Gümüşhane///29

azminize hayran kaldım bıkmadan usanmadan 1.sayfada kalmak için uğraşıyosunuz bize örnek olsun:)

ayyy tatlım ya geçmiş olsun allah herşeyin hayırlısını versin inşallah bende erken doğum yaptım ama herşey yolunda gitti çok şükür ama insan yinede çok endişeleniyor gönlünü ferah tut bol bol dua et maneviyatını yüksek tut çünkü doğum sonrası çooook ihtiyacın olacak sağlıklı günler diliyorum canıma.s.
Teşekkür Ederim Zeytincim Allah Herşeyin Hayirlisini Nasip Etsin Inşallah

:sm_cool:heyoooo heyooooo ben geldim ben geldim..... ama kimse yokkkksenağlama olsun yinede ben geldimmmm:sm_cool:

:sm_cool:kıs ghaneli sen neredesi..... ben artık elimden gelirse hergün yazacağım umarım birgün seninle karşılaşırız.... ayrıca ne o pestil felan muhabbeti aaaa olmuyoki ama bebiş emziren benim gibi bir sürü pis boğazlı var burada demi amayerimseniben:sm_cool: şaka bi yana olsada yesek bi teyzem vardı gümüşhanede oturan o da izmire yerleşti onun sayesinde arada tadıyorduk o güzelim lezzetleri artık o da yok:çok üzgünüm:

Kiz Sen Bebiş Emziriyon Bende Bebiş Taşiyom Arada Canim çekiyoo.ama Artik Yiyemem şeker Problemi çikti Offf Mayisin 6sinda Gidicem Tekrar şeker Testi Için Inşallahhh Iyi çikarrr

:sm_cool:ben yine geldim saat geç ama olsun ... ama yine kimse yokkk:sm_coollsun benim enerjim bu saatlerde yükseliyo... zaten gecem gündüzüm tersine döndü.. bir türlü eski düzenime dönemedim .... ama yakında pes ederim sanırım... :sm_cool:ben gidiyorum herkese ii gecelera.s.

:sm_cool:heyyyy hemşolar herkes uyuyor galiba... ghaneli çıt yok bakıyorumda..... ne o kıss yoksa senin bebiş uykumu yapıyo( benimki yapıyorduda) hade bakem bekliyorum hepinizi baş başşşşşş:sm_cool:

neyse görüşemicez galiba benim sıpa mızıklıyo ii geceler canım....g.haneli sana diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…