Gümüşhane///29

sana da günaydın canım a.s. bugün erkencisin maşallah :1hug:

arkadaşlar hepinize merhabalar...çok zamandır giremedim bilgisayarda bir sorun oluştu ve yapmak epey bi zaman aldı.. hepinizi özledim nasılsınız bakalım.. ghaneli canım bebiş nasıl büyüdümü ay çok öp benim için... mavice canım sen nasılsın naptın? daha sık görüşücez kızlar umarım... herkese iyi gecelera.s.

naynini naynini naynininommm anacım gece vakti oldu enerji füşkürüyor beden yawww... hihoyyyt nasılsınızzzzz bakalımmm

oooooo hayrünisa hanımmmm gelmişler hoşgeldiniz efemmmm nasılsınız bakalımmm bizi sormuşun biz pek bir iyiyükkk allahıma bi şükür neysem pc bozukmu fırça yok ama sık sık beklerükbundan sonraaaaa ii gecelr canımmmŞeniz

fadikçim sen nasılsın canımmm :1hug:

heyhat ii gecelr tatlımmmm sen nasılsın bakalımmm

ahhh ghaneli ahhhh nerelerdesin be canımmm merak ediyok valla şimdi bakıcam profiline nezaman girmişsin kk ya en son inşallah girip te buraya uğramamışındır ozaman ben sana sorarımmmmmkötükedihüso

hadin bakalım herkesler ii gecelerrrrrrrhihoyyytkaydirigubbakcemile3

mavice canım bende iyyim a.s. uykum kaçtı bir bakım dedim tabicimiz de kim var maşallah baktım burası dolu
hepinize iyi geceler canlar a.s.yarın da görüşelim gelmeyi ihmal etmeyin....

ben geldim:dance: ben geldimmmm:dance: herkeslere ii pazarlar diliyorummmmmsositososito bakalım hayırsız hemşolarımız ne zaman uğrayacaksengözlerimebaksanab

ben bugün böreeeekkkkk hemde ıspanaklı çarşaf böööreeğğiii yapıcammmmm yemek isteyen varsa buyursun gelsinnnnkötükedihüso

haaa yok biz gelemeyiz derseniz üzülmeyin canııımmm ben sizin yerinizede yerim söz valla:jeyyar:

hadin sonra görüşürük anacımmmmm

Son düzenleme:

ben de geldim
ama canım ya haksızlık değilmi börekleri tek mi yiyeceksin cokacimcoook kargoyla falan bizede göndersen :roflol:sırnaşık şey

afiyet olsun canım ben zaten kahvaltımı yaptım :dilcikar:

selam kızlarrr hemşolarrr
ne zamandır takip ediyorum ama yazamıyorum
nasılsınız bakem valla ben ve oğlumda iyiyiz allaha şükür ama oğlum çokk yaramaz tek başıma artık çok yoruldum
kimse yok tekim akşam eşim biraz yardım ediyo yoksa akşama kadar koşturuyorum
mavice hayrunisa canlar sizler nasılsınız umarım iyisinizdir
yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyelim
inşallah en kısa zamandaren barışın resmini ekliycem hadi iyi geceler allaha emanet olunhihoyyyt

sana da iyi geceler canım a.s. oğluşunuda öpüyorum a.s. ara sira gel canım bizleri burda yanlız bırakmayerimseniben

:sm_cool: G Ü N A Y D I N N N N N :sm_cool: herkeslere mutlulukla dolu şen şakrak bereketli bir hafta diliyorummmmmmm......

fadik bende böreği öğle yemeğine yapmıştım zati:dilcikar:.... hehehehekaydirigubbakcemile3 pekte güzeldi oohhhhhcokacimcoook hadi görüşürüz tatlımmm saolsın sen ya hayırlı hemşom benimŞeniz

günaydın herbikeslere günaydın tüm gümüşhanilelereeeee ben geldiiimmmm

günaydın herbikeslere günaydın tüm gümüşhanilelereeeee ben geldiiimmmm

belinayyy neredesin kızzz asılsın öpüyorum seni canımmm ya günlüğe belinaymerve nickiyle senmi yazmıştın bayağı endişelenmiştim yani öpüyorum tatlım seniiii :1hug:

günaydın arkadaşlar a.s. aslında tünaydın demem lazım öğle olcak nerdeyse kaydirigubbakcemile3

ghaneli canım ya oğluşun maşallah çok şeker yüce rabbim size bağışlasın...

teşekkür ederim hemşolarr
nasılsınızzzz
mavice canım senin kuzular nasılll
fadik canım seninle daha tanışamadık
senin varmı çocuğun ghanenin neresindensini inşallah hep sohbetimiz burda devam eder
geliyon mu hiç ghaneye

canım ben kelkitliyim. mavice nin annesiyle aynı köyden tesadüf buya burda karşılaştık :1hug: sen neredensin? ben en son 95 te ghaneye gitmiştim ama ghane derken kelkite yani ben hayatımda hiç gümüşhaneyi görmedim :çok üzgünüm:
4.5 yıllık evliyim...bebişim yok şimdilik...

hepinizi öpüyorum a.s. kendinize iyi bakın

ghaneli ne olsun canım çok şükür bende kuzularımda çok iyiyiz maşallah oğluna ii bakmışsın canımmm çok şeker görünüyor... benim ufaklıkta çok beter oldu ortalığı birbirine katıyor valla azıcık işim var kalkıp yapayı terziye gidicem daha hadin kendinize ii bakınnnnn

iyi akşamlar cicişler nerelerdesiniz ayoll bakıyorumda formu terk etmişsiniz yakıştıramadımmmkaydirigubbakcemile3
eee nerelerdesinixz şaka bi yana bugün hava kapalı ve canım çokkn sıkılıyooo hadi gelin bakimmmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…