste :KK34:
Hadi bakalım...Hayırlı iftarlar :KK56:

Tahmin ettiğim gibi...Kendimi hatırlattın bana...
Bende askerimle ilk başladığım da 16 yaşındaydım :KK73:

Herşey güzel olacaksa beklemek en güzeli...Bak ben senin yaşlarında başladım beklemeye 7.yıla gircez :KK9:
Son engel askerlik En Büyük TÜRKİYE

Bol bol dua et..Allah'tan herşeyin hayırlısını iste :KK34:
Hadi bakalım...Hayırlı iftarlar :KK56:

Allahtan başka kimimiz var kii zaten rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versinnn tez zamanda kavuşmayı nasip etsinn :)
Sizin gibi 6 7 yıllık ilişkileri görünce çok mutlu oluyorum zaten :)
Allahım mutluluğunuzu daim etsin herşey gönlünüzce olsun :KK70::107::107:

Sizede hayırlı iftarlar :KK56:

Son düzenleme:
Atarsaaa 384 :KK8: Son 19 gün...Sonra kalıyor geriye koskaca 1 yıl :86:

Şafak 381 :KK35:

Santim santim çürüyorum yokluğunda :KK14:

Sensizlikten tiksiniyorum :KK31:

Şafak 380 :98:
Beklemeye değersin...:KK16:

Şafak 379 En Büyük TÜRKİYE

Buraya niye yazıyorum :101: Sanırım ilerde dönüp okuyunca teselli olacak :KK66:
300Lerin 80lerinden kurtuldum :KK1: Herşeye farklı bakış açısı gerek değil mi ? :KK60:

Askerim sana deliler gibi aşık bu minik :KK69: Dediğin gibi herşey güzel olacak değil mi aşkım ? Bekliyorum seni.......:98:

şafak 284....
her zamanki gibi çok özledim seni kociş... ama bu sefer bi farklıyım... mehtabımız en uzaktakilerden. Yeni bir rekor kıracağız... Ama öncekiler kadar kötü değilim hayatım... Kötü olmaya fırsatım bile olmuyor, kafamda binbir düşünce...
Özlemiyor muyum peki?
Özlemez miyim hiç yaaa... İliklerime kadar özledim seni... Alyuvarlarıma akyuvarlarıma kadar.....
Sesini daha az duymama rağmen çok şükür Allah sabrını veriyor.. Bütün telaşem uğraşlarım ikimiz için... masal günümüz için... herşey masal gibi olsun diye hayatım....
Herşey çok güzel olacak hayat arkadaşım:nazar: :KK69:

378 En Büyük TÜRKİYE

büyük bir aşk La bekleniyorsun aşk :KK16:
bu can sana kurban olsun...kıymetlim :KK48:

Çok zor çoookkkkkkkk........Deliriyorum hergün...........Gel artık benim yakışıklı prensim,,kahramanım..........Deliler gibi aşığım sana......
Uğrunda ölebilirim....Çok şükür ki bir gün bitecek bu askerlik ve kurtulacagız ..Artık önümüzde hiçbir engel kalmayacak...Sonsuza kadar birlikte olup birlikte yaşlanacağız...Olmalı bunlar çok istiyorum...Sen gel bir daha sana böyle hasret kalmak istemiyorum...
Diyorsun ya bana yanımdan bir saniye bile ayırmam seni öyle sevgilim...Asla gitmem yanımdan...........

Ölüyorum be sensiz burda...Ah sevgilim telefonda söylüyorsun ya bana olan özlemini bende sana anlatsam halimi daha beter olacaksın da işte...
Bende geliyorum buraya bi nebze olsun rahatlıyorum yazıyorum.....Bugün 378 in üzerini karaladım ...Yok artık !!! Yok olmayacak demeyeceğim 378

Defol hayatımdan 378 :63:

377

Son düzenleme:
Aşk Hüzünde Gizlidir................

376 !!! <---- Sevemedim :KK50:

X