- 29 Haziran 2020
- 63
- 34
- 31
Aslında bekarken normaldi düzenliydi evlendikten sonra çok değişti yaşadığımız problemler etkiledi diye düşünüyorum sürekli değişiyor diğer gebelikte ovilasyon ile denemiştim o zaman 23.gününde olduOooo hadi ya ciddi misin
Çok uzun olmuş
Adetin geç mi oluyor hep
Aslında bekarken normaldi düzenliydi evlendikten sonra çok değişti yaşadığımız problemler etkiledi diye düşünüyorum sürekli değişiyor diğer gebelikte ovilasyon ile denemiştim o zaman 23.gününde oldu
Bu defaki de 35.gün tam hastalanacağım dediğim gün oluştu çünkğ benim adet genelde 30 35gün aralığında oluyor bazen de 42 bazende 52
İnşallah öyledirEdicem mutlaka
Yapmam desem de bakma kesin yapıcam ahahaahah :)
Sağ kasık ta yabma gibi ağrı var
Bu ay hamiş olcam gibi hissediyorum
İnşallah öyledirbenimde sol kasıkta var ağrı bende bu defa çok ümitliyim inşallah bu kez hamileyim bende öyle hissediyorum hatta hissetmek istiyorum
Güzel haberlerle gelelim inşallahbende istiyırum
Yapırma durGüzel haberlerle gelelim inşallah
Şu an bende acaba test yaptırsam mı diye düşünüyorum
Kan testi yaptır hamilesinKızlar merhaba bugün yaptığım gebelik testi hamile miyim sizce
Kuruma çizgisi bendede ciktiydi yada idrarı fazla damlatmissin kan testi yaptır istersen yarın yada iki gün sonra tekrarla testiHamilemiyim
Evet canmKızlar merhaba bugün yaptığım gebelik testi hamile miyim sizce
2 gün önce yaptığım testte belli belirsiz bi çizgi vardı. Şüphelendim dün yaptım dünde böyle çıktı. Bugün yapsam biraz daha koyu çıkar mı acaba ?Kan testi yaptır hamilesin
Cikar canm zaten hamilesin kesin Cnkü ikinci cizgi baya belli2 gün önce yaptığım testte belli belirsiz bi çizgi vardı. Şüphelendim dün yaptım dünde böyle çıktı. Bugün yapsam biraz daha koyu çıkar mı acaba ?
Fotoğraf at bakalım biŞimdi yaptım çizgi yokneden öyle
Kan testi yapsana bı bazen testler ölçüm sıvısına göre değişiklik gösteriyorŞimdi yaptım çizgi yokneden öyle