sağol bitanemŞeniz
canım çok sağol iyyim...sadece biraz gribim ama çok kötü değilim.....
bütün hemşolara hayırlı akşamlar canlara.s.
ooo canım allah bağışlasın....
çok sağol bitanem....şimdi daha iyyim çok şükür 2 günde atlattım....fadikim ne oldu bidenem misafirlerin çokmu yordu seni kıyamam sana kendine dikkat et ıhlamur felan yap iç öpyorum seni canım te zamanda acil şifalar canısı:1hug:
yok canım yanlış anlamadık...sen ara sira gel yine....kızlar yanlış anlamayın size topiğinize lafım yok ben kuusummu arıyom işte laf aramızda çok geziyorda
canım biliyorsunuz benim misafirlarim var....dünde misafirlerle gezmeye gitmiştik....mavice, fadik,aylas nerdesiniz ya kaç gündür...
günaydın..gümüşhanenin güzelleri keyifler yerindedir inş..öptüm hepiciğinizi
bende gümüşhaneliyim babam merkez annem kelkittt hanii nerde diğer gümüşhaneliler
canım ya ben bu işleri pek bilmem:sm_confused: ama mavicenin iki oğluşu varaman fadikçim i lunda ..nasıl lsa yazışırız ...ben bişey srcam bilen varsa in bitane şurup var kızım nefret ediyo ama içmesi şart antibiyotik değil sütle versem bişey olurmu ..meyve suyunuda pek sevmiyorda
canım ya ben bu işleri pek bilmem:sm_confused: ama mavicenin iki oğluşu varo kesin biliryerimseniben
aman fadikçim i lunda ..nasıl lsa yazışırız ...ben bişey srcam bilen varsa in bitane şurup var kızım nefret ediyo ama içmesi şart antibiyotik değil sütle versem bişey olurmu ..meyve suyunuda pek sevmiyorda
bende gümüşhaneliyim babam merkez annem kelkittt hanii nerde diğer gümüşhaneliler