Gümüşhane///29

Heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Hemşooolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı günlerrrrrr,gümüşhanelilerrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorum,nerdesiniz,ziyarete gelin birazzzzzzzzzzzz

Iyi Gecelerrrrrrrrr Hemşolarrrrrrr Nasilsiniz Bakalim.yaa Bi Ara Uğrasaniz Diyorummmmmmmmmmm

Evet Canim Hiç Kimse Yok Ama Tek Amacim Hemşolarla Tanişmak Ve Gümüşhaneyi Ilk Listede Görmek Sen Nasilsin Canim Bende Hamilelikle Uğraşiyorum Katlanicam Artik

Heyyyyyyyy Hemşolarrrrrrrrrr Günaydinlar.nasilsiniz Bakalim.yaaaaaaa Böyle Olmuyo Yaniiiiiiiii

bende ,anne tarafından ,bayburt,gümüşhaneliyim,ama doğma büyüme ,izmirliyim ,izmirdeyim şu an ,hemşerilerime,çok slm ,izmirden
güneş seninle durumumuz aynı bende anne tarafından gümüşhaneliyim doğma buyume izmirliyim izmirin neresinde oturuyorsun canım tekrar hoşgeldina.s.:enbuyukkk:

Heeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Hemşooolaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar beni idare edin iki çocuklu bir kadınım ben yaw. büyük neysede küçükten fırsat buldukça takılıyorum buralara öpüyorum baş başa.s.

Oooo Senin Mazeretini Valla Anlayabiliyorum Ama Diğer Hemşolar Nerede Acep

çok tembelsiniz gümüşhaneliler,çok ayıp vallahi,haydi hepiniz burayaaaaaaaaaa,çalıştırın parmakları,göreyim sizi

Ana Gelmiş Bak Bizim Güneş55 Nasilsin Hemşo.yav Vallahi Doğru Diyon Yok Yok Tembel Bunlar Tembel Hele Belinay Merve Vardi Gümüşhaneli Bi çocuğu Seviyodu.sürekli Yazardi Oda Yok Oldu Artik.kiz Belinay Seni Almiycaz Oğlumuza Nerelerdesin.maviceyi Anliyorum Onun Bi Bidişi Var Onunla Uğraşiyo.ama Ya Diğerleri Hadi Hadi çaliştirin Parmaklari Bakim

iyim canım sen nasılsın,her gün giriyorum 2 mizden başka kimse yok burda,trabzonda,benim teyzelerim ,teyze çocukları var,benim bulunduğum yerde bayburt gümüşhaneli çok var ,en iyisi biz her gün güncel tutalım ,burayı ,belki gelen olur,hayırlı kandiller,öptüma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bende Iyiyim Canim Bende Trbzona Yerleşeli Yaklaşik 8 Ay Oldu.hala Arkadaşim Yok Hergün Evde Pinekliyorum Tabi Yanisirada Can Sikintisi.işin Yoksa Akşama Kadar Temizlik Yap.doğum Olsada Artik çalişmaya Başlasam.evet Bayburttada çok Gümüşhaneli Var Bizim Akrabalarda Var.eşimin Amca çocuklari Falan Ama Tabi Ben Onlari Tanimiyorum.evet Canim Hiç Kimsecikler Yazmiyo Ama Olsun Biz Variz Hiç Yoktan Iyidir.seninde Kandilin Kutlu Olsun Allah Yapilan Tüm Dualari Kabul Eder Inşallah

slm ben gümğşhaneliyim.örf ve adetleri çok güzel,ailemiz kalabalık birbirine çok bağlı...

teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum sizi gördüğüme...

yağmurlu bir izmir,sabahından ,hemşerilerime ,günaydınlar,hayırlı cumalar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…