Gün gün gebelik testi

Merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim adet düzensizliğim var 2 aydır âdet görmedim 3 adet test yaptım üçü de kafamı oldukça karıştırdı birinde silik diğerinde çizgi oldukça belli ama çok geç belirdi üçüncüsünde iki çizgi bitisik şekilde bu ne anlama geliyo nolur yardım edin

Test görüntüleri var mı

Canım bu testler bozuk sanki ikinci testte hafif silik çizgi gördüm gibi geldi ama ışıkta çeker misin

Son kullanma tarihlerine bakmadım ama iki testte farklı yerlerden alındı ikisinin de bozuk çıkma ya da tarihi geçmiş olması fazla tesadüf değil mi sizce
Canım bende 3 tane test almıştım ayrı yerlerden 3 üde silik pozitif çıktı sonra kan verdim 3,58 çıktı ertesi gün regl oldum senin reglin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir benim ilk gebeliğimde çok silik çıktı adetten 1 gün sonra kan vermiştim 45 çıktı ilerledi ama 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 1 yıl geçti gebe kalamadım bu ay hsg çektirdim şimdide kürtaja bağlı sol tarafta yapışıklık var 3 yıldır uğraşıyorum allah hepimize bu yolda sabır versin bazen testlerde yanıltabiliyor

Merhaba adetime 5 gün var evde test yaptım negatif çıktı ümidi kesmelimiyim yoksa hmilesysem de belli olmaz mı öneriniz nedir

Bende 4 aydir korunmasiz iliski ile hamile kalamiyordum doktor vajinal ultrasonla bakti ve cok iyi oldugunu hatta bu ay hamile kalabilecegimi soyledi. Adetime 7 gün vardi. Adete 4 gun kala test yaptim negatif cıktı. Butun umudum kesildi sanki. Ama bu paylasimi gorunce tekrar heyecanlandim. Adetime 1 gün var.insallah hamileyimdir.

Canım hiç belirti yaşadın mı seni 4 gün önce test yapmaya ne itti bende bu gün yaptım senin 4 gün kala olan testin gbi çıktı yardımcı olursan sevinirim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar iyi günler Ben dün test yaptım Dün baya koyu çıktı Bugün hiç çıkmadı Yumurta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 6. Günü sizde hamilelik olmamış mıdır Bana lütfen cevap verin

Kızlar bir yorum yapın silik çizgim var

Eklentiler

• 20200320_113927.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 829
Dün yaptıgım silik çıktı bata silik bugunki daha net fakat biraz c ye yakın zaten testin içi kaymıştı

Eklentiler

• 20200320_114317.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 848
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…