Gümüşhane///29

selam kızlar nasılsınız....iyisinizdir umarım bende dışardaydım bugün bi bakınayım ddim ama kimse yok öptüm sizi...

selam kızlar nasılsınız....iyisinizdir umarım bende dışardaydım bugün bi bakınayım ddim ama kimse yok öptüm sizi...

selam tatlım bu ara biraz durgun topiğimiz ama ben elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum sana didim yaf kankin kim senin bakimyerimseniben

evet canım herşeyin hayırlısı bitanem vallahi iyice boşladılar topiği ama dediğim gibi kendileri bilir öpüyorum seni tatlım kendine çok iyi bak

aylaş sende hoş geldin canım her zaman beklerizza.s.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk hemen hemen her akşam girmeye çalışcam cnm çok memnun oldum görüşürzza.s.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk hemen hemen her akşam girmeye çalışcam cnm çok memnun oldum görüşürzza.s.

görüşürüz bitanem kankinide senide bekleriz herzaman hadi gelinde şenlendirin şu topiği...:sm_cool:

selam tatlım bu ara biraz durgun topiğimiz ama ben elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum sana didim yaf kankin kim senin bakimyerimseniben

aaa özür dilerim...aylas benim kankam ...caınm ben hep kk dayım zaten siz yokkende arada yazarım bişeyler topik düşmez sonlara...

görüşürüz bitanem kankinide senide bekleriz herzaman hadi gelinde şenlendirin şu topiği...:sm_cool:

ne demek:jeyyar: bizim izmir topiğide çok yavaşdı artık gayet iyi çünkü orda herkes günde enazından birkere girmeye çalışacak diye bişeyler konuştuk arkadaşlarla iyide oldukaydirigubbakcemile5 daha hareketli oldu orayada bi bakayım ben öptüm..a.s.

teşekkür ederim mavicecümm
nasılsın kız yaramazların nasıllar öpüyorum seni ve kuzularını
ayy barışım aşı oldu tabi çokta ağladı daha küçükken gıkı çıkmazdı akıllandıkça daha çok ağlıyo cumaya tekrar aşısı var off
ya birde aile hekimliğine geçildi sabah gittik öğlene anca aşı yapıldı ebe falan kalmadı sinir oldum doktor içeri bi hasta alıyo birgün sonra çıkarıyokaydirigubbakcemile3 sinir oldum yavs
nise hayrunnisacım bacım ve diğer hemşolarım nasılsınız
bi ara barışın resmini koyarım büyüdü paşam bitanede dişi çıktı:sm_cool:

yakaladım senüüüü nirdesin sen bakim kaç rep için ayrıcanama teşekkürler datlum eren barış nasıl öpüyo onu mavice teyzesiiiiŞeniz

oyy kıyamam ben kuzumaaaa ama herşey oların daha sağlıklı büyümesi için.. yeni inciizde hayırlı olsun öbürküleride kolaylıkla çıkarsın kuzum.... o aile hekimliği dedüğün rezaleti biz 1 yıldır çekiyos bacummm... neyse kaötın ama olsun kısamam ben sana datlum öptüm seni bende yatıcam zaten iyi gecelrmirmirmirmir​

heyy bu arada unutmadan bana rep verdin yaa 20 kişiye daha vermeden bana rep veremzsin bir daha bilgin olsun canımmm:1hug:​

selamssss dün gece benden sonra uğrayan olmamış... tüm hemşolara iyi akşamlar yemek yapıcam şimcik cokacimcoook

aylas ve kuusuum aramıza hoşgeldiniza.s.

hemşolar benim yatılı misafirim var...o yüzden çok seyrek geliyorum...bazen uğruyorum ama yazamadan çıkmam gerekiyor....

kendinize iyi bakın....herkese iyi akşamlara.s.

olsun bidenem sorun depil sen esaslı hemşosun mümkün olsa gelrsin biliyorum kolaylıklar diliyorum canım öptüm seni en kocamanındanŞeniz

iyi geceler herkese

aylas bir karşılaşamadık sen yaf dilerim birgün sobet etmek mümkün olur tatlım sanada iyi gecelr:1hug:

teşekkür ederim canım ...bende aranıza katılmaktan gerçekten çok hoşnutum..bugün temizlik yaptım pek kk ya uğryamadım yarında biraz yoğununm ama umarım daha sık görüşürüz....

mavice sende izmirdeymişsin yeni fark ettim yaaa neresindesin belki yakınızdır..

mavice sende izmirdeymişsin yeni fark ettim yaaa neresindesin belki yakınızdır..

evet canım bende yeni farkettim izmir karabağlar canım sen nerden belkim görşme imkanımız bilem olur yerimseniben

ne güzel yeni arkadaşllar görmek öpüyorum tatlıma.s.

olsun bidenem sorun depil sen esaslı hemşosun mümkün olsa gelrsin biliyorum kolaylıklar diliyorum canım öptüm seni en kocamanındanŞeniz

çok sağol canıma.s. bende seni öpüyorum Şeniz

maşalah topiğimiz biraz neşelenmişhihoyyyt çok sevindimhihoyyyt

çok sağol canıma.s. bende seni öpüyorum Şeniz

maşalah topiğimiz biraz neşelenmişhihoyyyt çok sevindimhihoyyyt

evet canım saolsunlar yeni arkadşlar katıldı aramıza özletme çok kendini öptüm seni bidenemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…