yaa biliyordum wallahi hissettim hadi inşallah yaaa inşalllaahhh....
kan testine nezaman gidiceksin canm? bizi habersiz bırakmaa.
bende mesela regli olmama 1-2 gün kala yapmıştım test çıkmamıştı. sora 6 gün geçince yapmıştım silik çıkmıştı we aynı gün kandaki dğeim kaç dersin? 2700. ikbinyediyüz.
ikiyüzyetmiş değil yani. 2bin. o halde bile silik çıkmıştı ama şu 2-3TL lik ucuz testlerdi.
sende ilk fırsatta kan testi yaptır. ya bu bana umut gibi bişi oldu yaaaa.
hani aynı şeyler yaşamıştık falan ya. amaaan ne bilim işte.
benim dün tatlı tatlı belim kasığım ağrıyodu ama bugün heryerim ağrıyo eklemlerim ağrıyo boynum tutulmuş gibi ağrıyo. ben çok stres yapıyorum abartıyorum ondan oluyo hep yaa... sakin olmam gerek..
nese ama şimdi sewinçliyim.
inşallah hayırlısıyla kucana alırsın hiç sorunsuz geçer. sağlıkla huzurla.
isteyen herkeze aynı dileklerimle.
Merhaba
Mutter!! opuyorumnanaktan
Ay ben bu foruma ve bu sayfaya resmen dadandım, gidiyorum geliyorum bakıyorum mesaj var mı diye kaydirigubbakcemile5
Sen beni çok umutlandırıyorsun canım ya, çok teşekkür ederim. Ama inşallah gaza gelip sonra duvara toslamam :uhm:
Ben ekim ayında falan da kendimi
kessin hamile hissettim, yine belirtilerim vardı, kaç kere kan testi yaptırdım, sonuç boştu.
Bir de 16 Aralıkta adet göreceğim zaman 9 Aralıkta acayip belirtiler ve kollarımda sivilceler çıktı, ilk hamileliğimde de kollarımı sivilce basmıştı anlamsız bir şekilde, o yüzden %100 emindim. Ne oldu, pazar sabahı (13 Aralık) koşa koşa 48 TL verip kan testi yaptırdım, yine umutlar suya düştü....:1no2:
Kaan Kocatepe'nin kitabında diyor ki başlamış bile olsa gebelik, mükemmel olmadığı gerekçesiyle daha adet gecikmeden düşükle sonuçlanabilir. Acaba diyorum, hissettiklerim doğruydu da, sonradan adete kadar iptal edilip vücut tarafından atıldı mı? Çünkü sezgilerime güvenmek istiyorum.
Şimdi de koşa koşa kan testi yaptırırdım ama korkuyorum, hem 4-5 gün var. Offf
Mutter, bilemiyorum...
Sende durumlar, belirtiler nasıl?? Bak bu sefer kollarımı sivilce basmadı, bu iyi mi kötü mü şuanda bilemiyorum. Belki allerji gibi algılıyordu vücut bebeği de sivilceleniyordu, o zaman iyi birşey.
Neyse, haberleşmeye devam, hakkımızda hayırlısı... :CüvCüv: :ecrin_bebek: