kız yorulmadınmı hala sunları yazmaktan :))) bastan sona okudum tüm mesajları kaç olmus bu helal sana :)) aşka bak yaw.. valla yardımcı olmayı çok isterdim ama gümüshaneli değilim burada oturuyorum sadece.bir kaç sene sonra tayinciyim yine ..
ghaneli sen nerelere gittin bakem :)) görünmüyon..
kıss ben geldim sen yoksun gün içinde kaç gibi takılıyon bari bir kez olsun karşılaşalım. öptüm canıma.s.:teytey:
ya ghaneli bide bişey soracağım şu gebelik takip çizelgesi varya nasıl ekliyorsun onu bede bebişim için eklemek istiyorum onların çeşitleri varmış ama nasıl yardımcı olursan çok sevinirim canıma.s.:teytey::enbuyukkk:
ya ghaneli bide bişey soracağım şu gebelik takip çizelgesi varya nasıl ekliyorsun onu bede bebişim için eklemek istiyorum onların çeşitleri varmış ama nasıl yardımcı olursan çok sevinirim canıma.s.:teytey::enbuyukkk:
doğumu gümüshanedemi yapcaksın trabzondamı ghaneli?
merhabalar bu sıralar giremiyorum nete,istanbuldayım gelinim doğum yaptı,kızımız var,onun yanındayım,gerçi topik açtım ama ,herkese slm
otogarın karsında oturuyom zaten kıss :))tesekkür ettim tavsiyelerin için.nasıl gidiyo hamilelik. iki tane hamile arkadasım vardı ikiside erken doğum yaptı.çocuklar sabırsız::)) dıkkat et kendine...