Gün Gün Şafak Özlemi...

iyiymiş canım aylık olarakmı karalasak kızz

iyi tabi
aylık karalamaya dayanamam, bikaç gün bile zor dayanıyorum. Aklıma gelio tam, boşver yarın karalarsın diyorum. Ertesi gün bi bakıyorum 4-5 gün birikmiş, hepsini birden bi çiziyorum, süper oluo walla
Benimki de deli eğlencesi işte, napiyim

yazık bize canım ya

kimseye yazık değil ulen acımayın kendinize başladı mı bitiyor yapmayın
dik durun artık düşünsenize daha okulu bitirmediğini askerliğin önünüzde dağ gibi büyüdüğünü ama yok öyle bişey işte yeri belli yurdu belli hepsinin çok şükür iyiler azıcık hasret çekicez ama biteceekk

doğru walla, ama insanın elinde değil işte. Hasret bazen dayanılmaz oluo çünkü

Özledim uleynn

şafak 402... Bütün hırsını, öfkeni, kıskançlığını, sevgini, özlemini mektup kağıtlarına anlatmak...

Şafak 401...
38 saati geçti, hala aramadı askerim, off off ölcem şimdi yaa...
400'lerin bitmesine sevinemiyorum bile

Şafak 400
Bugece senin yatağında, senin kokunla uyuyacağım.
Yastığına yorganına sımsıkı sarılıp seni hissedeceğim hayatım..
Sabah da senin telefon sesinle uyanıp heyecanla hazırlanmaya başlayacağım.
Kameradan görmenin bile beni bu kadar heyecanlandıracağını tahmin bile edemezdim.
Keşke sen de benim heyecanımı hissedebilsen. Belki o zaman beni biraz anlar ve üzdüğün için pişmanlık duyabilirsin.
Herşeye rağmen, tüm eşekliklerine rağmen seni herşeyden çok seviyorum.
Hiç vazgeçmeyeceğim senden ömrüm...

Allah'ım nihayet şafak 399

400ler bitti
ŞAFAK 399
Msn görüşmemiz kötü geçse bile, beni gıcık etsen bile, seni çok seviyorum hayatım
çok özledim kuzumu...

şafak 316 bütün sevdikklerin çevrendeyklen kalbinin yandığı kişinin olmamasının acısı….

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK VE O GÜN BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK...

ŞAFAK 316 Bizimde bir gün bir günümüz kalacak mı

Son düzenleme:
Şafak 397
Bugün aşkımı, babamdan bile kıskanıyorum
Babam aşkımın yakınına gidiyor, belki aşkımı da görmeye gidecek, ama ben gidemedim:85:
Bugün artık özlem doruklara çıktı bende, haftasonu kaçıp gitmeyi düşünüyorum kuzuma
İçim çok acıyor çok

şafak 32

kızlaaar bizimki biraz farklı ama sizinle paylaşmak istiyorum.şuan askerde 32 gün sonra ilk defa görüşcez.yani hiç görmedğim birini bekliyorum.ama inanıyorum ki değicek inş değicek.çok heycanlıyım o yüzden

nasıl yaniii askerdeyken mi tanıştınız?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…