Gümüşhane///29

kız belinay bu ne aşk valla her iki lafından biri aşkım valla allah muhabbetinizi artırsın. benim bebiş küçük olduğunda bu ara pek bakamadım konuyu bi açtım bi gelidim baktımki anamın memleketlileri boş bırakmamışlar saolsunlar var olsunlarŞeniz:teytey:

Seviyorum Be Anacimmmm Seviyoruuuuummmm :)
belinay sana bişey soracağım hani ana sayfadaki sohbet varya o sende açıkmı benimkine ne olmuşsa yok kafayı yiyecem ne olmuş burada ya kaçtane mesaj yazdım bi tane cevap veren yok sen cevap ver bari:1no2:

canımm belki sen tanırsınn bi önceki sayfalara bakarmısın bişiler yazdımdaaaa :)

gelininiz olarakben burdayımmmm :) buranın müdavimi olduk artıkınnn :) yani poşa gibi değilimmm :) anladınız siz onnuu :) birazdanda kartol yicem :)

Heeeyyy Arkadaşlar Gümüşhane Ilk Listede Kalsin Diye Habire Yaziyorum Yine Kimsecikler Yok.of Of özledim Ben Memleketi Yaaa Burnumda Tütüyo Belki Bu Hafta Sonu Giderim Inşalllahhhhh

:a015::a015::a015::a015::a015:yasakkelimeyasakkelime:teytey::teytey:

HEYYYY HEMŞOLAR YAAA YİNE KİMSELER YOOOKKK AMA OLSUN İLK SAYFADA KALICAZ HEP

yerimsenibenhemşolar aynen devam tamgaz hepinizin halini hatırını sorayım dedim nasılsınızzzzzzzzzzzyerimseniben

Sağol Iyiyim Ama Baksana Bizden Başkasi Yazmiyo.acaba Nerede Bizim Hemşolar .avatardaki Bebek Senin Mi çok Tatli Ya.inşallah Temmuzdada Benim Oğlum Olucak

evet canım benim allah seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. olsun biz yazalım elbet gelenler olacaktıra.s.. pes etmek yok devammmmmmm:teytey:

bende ,anne tarafından ,bayburt,gümüşhaneliyim,ama doğma büyüme ,izmirliyim ,izmirdeyim şu an ,hemşerilerime,çok slm ,izmirden

Mavice Sağol Canim Allah Seninkinide Anali Babali Büyütsün.güneş55 Sende Hoşgeldin Aramiza Canim Burdan Yazisiriz Artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…