Gümüşhane///29

şiranlıyım ama anca videolarda izledim yayla şenliklerini hiç gitmedim inşallah eşimle birlikte gitmek istiyorum

Hoşgeldiniz Hanimlar Armiza çok Sevindim.ben Hemen Hemen Ayda 1 Gidiyorum Napim çok özlüyorum Ailemde Orada.evet Yaa Var Mi Memleket Gibisi.havasi Suyu Deiğiniz Gibi Kartolu,pağlasi,herşeyi Harika Tüm Hemşolarimi çoook öpüüyorum.kopukluk Olmasin Haaa

Heyyyyyyy Hemşolar Hiç Yakiştiramadim Size Haaa Ne Bu Yaa Kimsecikler Yokkkkkk

Iyi Geceler Hemşolar Sayemde Hep Ilk Listedeyiz Bizede Bu Yakişir.ama Böyle Olmuyor Yani Bekliyorum

haaa birde hemşom siz bana niye hiç teşekkür etmiyonuzsenağlama ben herkese ediyom bana kisme etmiyooo şuraya bak ayıp yahu 5 kere teşekkür almışımsenağlama:sm_confused:
Iyi Geceler Hemşolar Sayemde Hep Ilk Listedeyiz Bizede Bu Yakişir.ama Böyle Olmuyor Yani Bekliyorum

hemşom hoşgeldin benim anne tarafı ghaneli benim annanem öyle derdi patatese kartol falan benim çok hoşuma giderdiyerimseniben neyse tekrar hoş geldina.s.
Mutluluklar Diliyorum Patatese Kartol Fasulyeye Pağla Misira Lazut Herşey çok Güzel

haaa birde hemşom siz bana niye hiç teşekkür etmiyonuzsenağlama ben herkese ediyom bana kisme etmiyooo şuraya bak ayıp yahu 5 kere teşekkür almışımsenağlama:sm_confused:

AHA ETTİM SANA TEŞEKKÜR.NAPIYON YAA GERÇEKTEN KARŞILAŞAMIYORUZ YAA senağlama

hpinize teşşekkür ederim.yeni girmek nasip oldu kulübeee.görürşüz inş.burdan kendinize ii bakın.öpüyorum sizi kocamana.s.

hpinize teşşekkür ederim.yeni girmek nasip oldu kulübeee.görürşüz inş.burdan kendinize ii bakın.öpüyorum sizi kocamana.s.

SENDE HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH TEKRAR GÖRÜŞÜRÜZ SENDE KENDİNE İYİ BAK CANIM BYYY:teytey::teytey:

iyidir valla ne olsun bebişle uğraşıp duruyorum kısmetse senin doğum ne zamana.s. yahu ben girdiğim tüm konularda sırayla herkese teşekkür ediyom kisme bana etmiyo ya valla zoruma gidiyo ha :çok üzgünüm::enbuyukkk:
AHA ETTİM SANA TEŞEKKÜR.NAPIYON YAA GERÇEKTEN KARŞILAŞAMIYORUZ YAA senağlama

çambaşı köyünden çok tanıdığım var..bu yüzden geçen sene çambaşı köyü nü ziyarete gitmiştim..hatta gelinimiz bile var..almanya da..

Ay Ay Ay Aşkimin Memleketiii Ay Içim Bi Hoş Olduu Durun Size Bikaç şey Sorimmm Kelkit Nasil Biyer Wee Gümüşhanede ünlü Aşik Zevraki Var şiirleriyle ünlüü Tanirmisiniz? Vefat Etti Toprağa Rabbim Mekanini Cennet Eylesin Toprağini Bol Etsin Varmi Kazlar TaNiyan Bilen?

ayyy gözünü sewdiğimin gümüşhanelileriiii kurban olurum sizee yaa benim aşkımda gümüşhaneliii bende giresunluyummm aşkımın köyü eski adıyla gelinpeltek köyüü bilen varmıııı?? bu arada dedeside aşık zevrakii geçen ay kaybettik dedemizi bilen varmı accabaaaa ?? bu arada eklemeke gerekirsee "Asortie " arkadaşıma katılıyorum çok uysal çok yakışıklı we bi okadarda kıskanç erkekleriii ayyy artık bende bu sayfadayımmm ee artıkk benim memleketim sayılır değilmi amaaa TEKRAR MEMNUN OLDUMM KIZLARRRRR
ayy yaaaa bi hoş oldumm aşkımın paşamaın memleketlilerini görünce burdaa kızlar belki tanırsınız soyadları temur dedimya aşkımın dedeside gümüşhanede tanınan bi şairmiş AŞIK ZEVRAKİ bilen yada ailenizden tanıyan varmı bu aileyiii hani gelinize biraz tanıtsanızzz :) ben sizin gelininizimm artıkkk :) gerçi bende yabancı sayılmam giresunluyum bende :) GÜMÜŞHANE KÖSE İLÇESİ YUVACIK KÖYÜ ESKİ ADIYLA GELİNPELTEK KÖYÜYÜMÜŞ SOY İSİMLERİ TEMUR AŞKIMIN ANNESİNİN BABASI KIRK KAFA YAŞAR BABASININ BABASIYSA AŞIK ZEVRAKİ DİYE TANINIRMIŞŞ TANIYAN BİLEN VARMIIIII? :) KARTOLU İLK DUYDYUĞUMDA YÜZÜMDEKİ İFADEYİ GÖRMENİZİ İSTERDİMMM BAYAĞ Bİ AFALLAMIŞTIMM HOŞUMADA GİTMİŞTİİ BİDE ÇOK GEZENLERE POŞA DİYOLAR MESELA ANNEN NE YAPIYOO DİYORUM NE YAPCAK O POŞA DİYO BAZEN :)
ONLARIN AİLE BAĞLARINA BAYILIYORUM BİRBİRLERİNE ÇOK DÜŞKÜNLER GELİŞİ GİDİŞİ MİSAFİRİ ÇOK SEWERLER YAAAA HARİKA Bİ İNSANLAR

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

CANIM BENİM DOĞUM ALLAH NASİP EDERSE TEMMUZ 14_18 ARASI UFFF DÜŞÜNDÜKÇE SİTRES OLUYORUM YAAA..SENİN BEBİŞ NASIL CANIM İYİDİR İNŞALLAH KAÇ AYLIK OLDU AY BAYILIYORUM MİNİKLERE ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAHHHa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…