Gün gün gebelik testi

Merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim adet düzensizliğim var 2 aydır âdet görmedim 3 adet test yaptım üçü de kafamı oldukça karıştırdı birinde silik diğerinde çizgi oldukça belli ama çok geç belirdi üçüncüsünde iki çizgi bitisik şekilde bu ne anlama geliyo nolur yardım edin

Merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim adet düzensizliğim var 2 aydır âdet görmedim 3 adet test yaptım üçü de kafamı oldukça karıştırdı birinde silik diğerinde çizgi oldukça belli ama çok geç belirdi üçüncüsünde iki çizgi bitisik şekilde bu ne anlama geliyo nolur yardım edin
Test görüntüleri var mı

Eklentiler

• IMG-20191105-WA0007.jpeg
    IMG-20191105-WA0007.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 755
Canım bu testler bozuk sanki ikinci testte hafif silik çizgi gördüm gibi geldi ama ışıkta çeker misin

Son kullanma tarihlerine bakmadım ama iki testte farklı yerlerden alındı ikisinin de bozuk çıkma ya da tarihi geçmiş olması fazla tesadüf değil mi sizce
Canım bende 3 tane test almıştım ayrı yerlerden 3 üde silik pozitif çıktı sonra kan verdim 3,58 çıktı ertesi gün regl oldum senin reglin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir benim ilk gebeliğimde çok silik çıktı adetten 1 gün sonra kan vermiştim 45 çıktı ilerledi ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 1 yıl geçti gebe kalamadım bu ay hsg çektirdim şimdide kürtaja bağlı sol tarafta yapışıklık var 3 yıldır uğraşıyorum allah hepimize bu yolda sabır versin bazen testlerde yanıltabiliyor

Canım bende 3 tane test almıştım ayrı yerlerden 3 üde silik pozitif çıktı sonra kan verdim 3,58 çıktı ertesi gün regl oldum senin reglin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir benim ilk gebeliğimde çok silik çıktı adetten 1 gün sonra kan vermiştim 45 çıktı ilerledi ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 1 yıl geçti gebe kalamadım bu ay hsg çektirdim şimdide kürtaja bağlı sol tarafta yapışıklık var 3 yıldır uğraşıyorum allah hepimize bu yolda sabır versin bazen testlerde yanıltabiliyor
[/QUOTEallah hepimizin yardımcısı olsun benim adet düzensizliğim var 2 ayı geçti regl olmadım test yaptım bu şekilde cıktı emin olamıyorum da düzensiz olduğum için benim de daha önceden bir düşüğüm var doktor yüzünden

Merhaba 😌 adetime 5 gün var evde test yaptım negatif çıktı ümidi kesmelimiyim yoksa hmilesysem de belli olmaz mı öneriniz nedir 🤔👀

Bende 4 aydir korunmasiz iliski ile hamile kalamiyordum doktor vajinal ultrasonla bakti ve cok iyi oldugunu hatta bu ay hamile kalabilecegimi soyledi. Adetime 7 gün vardi. Adete 4 gun kala test yaptim negatif cıktı. Butun umudum kesildi sanki. Ama bu paylasimi gorunce tekrar heyecanlandim. Adetime 1 gün var.insallah hamileyimdir.

Canım hiç belirti yaşadın mı seni 4 gün önce test yapmaya ne itti bende bu gün yaptım senin 4 gün kala olan testin gbi çıktı yardımcı olursan sevinirim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaslar suan çok şükür 5+5 hamileyim. Burda gebelik testlerine bakarken bir kaç arkadasın her gün gebelik testi yaptığını gördüm. Gün gün silik çizgilerin koyulaştığını paylaşmışlar. Bende adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görünce o arkadas gibi yapıp herkese yardımcı olmak istedim. Çünkü arkadasın yaptığını cok faydalı buldum. Kendiminkileri onunkiyle kıyasladım içimi rahatlattım :) o yüzden bende adete kadar test yaptım ve benimde çizgim giderek koyulaştı çok şükür. Koyduğum fotoğrafta beklenen adet gününe 4 gün kaladan beklenen adete kadar her gün yaptığım testler var. Sonuncu testte adet gününü 3 gün geçtiğinde yaptım ve o tam çift çizgi çıktı. 3 gün kala 2 tane test yaptım çünkü testin bebetime olduğunu farkettim. İnternette herkes bebetime yanlış sonuç veriyor yazmışlar. Çok hayal kırıklığına uğrayan olmuş bu testten ama benim sonucum doğru çıktı şükürler olsun. İlk testlerdeki silikler hiç görünmüyor fotoğrafta ama silik çizgi var o testlerin hepsinde çok azda olsa. Testleri her sabah ilk idrarla yaptım. Gece sıvı alınmadığı için idrarda daha yoğun hcg bulunuyor çünkü. 4+5 ken doktora gittik ve kese görünmedi. Doktor kesenin karından görünebilmesi için beta hcg nin 4000 olması gerekiyor dedi. Haftaya gel o zaman görünür dedi. O gün yani adetim tam 1 hafta gectiğinde kanda beta hcg 1764 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrarla istersen dedi. 2 gün sonra değerim 3900 olmuştu. Bugün gittim yine doktora ve kese ve bebek göründü çok şükür. Kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi. Çok uzun anlattım farkındayım kusura bakmayın :) ama bu tarz yazıları hamilelik düşünürken çok aradım okumaya ihtiyacım olduğu için sizlerinde işine yarar diye yazdım. Eki Görüntüle 1629198 Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım. Allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün güzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Kızlar iyi günler Ben dün test yaptım Dün baya koyu çıktı Bugün hiç çıkmadı Yumurta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 6. Günü sizde hamilelik olmamış mıdır Bana lütfen cevap verin

Kızlar bir yorum yapın silik çizgim var

Eklentiler

• 20200320_113927.jpg
    20200320_113927.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 829
Dün yaptıgım silik çıktı bata silik bugunki daha net fakat biraz c ye yakın zaten testin içi kaymıştı :emir_bebek::110:

Eklentiler

• 20200320_114317.jpg
    20200320_114317.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 848
X