herkeselere günaydın kimseler uğramamış pek neyse olsun merhabalar HEYHATcım hoşgeldin ve inşallah kalıcı olursun diyelim ghaneli nerelerdesin canım bu kadar uzun ara verme insan merak ediyor yaaa...
hayrünisa sende mi terk ettin yoksa bizi.... neyse herkese hayırlı cumalar heyhat tekrar hoşgeldin canımmm güzel paylaşımlar dileğiyleeee:1hug:
ben geldim:dance: ben geldimmmm herkeslere ii pazarlar diliyorummmmmsositososito bakalım hayırsız hemşolarımız ne zaman uğrayacaksengözlerimebaksanab
ben bugün böreeeekkkkk hemde ıspanaklı çarşaf böööreeğğiii yapıcammmmm yemek isteyen varsa buyursun gelsinnnn
haaa yok biz gelemeyiz derseniz üzülmeyin canııımmm ben sizin yerinizede yerim söz valla:jeyyar:
hadin sonra görüşürük anacımmmmm
sana da iyi geceler canım a.s. oğluşunuda öpüyorum a.s. ara sira gel canım bizleri burda yanlız bırakmayerimsenibenselam kızlarrr hemşolarrr
ne zamandır takip ediyorum ama yazamıyorum
nasılsınız bakem valla ben ve oğlumda iyiyiz allaha şükür ama oğlum çokk yaramaz tek başıma artık çok yoruldum
kimse yok tekim akşam eşim biraz yardım ediyo yoksa akşama kadar koşturuyorum
mavice hayrunisa canlar sizler nasılsınız umarım iyisinizdir
yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyelim
inşallah en kısa zamandaren barışın resmini ekliycem hadi iyi geceler allaha emanet olunhihoyyyt
kızlarrrr oğluşum eren barışşşş nasıllll
günaydın herbikeslere günaydın tüm gümüşhanilelereeeee ben geldiiimmmm
teşekkür ederim hemşolarr
nasılsınızzzz
mavice canım senin kuzular nasılll
fadik canım seninle daha tanışamadık
senin varmı çocuğun ghanenin neresindensini inşallah hep sohbetimiz burda devam eder
geliyon mu hiç ghaneye