Canııımmmm, ticker'ını görmemişim!! Sen şimdi hamilesin, öyle mi???
Ay, nasıl farkettin, ne zaman birlikte oldunuz? (yani yumurtlama dönemi hesaplayarak mı??) Peki, henüz adetin geçmedi değil mi?? Kan testi mi yaptırdın?? Aslında kısmetse tam aynı haftalarda olabiliriz, tabi ben de hamişsem...
Çok çok sevindim canım, bu sefer kalp atımını da doğumunu da sağlıkla görürsün inşallahhh....:ecrin_bebek:
yaa ben onu reglimden hemen sonra öylesine deneme amaçlı yapmıştım. sora silmek içmden gelmedi :)))) belki bu ay hamile kalırsam uğurlu gelmiş olur falan filan.......
ewet yanıltıcı bir şey oldu .
sizde istemedende olsa iyi bir şey yapmışsınız çünkü 6 ay içinde eşinn spermleride yenilenmiştir. senn kürtaj etkilerin tamamen geçmiştir. we psikolojikmanda o kötü günler baya bir geride kaldı içinde moralinde süperdir (inşallah öyledir.)
zaten bir problem çıkmamış olmasıda çok sewindirici we rahtlatıcı.
kilo konusundada bana soracak olursan hiç kendini zorlama şuan vücudunn vitamin kaybetmemesi gerek.çünkü bebeciğin hepsini hüp diye çekecek senden. zaten hamilelikte werdiklerini geri almanda kaçınılmaz olucak. bu durumda doğumdan sonra wermen daha mantıklı. hem zaten öyle 10-15 falan kadar fazla kilonun hamile kalmaya etkisi yoktur.
bizde eşimin sperm değerlerinde problem çıktı daha doğrusu sperm değerleri hepsi iyide morfolojisi birtek kötü çıktı. 2 ayrı doktora gittik bu size engel değil deneyin dediler.
ben mesela çok korkuyorum ama beklemekte istemiyorum pek.
biz aslında eşimle dedikki öle çocuk yapalım diince hemencik olmuyo nasılsa gel biz korunmayı bırakalım 3ay 5 ay sonra nezaman olursa olsun dedik. ilk aydan tutunca çok heweslendik sewindi. meğer istiyomuşuz bunu anladık. sonra işte böyle yarım kaldık şimdi onu tamamlama isteği çok war ikimizdede. hatta eşimde daha fazla.
ya inşallah bu sefer başarırız.
allahım isteyen herkeze anne baba olmayı nasip etsin ıNŞALLAH
Son düzenleme: