ayyy gözünü sewdiğimin gümüşhanelileriiii kurban olurum sizee yaa benim aşkımda gümüşhaneliii bende giresunluyummm aşkımın köyü eski adıyla gelinpeltek köyüü bilen varmıııı?? bu arada dedeside aşık zevrakii geçen ay kaybettik dedemizi bilen varmı accabaaaa ?? bu arada eklemeke gerekirsee "Asortie " arkadaşıma katılıyorum çok uysal çok yakışıklı we bi okadarda kıskanç erkekleriii ayyy artık bende bu sayfadayımmm ee artıkk benim memleketim sayılır değilmi amaaa TEKRAR MEMNUN OLDUMM KIZLARRRRR
ayy yaaaa bi hoş oldumm aşkımın paşamaın memleketlilerini görünce burdaa kızlar belki tanırsınız soyadları temur dedimya aşkımın dedeside gümüşhanede tanınan bi şairmiş AŞIK ZEVRAKİ bilen yada ailenizden tanıyan varmı bu aileyiii hani gelinize biraz tanıtsanızzz :) ben sizin gelininizimm artıkkk :) gerçi bende yabancı sayılmam giresunluyum bende :) GÜMÜŞHANE KÖSE İLÇESİ YUVACIK KÖYÜ ESKİ ADIYLA GELİNPELTEK KÖYÜYÜMÜŞ SOY İSİMLERİ TEMUR AŞKIMIN ANNESİNİN BABASI KIRK KAFA YAŞAR BABASININ BABASIYSA AŞIK ZEVRAKİ DİYE TANINIRMIŞŞ TANIYAN BİLEN VARMIIIII? :) KARTOLU İLK DUYDYUĞUMDA YÜZÜMDEKİ İFADEYİ GÖRMENİZİ İSTERDİMMM BAYAĞ Bİ AFALLAMIŞTIMM HOŞUMADA GİTMİŞTİİ BİDE ÇOK GEZENLERE POŞA DİYOLAR MESELA ANNEN NE YAPIYOO DİYORUM NE YAPCAK O POŞA DİYO BAZEN :)
ONLARIN AİLE BAĞLARINA BAYILIYORUM BİRBİRLERİNE ÇOK DÜŞKÜNLER GELİŞİ GİDİŞİ MİSAFİRİ ÇOK SEWERLER YAAAA HARİKA Bİ İNSANLAR