Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,ben şu anda adetimin 20.günündeyim.2 gündür belimde,kasıklarımda ve yumurtaliklarımda ağrı var sürekli yatma isteği var,sırt üstü yatınca rahatlıyorum.ayrıca yumurtlama dönemimden sonra 2 gündür akıntı olmaya başladı az ve yogun şekilde sabahları,normalde yumurtlama dönemimde olurdu.erken hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar arkadaşlar lütfen birisi cevap yazsın heyecandan ölüyorum :)) evde gebelik testi var ama daha yapmak da istemiyorum.insallah hamileyimdir.lütfen cevapp
adetime 5 gün kala zar şeklinde bir akıntı gelmişti.. 3 gün kala sağ ve sol kasığımda
ara ara batmalar oluyordu... o gün test yaptım negatifti adetten 1 gün sonra test yaptım
pozitif sonucu aldım...
adetime 5 gün kala zar şeklinde bir akıntı gelmişti.. 3 gün kala sağ ve sol kasığımda
ara ara batmalar oluyordu... o gün test yaptım negatifti adetten 1 gün sonra test yaptım
pozitif sonucu aldım...
merhaba. benim adetler 26 günde bir.sende mi ilk kez korunmadan oldun.gelişmeleri paylaşalım.bi de biz testi adetin gecikmeye başladğı zaman mı yaptırcaz.ne zaman.bu konularla pek ilgilenemedim.umarım bu işler bizi çok kasmadan sıkmadan hayırlı sonuca varır.a.s
pozitif sonucu aldım...
:bbo:kafamçokkarıştı
Merhaba Esracığım, adetin 20. günü ne demek demişsin, adetin ilk gününü 1. diye saymaya başladığındaki 20. gün.
Adetin kaç gün sürdüğünün, bittiği tarihin falan hiç yumurtlamayla alakası yok.
Bizim için esas tarih adetin başladığı günler. Her ay adetinin 1. gününü bir yere not etmek umurtlama gününü hesaplamada yardımcı olacaktır.
İkinci önemli nokta da iki adet dönemi arasında kaç gün olduğu.
Mesela benim sondan bir önceki 16 Aralık'tı, sonuncusu 15 Ocak.
Elle takvimden sayarak 30 günde bir adet olduğumu buluyorum.
Sonra 30-14=16, bana 16. gün yumurtlayacağımı gösteriyor, yani bu sefer de 15 Ocaktan (15 Ocak 1. gün olacak şekilde) itibaren 16. günü 30 Ocak olarak buluyorum, bu da yumurtlama günüm oluyor. Öncesindeki 4 ve sonrasındaki 1-2 gün ilişkiye girerek döllenme şansını arttırabiliyorsun.
Bu arada bu 14 ne alaka, neden 30dan çıkıyor diyebilirsin, tüm kadınlar yumurtladıktan 14 gün sonra regl oluyorlar, yani bu herkes için aynı. Sen adetlerin arasındaki günden 14ü çıkaracaksın, yumurtlama gününü bulacaksın, OK?
Çok detaylı anlatmaya çalıştım bildiklerimi, umarım yardımcı olabilmişimdir, yine bir sorun olursa cevaplamaya çalışırım, sevgiler...a.s.
Tekrar merhaba, senin adet tarihin yaklaşmıştır 26 günde birse, test yapmaya başlayabilirsin bence... kaydirigubbakcemile5
Canım ben geçen sene nisan ayında hamile kaldım, ilk korunmasız ilişkimizdi, ama bebeğimin kalbi atmadı, haziranda kürtaj olmak zorunda kaldım. senağlama
O zamandan beri de beklemedeydik, şimdi ikinci ilk korunmasız ilişki diyebiliriz. kaydirigubbakcemile3
Yalnız aklıma seninle ilgili birşey takıldı. 26 günde bir adet görüyorsan 26-14=12. gün yumurtluyorsun demektir. Yani 15 Ocak'ı 1. gün sayarsak 26 Ocak yumurtlama günün oluyor. Yani 31 Ocak ve 1 Şubat günlerindeki birliktelik biraz geç olmuş olabilir
Tabi bunların teorik olduğunu unutmamak lazım, belki de geç yumurtlamışsındır, kimbilir?
Hesaplara göre senin adet tarihin (inşallah olmaz tabi ki) 9 Şubat. Yani sen test yapmaya başlayabilirsin.zemuszemus
Ben hamile kaldığımda adete 3-4 gün kala başlayıp her sabah ilk idrarla yapmıştım, adete bir gün kala ancak belirmişti silik çizgi kaydirigubbakcemile2
Hepimizin hakkında hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyorum...opuyorumnanaktan
feeyong senle aynı durumu bende yaşadım iilk korunmasız ilişkide hamile kaldım ama kalbi atmadı 11.haftada alındı. sana sormak istediğim 1.si nedenini araştırdınız mı? ne çıktı? 2.si neden bukadar beklediniz 6-7 ay.?bende 2 ay oldu ama korunmayı bıraktık.
feeyong senle aynı durumu bende yaşadım iilk korunmasız ilişkide hamile kaldım ama kalbi atmadı 11.haftada alındı. sana sormak istediğim 1.si nedenini araştırdınız mı? ne çıktı? 2.si neden bukadar beklediniz 6-7 ay.?bende 2 ay oldu ama korunmayı bıraktık.
inşallah canm. birdAHA OLMASINDAN ÇOK KORKUYORUM....
sende istediğin zaman anne olursun inşallah...
Rica ederim canım... Birbirimizle paylaşa paylaşa güzel sonuçlara yaklaşacağız inşallah... :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan