Gümüşhane///29

Evet canım her dalda ayrı bi havası var sanki.Maşşallah diyelim.Ama ya insanın memleketi gibisi yok yaaa.Ha yaaa şimdi benim canım köme çekti hamişim ya o yüzden

kış manzaraları için gümüşhanenin resmi wep sitesinden de faydalanıyorum ben her kötün ayrı ayrı fotoğraflarını göndermişler tavsiye ederim..tabi siz de paylaşırsanız memnun oluruz:)

ayy bilseydim yazmazdım öyle ama temin etmek zor değil enişteye bi tlfn etmeniz yeterli sanırım:)

Evet canım ben de orayı sana tavsiye edicektim ama işte bide canlı canlı görmek var herşey sana artık.Yok canım önemli değil annemler hafta sonu geliyo derim getirirler.Ne zamandır da yememiştim.Özledim haaa

ay benim aşkımda gümüşhane kelkit li gerçekten oranın erkekleri uysal oluyor kedi gibi herkese selam gümüşhane kelkitlilere

gerçekten çok iyi oluyor g.haneliler ben farklı tanırdım ta ki aşkımı görene kadar

Merhaba asortie evet gümüşhanenin insanı güvenilir,sıcak kanlı,ve uysal olurlar.Ama tabiii birazda kıskanç ama tabi hepsi değil

selam canım eşimde kıskanç tabi ben dediğim gibi farklı tanıyordum kaba olurlar die bilirdim ama öyle değilmiş

Allah bi yastıkta kocaltsın.Gerçekten sevindim mahsuru yoksa siz nerelisiniz

ayyy gözünü sewdiğimin gümüşhanelileriiii kurban olurum sizee yaa benim aşkımda gümüşhaneliii bende giresunluyummm aşkımın köyü eski adıyla gelinpeltek köyüü bilen varmıııı?? bu arada dedeside aşık zevrakii geçen ay kaybettik dedemizi bilen varmı accabaaaa ?? bu arada eklemeke gerekirsee "Asortie " arkadaşıma katılıyorum çok uysal çok yakışıklı we bi okadarda kıskanç erkekleriii ayyy artık bende bu sayfadayımmm ee artıkk benim memleketim sayılır değilmi amaaa TEKRAR MEMNUN OLDUMM KIZLARRRRR

ayy yaaaa bi hoş oldumm aşkımın paşamaın memleketlilerini görünce burdaa kızlar belki tanırsınız soyadları temur dedimya aşkımın dedeside gümüşhanede tanınan bi şairmiş AŞIK ZEVRAKİ bilen yada ailenizden tanıyan varmı bu aileyiii hani gelinize biraz tanıtsanızzz :) ben sizin gelininizimm artıkkk :) gerçi bende yabancı sayılmam giresunluyum bende :)

ay çok güzel bişeymiş bu iş ya bizimkilerin soyadı da mengi kelkit salördek köylü belinay anım ben tanımıyorm valla belki kayınvalidem falan tanır eşim de tanımaz gümüşaneliyle evlenmekbir ayrıcalıktır:)memnun oldum

Asortie canımm o ayrıcalığı 2.5 senedirr yaşıyorumm hayırlısıyla birde ewlendimmi tam yaşicammmm hayatım pekii evlendiğinde zorluk yaşadınmı yemekleri we adetleri açısından söylüyorumm birde benim aşkım baba tarafında we ewde sülalede tek erkek çocukk :)

Bu arada kızlar şöle açıkliim benn GÜMÜŞHANE KÖSE İLÇESİ YUVACIK KÖYÜ ESKİ ADIYLA GELİNPELTEK KÖYÜYÜMÜŞ SOY İSİMLERİ TEMUR AŞKIMIN ANNESİNİN BABASI KIRK KAFA YAŞAR BABASININ BABASIYSA AŞIK ZEVRAKİ DİYE TANINIRMIŞŞ TANIYAN BİLEN VARMIIIII? :)

Ayriiicaa Sayelenerindee Kuşburnunun Harika Bir çay Olduğunu öğrendimmmmmm.. şimdilik Herşey Süper Aşkim Mükemmel Bi Insan Aileside öle Ee Biraz Kiskanç Aşkimmmm :) 3 Ablasi Var Hepsi Birbirinden Iyiler Ve Ailesi Kapali Bi Aile Yani Sanirim Tüm Gümüşhaneliler öyle Yoksa Yanlişmi Biliyorum??

canım bizimkilerde kapalı ben 7 aylık evliyim biraz kendilerine göre tutucu ailesi bana karışmazlar ama ben istediğim gibi giyinirim aynen kıskanır tabi bizim ki.kömesi pestili çok güzel köme daha çok ama ayrıca öyle çok değişik adetleri falan yok patatese kartol derler mesela:)

AYY TATLIM ZATEN KARTOLU İLK DUYDYUĞUMDA YÜZÜMDEKİ İFADEYİ GÖRMENİ İSTERDİMMM BAYAĞ Bİ AFALLAMIŞTIMM HOŞUMADA GİTMİŞTİİ BİDE ÇOK GEZENLERE POŞA DİYOLAR MESELA ANNEN NE YAPIYOO DİYORUM NE YAPCAK O POŞA DİYO BAZEN :) TATLIM BENİM AİLEMDE KAPALI AMA AŞKIMIN AİLESİ BİRAZ DAHA KAPALI VE BENİMDE DAR GİYİNMEMMİ KISA GİYMEMEMİ RİCA ETTİLER EEE SEWİYORUMMM NAPARSINNNNN :) :)

ONLARIN AİLE BAĞLARINA BAYILIYORUM BİRBİRLERİNE ÇOK DÜŞKÜNLER GELİŞİ GİDİŞİ MİSAFİRİ ÇOK SEWERLER YAAAA HARİKA Bİ İNSANLAR

Bu Arada Tatlim 7 Aylik Evliymişsin çok Yenisin Tatlimmm Mutluluklar Dilerim Eniştemle Sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…