Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende gecen ayın 29 da adet oldum adetım bıttı ılıskı oldu ama ben bır hafta sonra sankı gene adet olacakmısım gıbı huzuursuz olmaya basladım karnım agrıo adet sancısı gıbı ara ara sırtım kopuyodu kı hala agrıo akıntım basladı erkenden halada var basım cok agrıo halsısım bakalım ne olacak hayırlısı
ama ben adet olmadna ayrım saat once test yaptım negatıf cıktı arkasındna adet oldum ustuen gorme gıbı bırsey zor gıbı yanı ngatıf cıktı ya
kızlar bu konuyu açalı neredeyse 1 sene oluyor ve ben şu anda hamile kalmayı başarabildim.herkeste gerçekten belirti değişiyor ama bende bel ağrısı çok şiddetli olmadı.yalnız adetimin 24.günü belim çok ağrımıştı.bu kadar erken adet göremem diye düşünmüştüm.meğerse o zaman rahime tutunmaya çalışıyormuş onun ağrısıymış.bu arada 25 günden önce hiçbir belirti görünmüyor.nagihanın dedği gibi şu anda hamileyim 5 haftalık.ne bel ağrısı ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbişey yok.sadece göğüslerim acıyor.
kızlar bu konuyu açalı neredeyse 1 sene oluyor ve ben şu anda hamile kalmayı başarabildim.herkeste gerçekten belirti değişiyor ama bende bel ağrısı çok şiddetli olmadı.yalnız adetimin 24.günü belim çok ağrımıştı.bu kadar erken adet göremem diye düşünmüştüm.meğerse o zaman rahime tutunmaya çalışıyormuş onun ağrısıymış.bu arada 25 günden önce hiçbir belirti görünmüyor.nagihanın dedği gibi şu anda hamileyim 5 haftalık.ne bel ağrısı ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbişey yok.sadece göğüslerim acıyor.