Gümüşhane///29

ANAM ÖZLEDİNİZ BENİ HAH VALLA NAPİM İYİYİM BURALARDAYIM.SAAT BEŞTE DOKTORA RANDEVUNM VAR ÇOK HEYECANLIYIM BIDIĞIMI GÖRÜCEM BÜYÜMÜŞTÜR BELKİDE

CANIM VALLA BEN SADECE BU TAKVİMİ YAPMAYI BİLİYORUM AMA ÖĞRENİRSEM SANA ANLATIRIM OKKKKa.s

CANIM BULDUM GİBİ SEN BANA BEBİŞİN DOĞUM TARİHİNİ YAZ BEN SANA TAKVİM YAPAYIM:dance:

doğumu gümüshanedemi yapcaksın trabzondamı ghaneli?

CANIM TRABZONDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖZEL HASTANEDE YAPICAM.HEM DOKTORUMDA BURDA HERHANGİ BİR SIKINTIDA YANIMDA OLUR.GÜMÜŞHANE KÜÇÜK YER ALLAH KORUSUN Bİ AKSİLİK ÇIKARSA DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ORADAN BİDE TRABZONA SEVK FALAN UĞRAŞ DUR.AMA BELKİ DOĞUMDAN SONRA GÜMÜŞHANEYE GELİRİM.Bİ KAÇ HAFTA LAMAK İÇİN DAHA DOĞRUSU KAYINVALİDE ÖYLE DİYO.AMA BEN EVİMDEN BAŞKA YERDE RAHAT EDEMEM AMA BAKALIM ARTIK HAYIRLISIa.s.

Bakiyorumda 2 Gün Girmedim Canim Gümüşhanemin Adini 2. Sayfaya Geçirmişsiniz.ama Yakiştiramadim Haaaa Kizdim Sizee

napim şekerim ,eşim izinli evde bir haftadır.kalkmıyorki pc basından,ben napım:1no2:
Allah hayırlısını versin insallah normal olur doğumun.

merhabalar bu sıralar giremiyorum nete,istanbuldayım gelinim doğum yaptı,kızımız var,onun yanındayım,gerçi topik açtım ama ,herkese slm

merhabalar bu sıralar giremiyorum nete,istanbuldayım gelinim doğum yaptı,kızımız var,onun yanındayım,gerçi topik açtım ama ,herkese slm

AAYYY CANIM MÜTHİŞ BİR DUYGU TORUNUN OLDU HAH.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AYY NE TATLIDIR ŞİMDİ OOO YERİM BEN ONU YERİM YERİMMM:dance:

Selam Hemşolarrrr Nasilsiniz Bakem.ama Gelen Giden Yok Uff Napaalim Gümüşhaneyi Ilk Listede Tutmak Benim Işim Artik

Kizlaaarrr Nerelerdesunuz Daaa.vallah Inmiş Ilk Sayfadan Canim Memleketim.yakuşturamadum Size

burdayız daaa :))) nereye gitcez. ghaneli sana bisey sorcam ya. burda en iyi pestil köme nerde satılıyo. malum bir sürü dükkan var. geçen bi yerden aldım cevizler kurtluydu yaw( baska bi yerden aldım pestili hiç iyi değildi sert sertti. senin tavsiye edebileceğin bi yer varmı bakem :))

Canim Aslinda Hepsi Güzel Yapar Ama Neden öyle çikti Anlamadim.kral Pestil,yildiz Pestil,birde Postanenin Yaninda Var Onlar Güzel Yapiyo.canim Imkanin Varsa Otogardaki Pestilciilerden Al.oraya Daha Taze Pestiller Geliyoo Sürekli.hadi Afiyet Olsun Canimm Ayy Canim çekti.kocişe Sölimde Yarin Gelirken Alsin Buradada Var Canim Kral Pestilin Bayisi Meydanda Bizde Oradan Aliyoz.

otogarın karsında oturuyom zaten kıss :))tesekkür ettim tavsiyelerin için.nasıl gidiyo hamilelik. iki tane hamile arkadasım vardı ikiside erken doğum yaptı.çocuklar sabırsız::)) dıkkat et kendine...

otogarın karsında oturuyom zaten kıss :))tesekkür ettim tavsiyelerin için.nasıl gidiyo hamilelik. iki tane hamile arkadasım vardı ikiside erken doğum yaptı.çocuklar sabırsız::)) dıkkat et kendine...

ÖNEMLİ DEĞİL CANIM BENDE HAFTA SONU GÜMÜŞHANEDEYDİM.BENİM KAYINVALİDELERDE HASTANENİN KARŞISINDA OTURUYOLAR.ANNEMLER DE JANDARMANIN KARŞISINDA OTURUYO.CANIM HAMİLELİK PEK İYİ GİTMİYO.GEBELİK ŞEKERİM ÇIKTI.DOKTOR ŞEKERSİZ DİYET VERDİ.10 GÜN SONRA TEKRAR TEST YAPTIRICAM İNŞALLAH DÜŞER.YOKSA ŞEKERİ OLAN ANNELERİN BEBEKLERİ İRİ OLUYO VE NORMAL DOĞMUYO.BİRDE ANİ BEBEK ÖLÜMLERİ OLUYO.UFFF BİRAZ CANIM SIKILDI BU YÜZDENsenağlama NEYSE HERŞEYİN HAYIRLISI NAPALIM ÜSTESİNDEN GELİCEZ ARTIK.CANIM VALLA Bİ BAKTIN BENİMKİDE ERKEN GELMİŞ:1no2:AMA SAĞLIKLI GELSİNDE DÜNYAYA ERKEN GELMESİ FALAN PEK ÖNEMLİ DEĞİL

İçini ferah tut canım,aklına kötü seyler getirme ki bebeğinde orda strese girmesin demi..Allah hayırlmısını versin seninde dediğin gibi erken olması değil sağlıklı olması önemli.dua et bol bol..

Teşekkür Ederim Zeytincim Allah Herşeyin Hayirlisini Nasip Etsin Inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakem.Aman şimdi temizliğe başlamam lazumm ufff hadi görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…