Teşekkür ederim inşallah sizinde hayırlısıyla olur. Adetinize 2 gün kala falan gösterir geç döllenme olmadıysa. Ama bence adet gününüzü beklemelisiniz daha garanti olurCanim tebrik edirem men hamile qalmaq ucun doktora getdim doktor ben ne zaman soylesem o zaman iliwgide ol soyledi dediyini yapdim 1 hafta 2 gun oldu test 1 wey gostermedi .kac hafta sonra hamile oldugum test gosterer?
Ben hiç ovülasyon testi yapmadım benimkiler gebelik testi bilmiyorum o yüzdenbenim hep ovilasyon testlerim bat a 2 gün kaladaki gibi çıkar hiç kırmızı çizgi yakalamadım.
Yok 1 haftalığı silik bile göstermez. Döllenmeden 1 hafta sonra rahme düşüyor bebek. Ve rahme düştükten sonra hormon salgılanmaya başlıyor1 wey soruwmam lazim 1 haftaliq gebelik test gosterir ? Ya 2 3 hafta kecmesi lazim?
sabah mende gebelik testi yapdim neqativ (((( 11 gun kecmiw .11 gunden sonra gebelik gosterir ?merhaba bebegin hayırlı olsun saglıkla gelsin dünyaya buda benim adete 4 gun kala yaptıgım test resimde çıkmamış olabilir ama 2 tane yaptım ikiside silik sabah erken gebelik testini yapsam net çıkarmı acaba ?? hamileysem eger oğlum abi olacak :)
Simdi yaptim test oda pozitif sanirim gercekten hamileyim allah herkese yasatsin bunu ben allah izin. Verirse 2. Kez anne olucam ☺sabah mende gebelik testi yapdim neqativ (((( 11 gun kecmiw .11 gunden sonra gebelik gosterir ?
Hangi marka test?merhaba bebegin hayırlı olsun saglıkla gelsin dünyaya buda benim adete 4 gun kala yaptıgım test resimde çıkmamış olabilir ama 2 tane yaptım ikiside silik sabah erken gebelik testini yapsam net çıkarmı acaba ?? hamileysem eger oğlum abi olacak :)
Surelab testin markasiHangi marka test?
Bazi gebelikler testle gorunmuyor kanda baktir istersen insallah hamilesindirsabah mende gebelik testi yapdim neqativ (((( 11 gun kecmiw .11 gunden sonra gebelik gosterir ?
Amin cnm inşallah Allah razı olsun dua et :)Belli olmuyo canm bazen bakalım yarın adet olacakmısın olmazsan doktora gidersin kesin sonuç alırsın o zaman inşllah hamilesindir
Amin cnm inşallah Allah razı olsun dua et :)