Gümüşhane///29

Ooo Bizim Hemşolar Bi Araya Gelmiş Benden Habersizzzz.selam Canlar Nasilsiniz.kusurabakmayin Yeni Girebildim.hamilelik Komplikasyonlariyla Uğraşip Duruyorum.hepinize çok çok Selam Olsun öpüyorum Canlar

Güneş55 Canim Gönderdiğin Mesaji Aldim Cevapta Yazdim Daha önce Böyle özel Mesaj Yazmamiştim.yanlişlik Olurda Mesajim Ulaşamazsa Kusurabakma

Merhaba Gülsüm Aramiza Hoş Geldin Bundan Sonra Inşallah Sürekli Burada Yazişiriz

Ooo Bizim Hemşolar Bi Araya Gelmiş Benden Habersizzzz.selam Canlar Nasilsiniz.kusurabakmayin Yeni Girebildim.hamilelik Komplikasyonlariyla Uğraşip Duruyorum.hepinize çok çok Selam Olsun öpüyorum Canlar
canım hayırdır bi sorun yoktur inşallah. kendine dikkat et benim gibi erken doğurursun sonra:emir_bebek::nazar:

Canim Bugün Doktora Gittim Kendini çok Yorma Dedi.gece Falan Sancilarim Oluyodu.erken Doğum Olur Sonra Dedi.kendine Dikkat Et Falan.allahtan Daha Kötü Bişey Yok.tamam Canim Kendime Dikkat Ederim.düşündüğün Için çok Sağol

Canim Bugün Doktora Gittim Kendini çok Yorma Dedi.gece Falan Sancilarim Oluyodu.erken Doğum Olur Sonra Dedi.kendine Dikkat Et Falan.allahtan Daha Kötü Bişey Yok.tamam Canim Kendime Dikkat Ederim.düşündüğün Için çok Sağol

canım ,dikkat et,allah tamamına erdirsin,bebek kızmı erkekmi,bir torunum daha,olcak,desene,hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek:a.s.a.s.

günaydınlar,gümüşhaneliler,nerdesiniz yahu,şurda 3,5 kişiyiz,onlarda arada geliyor,silkinin ,kendinize gelin,bekliyorum sizi,burda,her gün ,güncelleyin,sayfayı,iyi hafta sonları hepinize öptüm

canım ,dikkat et,allah tamamına erdirsin,bebek kızmı erkekmi,bir torunum daha,olcak,desene,hayırlısı:emir_bebek::emir_bebek:a.s.a.s.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM TAMAM DİKKAT EDERİM.Bİ OĞLUM OLUCAK İNŞALLLAH ALLAH NASİP EDERSE ADINIDA EREN BARIŞ KOYACAĞIZ KISMETSE SENİN BİRDE TORUNUNMU VAR AAAA ŞAŞIRDIM ALLAH BAĞIŞLASIN:teytey::teytey:

Merhaba Güneş55 Nasilsin Canim Gördüm Mesajini Canim Torunun çok Tatli Allah Bağişlasin Allah Ananli Babali Büyütsün

Merhaba Güneş55 Nasilsin Canim Gördüm Mesajini Canim Torunun çok Tatli Allah Bağişlasin Allah Ananli Babali Büyütsün

nsılsın ,teşekkür ederim,sağol,nasıl gidiyor hamilelik ,senden ve benden başka kimse gelmiyor buraya,iş bize düşüyor,koca türkiyede bu kadarmı,gümüşhaneli bayanlar.a.s.a.s.

X