Gün gün gebelik testi

Merhabalar
Cuma gunu kan testıyle 48 degeriyle hamile oldugumu ogrendım. Bugun ader gunumdu ve pembe kahveli akıntılarım oldu hep:KK43: cok agrım oldu, bitti galiba hamilelik derken aksamustu kan tahlılı yaptırdım deger 204 olmus. Ikı gunde 4 kat artmıs. Hamilelik devam ediyordur di mi? Kese en erken ne zaman gorunebılır?

Merhabalar
Cuma gunu kan testıyle 48 degeriyle hamile oldugumu ogrendım. Bugun ader gunumdu ve pembe kahveli akıntılarım oldu hep:KK43: cok agrım oldu, bitti galiba hamilelik derken aksamustu kan tahlılı yaptırdım deger 204 olmus. Ikı gunde 4 kat artmıs. Hamilelik devam ediyordur di mi? Kese en erken ne zaman gorunebılır?
Canimmm bence yerlesme kanamasi olmuss deger artarsa sorun yok diyorlar deger 1000 1500 civarinda oldugunda kese goruluyor bende endise ile onu bekliyorummm yaaa bende bygun adet tarihimdi hicbir lekelenme bile yok ama arada sancim oluyor adet olacakmisim gibi en son degerim 354 tu persembe gunu yarin birdaha kan vericem

Canimmm bence yerlesme kanamasi olmuss deger artarsa sorun yok diyorlar deger 1000 1500 civarinda oldugunda kese goruluyor bende endise ile onu bekliyorummm yaaa bende bygun adet tarihimdi hicbir lekelenme bile yok ama arada sancim oluyor adet olacakmisim gibi en son degerim 354 tu persembe gunu yarin birdaha kan vericem
İnşallah canım bir kese gorebılsem. Bu arada benimde dun adet gunum hamılelığim saglıklı olursa yakın olacak tarihlerimiz

Kızlar

Pazar gunu kan testı 204 tu bugun 1600 olmus. 4 gunde sekız kat normal mı? Yatın doktor kontrolum var bakalım ne diycek

Merhabalar bugun doktora gıttım 1600 degerim diyince umıtlendı keseyı goruruz diye ama goremedık:KK43: aslında 4+5 haftalıgım daha gorulemeyebılır dı mı kızlar. Haftaya pazartesı gel bakalım dedı ama ben persembe gıbı gıdeyım diyorum ne dersiniZ?

Kızlar adetım 4 gun gecıktı gecıktıgı ılk gun test yaptım negatıf cıktı 2 gun sonra reglım gelmeyınce tekrar test yaptım ıkıncı cızgı dırek belırdı bugun doktora gıttım hcg 53 cıktı. Doktor cok dusuk ya kımyasal gebelık yada gec dollenme olmus olabılır dedı benım gıbı bı durum yasayıp gec dollenmeyle hamıle kalan var mı. Birde reglı donemımde gogus hassasıyetım hıc olmazdı hayatımda ilk kez goguslerıme dokunamıcsk kadar cok agrı yasıyorum ıkı düşügüm oldu onlarda da gogus hadsasıyetı yasamamıstım. Sizde de bu sekılde olan var mı?

Merhaba hanımlar.
Bende bugün sevgililer günü bahanesiyle adetime 2 gün varken hadi yapayım dedim test anında ikinci silik çizgi belirdi.
Yarın ve perşembe sabahı tekrar edicem testi koyulaşma olursa cuma kan testi yaptırp pazartesi dr.a görünürüm diye düşündüm.
Galiba adetten önce pozitif çıkınca kimyasal olup adet günü ,adetle beraber atılması gibi bir durum oluyormuş o yüzden çok ta kaptırmadım kendimi. Zaten planlı bir gebelik değildi.
Sizden de bilgi almak istedim doğru yolu mu izliyorum diye.

Eklentiler

• IMG_0997.JPG
    IMG_0997.JPG
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.016
Bugün negatif arkadaşlar miratech kesinlikle hatalı pozitif veriyor haberiniz olsun. Hassasiyeti aynı başka marka test yaptım ilk idrarla olsaydı kesin çıkardı. Hayalet gibi gölge gibi çıktı ikinci çizgi şaşı oldum bakmak için.
Ya da kimyasal gebelikti, tutunmadı adetle beraber atılcak değer düştü.
Bilemedim..

Meraba kizlar benimde 1 subatta yumurtam catladi dr soyledi yani tahminen ya dun ya bugun adet olmam lazim adet agrilarim hafiften var bi de azar azar beyaz bi akintim oluyo normal mi acaba? Bu arada goguslerime dokunamiyorum o derece

Merhaba öncelikle gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin bisey sorucam seninde adete 15 gün kala göğüs ağrın başladı mi

Arkadaslar suan çok şükür 5+5 hamileyim. Burda gebelik testlerine bakarken bir kaç arkadasın her gün gebelik testi yaptığını gördüm. Gün gün silik çizgilerin koyulaştığını paylaşmışlar. Bende adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çizgiyi görünce o arkadas gibi yapıp herkese yardımcı olmak istedim. Çünkü arkadasın yaptığını cok faydalı buldum. Kendiminkileri onunkiyle kıyasladım içimi rahatlattım :) o yüzden bende adete kadar test yaptım ve benimde çizgim giderek koyulaştı çok şükür. Koyduğum fotoğrafta beklenen adet gününe 4 gün kaladan beklenen adete kadar her gün yaptığım testler var. Sonuncu testte adet gününü 3 gün geçtiğinde yaptım ve o tam çift çizgi çıktı. 3 gün kala 2 tane test yaptım çünkü testin bebetime olduğunu farkettim. İnternette herkes bebetime yanlış sonuç veriyor yazmışlar. Çok hayal kırıklığına uğrayan olmuş bu testten ama benim sonucum doğru çıktı şükürler olsun. İlk testlerdeki silikler hiç görünmüyor fotoğrafta ama silik çizgi var o testlerin hepsinde çok azda olsa. Testleri her sabah ilk idrarla yaptım. Gece sıvı alınmadığı için idrarda daha yoğun hcg bulunuyor çünkü. 4+5 ken doktora gittik ve kese görünmedi. Doktor kesenin karından görünebilmesi için beta hcg nin 4000 olması gerekiyor dedi. Haftaya gel o zaman görünür dedi. O gün yani adetim tam 1 hafta gectiğinde kanda beta hcg 1764 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrarla istersen dedi. 2 gün sonra değerim 3900 olmuştu. Bugün gittim yine doktora ve kese ve bebek göründü çok şükür. Kalp atışları için bayramdan sonra gel dedi. Çok uzun anlattım farkındayım kusura bakmayın :) ama bu tarz yazıları hamilelik düşünürken çok aradım okumaya ihtiyacım olduğu için sizlerinde işine yarar diye yazdım. Eki Görüntüle 1629198 Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım. Allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün güzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Merhaba benim adet düzensizliğim var gebelik testi yaptım görünmeyen çok silik bi çizgi cıktı bende yok diye bi daha bakmadım ama atmadım da ertesi günü baktım gayet köyü bir çizgiydi kafamı çok karıştırdı bir kaç saat sonra koyulasmis çizgi pozitif anlamına mi geliyo acaba

Kizlar merhaba ben yeniyim acil bi sorum var benim adetim 16 gun gecikti 8.gun test yaptim cikmadi agzimin icinde asiri sulanma ve beyaz akintim cok fazla karnimda da batmalar ve agri var uykum cok geliyo hamile olabilir miyim sizce lutfen cevap yazin neden testte cikmadi aksam yaptigim.icin mi

X