Gün gün gebelik testi

En alttaki sonuncu en üstteki 2 gün önce ortadaki dün. Üst ikisinde çizgiyi görüyorum

Eklentiler

• 57A684D5-77B6-4175-9544-6A65CC22C62E.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 744
Sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..darısı tüm isteyenlerin başına..

Sizce varmı bozukmu

Eklentiler

• 7DB57283-1344-45D7-8E47-40E2CD0A51BD.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 477
Belirti olarak be yaşamıştınız acaba

Merhaba ben adetime 9 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yap yoksa gerçekten gebelik yokmudur artık çok yoruldum icmedigim şey kalmadı hem polistikover kisti var hemde prolaktinim yüksek

Merhaba ben adetime 9 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yap yoksa gerçekten gebelik yokmudur artık çok yoruldum icmedigim şey kalmadı hem polistikover kisti var hemde prolaktinim yüksek
Erken benim yumurtlamanın 11.gunu kan 1.9 çıkmıştı 12. Gün erken gebelik pozitif 13. Günü 30 çıktı hamileyim şuan

Erken benim yumurtlamanın 11.gunu kan 1.9 çıkmıştı 12. Gün erken gebelik pozitif 13. Günü 30 çıktı hamileyim şuan
Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin inşallah isteyenlere de babada nasip etsin inşallah Kaç gün kala yapmam gerekir şuan 5 gün var adetime yapsam çıkarmı test

Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin inşallah isteyenlere de babada nasip etsin inşallah Kaç gün kala yapmam gerekir şuan 5 gün var adetime yapsam çıkarmı test
Kaç gün kaldığı önemli değil yumurtlama gününü biliyorsan 12. Gün test yap benim adet günü pozitif cikti

Ben yeni katılıyorum aranıza bende birşey sormak istiyorum çatlatma iğnesi yaptım bu ay 12 gün geçiyor catlatmadan sonra adetime 6 gün var kanda baktirsam çıkar mı acaba

ya benimki böyle çıktı anlamadım bozuk mu? bu benim 3 ay öncesinde 1buçuk aylık bebeğim düştü ilk adetim normal adet gibi oldu bittikten 8 gün sonra tekrar adet oldum ve 2.adetim 20 gün sürdü ve adetime 2 gün var ama içimden bir ses diyor sanki hamileyim bir önceki testimde iki çizgide çok silikti buda böyle anlamadım Bi türlü

kızlar merhaba gebelik testi yaptim 3 üde bu sekilde silik testten 1 saat sonra 3 üde böyle oldu sizce varmıdır

Merhabalar hanımlar bende çok küçük bi tane polistikover var hatta doktor polistikover bile diyemem dedi gebelik için sizce engel mi çocuğum olur mu bu arada hic çocuğum yok

Merhaba herkese kızlar ben normalde 26,27,28 günde adet oluyorum 30.günüm. Ama henüz olmadım. Gebelik testi yaptım bu şekilde negatif mi değil mi anlamadım bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220215_082015.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 418
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…