Gün gün gebelik testi

Merhaba ben düzenli adet gören biriyim 28 29 günde. 1 yıl 3 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz deniyoruz ama olmadı henüz ve her reglim olacağından 3 4 gün önceden kasık bel ağrılarım hafif hafif olmaya başlar göğüslerim sızlamaya başlar ama bu ay 29 unda olmama gerken reglimi olmadım ve bugün 3. Günüm bende hiç Kasım ağrısı bel ağrısı olmadı her ay olan ağrılar sadece göğüslerim sızlıyor çok uçları acıyor bende ilk olmam gereken günde test yapmıştım akşamında ama negatif malesef 1 gün bekledim bugün 3. Gününde yani sabah ilk idrarla denedim yine negatif ve hala regl olmadım umutlanmak istemiyorum her defasında tek çizgi görmek beni yordu moralim bozuluyor inanın birisiyle dertleşmek istiyorum sizce erken mi yapıyorum testleri silikte olsa çıkmış olması gerekmez mi offfff geç döllenme olmuş olabilir mi acaba bilemiyorum..

Merhaba ben daha yeni katıldım atetime 7 gun var dun kan testı yaptım 0639 çıktı doktura surdum negatif dedi sizce ne

Gebelik varmi sizce adet bi gun gecti

Eklentiler

• 20230823_160954.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba hanımlar benimde bir sorum var ovulosyon testini ilk defa kullanıyorum 1 temmuzda sat başladı bugün ovulasyon testini yaptım ama inanın anlamiyorumyardimci olurmusunuz

Merhabalar benim ovulasyon silik gördükten sonra ilişkim oldu üzerinden 12 gün geçti bugün kaset test negatif yarın tekrar denesem mi sizce teşekkür ederim

Merhabalar benim ovulasyon silik gördükten sonra ilişkim oldu üzerinden 12 gün geçti bugün kaset test negatif yarın tekrar denesem mi sizce teşekkür ederim
Merhaba son durumunuz nedir ben de aynı durumdayım

Defalarca kadın doğuma geldim şimdi sıra bekliyorum bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…