Gün Gün Şafak Özlemi...

nasıl yaniii askerdeyken mi tanıştınız?:26:

yok cnm askerden önce hemen hemen 1 sene olucak haziranda.kısa dönem yapıyo şuan.internetten tanıştık(bunu sözlü olarak dile getirmeyi hiç sevmiyorum).işte görüşelim dedi ben hem kendime güvenemedim hem ona.sonra ben istedim o istemedi.en sonunda baktık görüşmeden bu mevzu kapanmıcak mutlaka görüşmeye karar verdik.5 aydır ailesini arar gibi beni de aradı öyle cep telefonundan falan da değil ankesörlüden.yani aramasa aramazdı sonuçta ben kimi dimi.hani çok şey paylaştık bi buluşma bunu haketti.veee 32 gün sonra inşş gerçekleşicekk şimdiden karnıma ağrılar giriyo:KK1:

yok cnm askerden önce hemen hemen 1 sene olucak haziranda.kısa dönem yapıyo şuan.internetten tanıştık(bunu sözlü olarak dile getirmeyi hiç sevmiyorum).işte görüşelim dedi ben hem kendime güvenemedim hem ona.sonra ben istedim o istemedi.en sonunda baktık görüşmeden bu mevzu kapanmıcak mutlaka görüşmeye karar verdik.5 aydır ailesini arar gibi beni de aradı öyle cep telefonundan falan da değil ankesörlüden.yani aramasa aramazdı sonuçta ben kimi dimi.hani çok şey paylaştık bi buluşma bunu haketti.veee 32 gün sonra inşş gerçekleşicekk şimdiden karnıma ağrılar giriyo:KK1:

İnşallah güzel şeyler olur arkadaşım, sana şimdiden bol şans:nazar::KK34:

şafağımız 51 :nazar:

mehtabımız 7 :nazar:

senin yanın en aydınlık beyaz benim için..:KK69::KK69:

şafak 308 onun hayatında doldurduğu yerin ne kadar kocaman olduğunu keşfettmek…. :97:

şafak 306 En Büyük TÜRKİYEgözden ırak olanın gönülden ırak olmadığına örnek olmak….:97::98:

ah duygum ahhh sanki zaman durdu son zamanlarda...

bitmedi bizimde 40lar..

şafağımız 44 :nazar:

senii çooook özledim nefesimmmm çoooook :KK59:

X