Gümüşhane///29

gümüşhane şiran evren eski adı söfkerliyim bende yokmu söfkerli olan fisfisfis

gümüşhane şiran evren eski adı söfkerliyim bende yokmu söfkerli olan fisfisfis

güneş55 canım gayet iyi gidiyo hamilelik ama insan çok sabırsızlaşıyo günler geçmiyoo.bi geçsede kavuşsam oğluşuma.sana gelince canım ben şiranlı değilim ama şiranlı bi arkadaşım vardı.ama oda merkezdendi.yanlış hatırlamıyosam bedri yaşarın köyüydü.eski millet vekili.aramıza hoşgeldin

hayırlı sabahlar hemşolar ,nsılsınız,gününüz aydın olsun.

kızlar arada sırada bakabiliyorum malesef ghaneli benim durumu biliyorsun. senin gebişlik nasıl gidiyor.... nekadar kaldı tatlım doğuma.... hayırlısıyla inşallah gününde ve zamanında alırsın umarım bebişini kucağına.... benim ikinci bebişim 8 aylık doğdu insan vaktinden önce olunca çok endişeleniyor çok korkuyor.:1no2:... ama neyseki benim ufaklık çok sağlam çıktı abisi tam 9 ay 10 günlük doğmuştu 4400 gr dı ama bu 8 aylık ve 2700 gr doğmasına rağmen çok daha dirençli tabiki anne sütününde çoooook etkisi var benim ilk oğlum 2 ay oda zorla aldı anne sütünü :sm_confused:ama bu 6,5 aylık şuan ve tamgaz devam anne sütüne 15 gün kadar önce başladım ek gıdalara ilk altı ay yanlızca anne sütü.a.s.....yerimseniben

Canim Anliyorum Senin Ufaklik Var Benimki Daha Teşrifte Bulunmadi O Yüzden Sik Sik Giriyorum.benimkide Gelince Sizde Beni Mazur Görürsünüz.inşallah Canim Zamaninda Gelir Bende Erken Olur Diye Endişeleniyorum.şuanda 6.5 Aylik Hamileyim Yani 2.5 Ay Gibi Bi Zaman Kaldi Yaklaşinca Insan Iyice Heyecanlaniyo.allah Bağişlasin Senin Bebişleri Allahim Her Isteyene Verir Inşallah çok Güzel Bir Duygu.tabi Anne Sütü Ilk 6 Ay çok önemli Bebeğin Hastaliklara Karşi Direncini Artiriyo Ve Bağişiklik Kazanmasini Sağliyo Kesinlikle Ilk 6 Ay Anne Sütü.canim Sen Normal Doğum Mu Yaptin Yoksa Sezeryan Mi?

BURASI OTOGARA BAKAN TARAFI

BURASI HASTANEYİ GÖSTERİYO KURBAN BAYRAMI

BURASI ZİGANA KAYAĞA GİTMİŞTİK

BURASIDA ZİGANA KAYAK MERKEZİ

Arkadaşlar Acilen çikiyorum şansa Bak Eşimin Bayburtta Işi çikti Benide Gümüşhaneye Birakicak Hadi Allaha Emanet Olun Hepinizi öpüyorum Gelince Resimlere Devam

senle benden başka kimseler yok canım ,nsılsın,hayırlı günler

TORUL KÜRTÜN BARAJINDAN DOLAYI BU KADAR FAZLA SU BİRİKMİŞ

ZİGANA

ARKADAŞLAR BUNLARI HAFTA SONU ÇEKTİM GÜMÜŞHANEYİ GÖRMEYENLER İÇİN VE ÖZLEYENLER İÇİN.PAYLAŞMAK İSTEDİM:teytey::teytey:

aşkolsun kızlar yaaa performansları bağenmedim valla kimsecikler yok yine

günaydın gümüşhaneliler izmirden slmlar hepinizi öpüyorum.

ellerine sağlık çok güzel hiç gitmedim ama yinede sewiyorum
bu form da bir araya gelemiyoruz iletişim kopukluğu yaşıyoruz galiba...

Ben Gümüşhaneliyim Heryerini Biliyorum Benim Memleketim çok Güzel Dağlari Harşit çayi Hiç Biryerde Bulamam Küçük Bir şehir Ama Insanlari Büyük Gitmeyenler Gitsin Lütfen Ben Heryaz Memleketimdeyim 1 Haftalik Bile Olsa Doğduğum Yerdeyim Doyduğum Yer Mersin........hemşerilerime Selamlar......

Keşke Bende Ayda Bir Gitsem Ben Burdayim Korkmayin Ama Yeni Keşfettim Kadinlar Kulübünü :)

Mutluluklar Diliyorum Patatese Kartol Fasulyeye Pağla Misira Lazut Herşey çok Güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…