selam kızlar nasılsınız....iyisinizdir umarım bende dışardaydım bugün bi bakınayım ddim ama kimse yok öptüm sizi...
selam mavice benimmm kankisi kuusumun selam tüm gümüşhanelilerea.s.nedemek canım herzaman bekleriz ....
kimmiş senin kankan bakimyerimseniben
evet canım herşeyin hayırlısı bitanem vallahi iyice boşladılar topiği ama dediğim gibi kendileri bilir öpüyorum seni tatlım kendine çok iyi bak
aylaş sende hoş geldin canım her zaman beklerizza.s.
Teşekkür ederim canım hoşbulduk hemen hemen her akşam girmeye çalışcam cnm çok memnun oldum görüşürzza.s.
selam tatlım bu ara biraz durgun topiğimiz ama ben elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum sana didim yaf kankin kim senin bakimyerimseniben
görüşürüz bitanem kankinide senide bekleriz herzaman hadi gelinde şenlendirin şu topiği...:sm_cool:
selam yoğun anne nasılsın bakalım demek kuzuya aşı yapıcaklar kıyamam ben ona ama sağlıkları için bitanem şifa olsun kuzuna...
rep olayına gelince rep vermek istediğin kişinin mesajının üstündeki terazi işaretini tıklıyon açılan yere istem mesaj ister selam yazıyon tamam diyon okadarrrrrr....ilk rep benim kismelere virmemmmmmm:lepi:
teşekkür ederim mavicecümm
nasılsın kız yaramazların nasıllar öpüyorum seni ve kuzularını
ayy barışım aşı oldu tabi çokta ağladı daha küçükken gıkı çıkmazdı akıllandıkça daha çok ağlıyo cumaya tekrar aşısı var off
ya birde aile hekimliğine geçildi sabah gittik öğlene anca aşı yapıldı ebe falan kalmadı sinir oldum doktor içeri bi hasta alıyo birgün sonra çıkarıyokaydirigubbakcemile3 sinir oldum yavs
nise hayrunnisacım bacım ve diğer hemşolarım nasılsınız
bi ara barışın resmini koyarım büyüdü paşam bitanede dişi çıktı:sm_cool:
aylas ve kuusuum aramıza hoşgeldiniza.s.
hemşolar benim yatılı misafirim var...o yüzden çok seyrek geliyorum...bazen uğruyorum ama yazamadan çıkmam gerekiyor....
kendinize iyi bakın....herkese iyi akşamlara.s.
iyi geceler herkese
aylas ve kuusuum aramıza hoşgeldiniza.s.
hemşolar benim yatılı misafirim var...o yüzden çok seyrek geliyorum...bazen uğruyorum ama yazamadan çıkmam gerekiyor....
kendinize iyi bakın....herkese iyi akşamlara.s.
mavice sende izmirdeymişsin yeni fark ettim yaaa neresindesin belki yakınızdır..
olsun bidenem sorun depil sen esaslı hemşosun mümkün olsa gelrsin biliyorum kolaylıklar diliyorum canım öptüm seni en kocamanındanŞeniz
çok sağol canıma.s. bende seni öpüyorum Şeniz
maşalah topiğimiz biraz neşelenmişhihoyyyt çok sevindimhihoyyyt