- 29 Haziran 2020
- 63
- 34
- 31
Arkadaslar suan çok şükür 5+5 hamileyim. Burda gebelik testlerine bakarken bir kaç arkadasın her gün gebelik testi yaptığını gördüm. Gün gün silik çizgilerin koyulaştığını paylaşmışlar. Bende adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görünce o arkadas gibi yapıp herkese yardımcı olmak istedim. Çünkü arkadasın yaptığını cok faydalı buldum. Kendiminkileri onunkiyle kıyasladım içimi rahatlattım :) o yüzden bende adete kadar test yaptım ve benimde çizgim giderek koyulaştı çok şükür. Koyduğum fotoğrafta beklenen adet gününe 4 gün kaladan beklenen adete kadar her gün yaptığım testler var. Sonuncu testte adet gününü 3 gün geçtiğinde yaptım ve o tam çift çizgi çıktı. 3 gün kala 2 tane test yaptım çünkü testin bebetime olduğunu farkettim. İnternette herkes bebetime yanlış sonuç veriyor yazmışlar. Çok hayal kırıklığına uğrayan olmuş bu testten ama benim sonucum doğru çıktı şükürler olsun. İlk testlerdeki silikler hiç görünmüyor fotoğrafta ama silik çizgi var o testlerin hepsinde çok azda olsa. Testleri her sabah ilk idrarla yaptım. Gece sıvı alınmadığı için idrarda daha yoğun hcg bulunuyor çünkü. 4+5 ken doktora gittik ve kese görünmedi. Doktor kesenin karından görünebilmesi için beta hcg nin 4000 olması gerekiyor dedi. Haftaya gel o zaman görünür dedi. O gün yani adetim tam 1 hafta gectiğinde kanda beta hcg 1764 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrarla istersen dedi. 2 gün sonra değerim 3900 olmuştu. Bugün gittim yine doktora ve kese ve bebek göründü çok şükür. Kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi. Çok uzun anlattım farkındayım kusura bakmayın :) ama bu tarz yazıları hamilelik düşünürken çok aradım okumaya ihtiyacım olduğu için sizlerinde işine yarar diye yazdım. Eki Görüntüle 1629198 Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım. Allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün güzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Meraba canım net ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama bende 11.günde yaptım silikti hayalet çizgiydi bir gün sonra biraz koyulaştı ama bende hamilemiyim bilmiyorum. Daha doğrusu kimyasal gebelikten korkuyorumCanım öncelikşe umarıö güzel bir hamilelik geçirirsin. Benim adetim 5 temmuzda kısmetse...
Yumurtlamanın da 8.günündeyim. Silik de olsa ne zaman çıksr ?
Bu sanah yaptım ama silik bile çıkmadı
Sence çok mu erkendir
Neyse 10.gün Çarşamba o gğne kadar daha beklim :)Meraba canım net ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama bende 11.günde yaptım silikti hayalet çizgiydi bir gün sonra biraz koyulaştı ama bende hamilemiyim bilmiyorum. Daha doğrusu kimyasal gebelikten korkuyorumbi kaç gün sonra tekrar dene ümidini yitirme inşallah güzel haberler alırız
Aynen bekle canım malesef ki dayanamıyorum bir an önce öğrenme çabasındayız ben ovilasyon testi ile de deneme yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor 11.gün ovilasyon ve gebelik testim silikti bungün de 14. Gün ve hala silik doktor bana beklememi söyledi sanırım 17.günde daha net oluyor dayanabilirsen 17. Günü bekle derimNeyse 10.gün Çarşamba o gğne kadar daha beklim :)
Ölürüm ya 17.güne kadarAynen bekle canım malesef ki dayanamıyorum bir an önce öğrenme çabasındayız ben ovilasyon testi ile de deneme yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor 11.gün ovilasyon ve gebelik testim silikti bungün de 14. Gün ve hala silik doktor bana beklememi söyledi sanırım 17.günde daha net oluyor dayanabilirsen 17. Günü bekle derim
Bende seninle aynı durumdayım malesef canım paylaşım yaptım ama kimse görmedi henüz yeni yaptım çünkü 4yıllık evliyim vajinusmus ve kimsayal gebelik ile savaş ettim resmen şu an bende çok korkuyorum bu yüzden beklemek istiyorum aslında yerleşme kanaması da oldu soluk kahverengi ama doktor bekle dediÖlürüm ya 17.güne kadar
Ya ilki benim kimyasal çıktı. K yüzden çok korkuyorım. Erkenden öğrenmek isriyorum.
Bende seninle aynı durumdayım malesef canım paylaşım yaptım ama kimse görmedi henüz yeni yaptım çünkü 4yıllık evliyim vajinusmus ve kimsayal gebelik ile savaş ettim resmen şu an bende çok korkuyorum bu yüzden beklemek istiyorum aslında yerleşme kanaması da oldu soluk kahverengi ama doktor bekle dedi
İnşallah canım sende aynı şekilde umarım güzel haberler alırız ikimizdeSancıların nasıl ?
Neler hissediyorsub.
Umarım güzel haberler alıcaksın
Güzel düşünelim tatlım
İnşallah canım sende aynı şekilde umarım güzel haberler alırız ikimizde
Adet olacakmışım gibi ağrıyor aslında göğüslerimde çok ağrı yok
Bu defa gerçek olmasını çok istiyorum bu süreçler beni çok yordu
Lekelenme diğerinde de olmuştu ama hamileliği öğrendikten 1 hafta sonra geri adet oldum
Onlara da hiç başlamadım inşallah vardır gebelikHadiya
Bence güzek düşünelim şuan güzel şeyler olsun
Kesin bebeiş var. Oluşmaya çalışıyor
Kendinş yorma hep dinlen
Güzel beslen
Folik asiy ve vitamine başla
Aaa. Doktorun söylemedi miOnlara da hiç başlamadım inşallah vardır gebelik
Ben daha öncesinde folik asit kullandımAaa. Doktorun söylemedi mi
Mutlaka başlaman öazım gebelikten 3 ay önce bile
Hemen kendne folik asit al hemen kuzum
Ben daha öncesinde folik asit kullandım
Vaninusmusu yemdiğimizde çocuk olsun istedik ve 3 ay kadar kullandım kimyasal gebelikte de vitamin vermişti şimdi testleri gönderdim ni kaç gün bekle dedi
Folik asit fazlasıda zararlı diye duymuştum oyüzden tekrar devam etmedim
İnşallah canım sonucunu bende bekliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahHe anladım kuzum
Kimyasaldan sonra bende bıraktım
1.5 aydır tekrar kullanıma başladım.
Bakalım ikimizde inş hamişizdir
Bana da yaz olur mu haber et beni de :)
Amşn kuzum yaaaİnşallah canım sonucunu bende bekliyorum rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Bu kötü günlerde ilaç gibi gelsinler
Bence yapıpta kendini strese sokma çünkü her zaman doğru sonuç vermiyor malesef çünkü geç döllenmede olabiliyor gerçi benim de yumurtlamam 35.günde olduAmşn kuzum yaaa
Olacak olacak
Ben yarın erken gebelik yapcam
Meraktan
Ama yaparsan yine de haber etAmşn kuzum yaaa
Olacak olacak
Ben yarın erken gebelik yapcam
Meraktan
Oooo hadi ya ciddi misinBence yapıpta kendini strese sokma çünkü her zaman doğru sonuç vermiyor malesef çünkü geç döllenmede olabiliyor gerçi benim de yumurtlamam 35.günde oldu
Edicem mutlakaAma yaparsan yine de haber et