Gümüşhane///29

ya kızlaaaaar nerelerdesiniz?? hiç uğramıyosunuz mavice ghaneli canlarım nerdesiniz arada burayada gelin yaa...klava:
ramazan nasıl geçiyo bakalım varmı cevap yazıcak olan??? tüm gümüşhanelilere selamlar olsun vede bereketli bir ramazan diliyorum şimdiden hayırlı iftarlar.........a.s.

merhaba sanada hayırlı ramazanlar iyi iftarlar.burda can sıkıntısından patlıyorum artık kimse yok burda gümüşhaneli olarak yada bana denk gelmiyorşutarafagitti

anaammmmmmmmmm gümüşhane portalındakiler kaybolmuslar......kimse yok mu burdaaaa yazısacak ne yapıyosunuz...deniz mevsimide bitti....sengözlerimebaksanab

ben buralardayım arkadaşım.. ama kimsecikler yok.. ben gümüşhaneliyim ama trabzonda oturuyorum memlekete yazları vede soğuk olmayan hafta sonları gidiyorum... sen de gümüşhanelimisin? toprağıma selam olsun hayırlı ramazanlar.....

saol canım buraya geleli 3 ay oldu tayin meselesi.tanıdık kimsede yok canım sıkılıyor.küçük biyer sosyal hayatta yokk.trabzona gelmiştik 1 ay önce çok güzel bi yer bayıldım sırf turist kaynıyor.ne kadar modernmiş hiç öyle bilmezdim.cennette yasıyosun valla

canım evet trabzon tabii gümüşhaneye göre daha çok gelişmiş birde gezilicek görülücek yerleride var turistik bi şehir .. yazın pek çekilmiyo o ayrı tabii... bizde yazın gümüşhaneye kaçıyoruz buralarda nem çok yoğun nefes aldırmıyo..... zaten iki şehir birbirine pek yakın sizde gelirsiniz artık trabzona gezmeye... tekrar görüşürüz canım

selammm ben geldimmmm
nasılsınız bakimm
nasılda ararsınız beni böyle ben yokumya herkez boşlamıiişş topiğiii
eşimin erzurumda işleri vardı bende aldım oğluşumu geldim memleketime gümüşhaneyee
yaklaşık 3 haftadır buralardayım annemlere gidiyorum kayınvalidede kalıyorum eren barışla ilgileniyorum zaman geçiyooo
şuan uyuyo eren yoksa hayatta oturamazdım netin başına
eee arkidişşler sizler nasılsıız mavice hayrunisa ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz hadii gelin ayoll
off buraya alışınca daha gitmek istemiyorum ikinci memleket trabzona
hayrunisa canım havalar serinledimi nasıll serinşemediyse gelmiyorum yaaa ölüyoruz nemden çocuk durmuyo sırılsıklam oluyoo
burası mis gibi süper kurban olurum havasına akşamları üşüyoruz yorganla yatıyoruzz
allah nasip ederse haftaya oradayım inşallah havalar serinlerde bunalmayız hepinizi çookk öpüyorum barış uyumuşken bende uyuyayım çoookk uykusuzum bayyyy

küstüm ben size artıkın yazmıyorum kızım günlerce deli gibi tek başıma yazdım buraya..... bende bıraktım sonunda .... ne hayırsız bu topiğin aboneleri gelen gidiyo sonrasımı tıssssss ses seda yok..... valla siz varsanız bende varım siz yok sanız bende yokum bundan sonra:mymeka:

aaaa ne diyon kız ben buralardayım günde en az bi mesaj yazarım biliyosun bizim oğlan biraz küçük napalım artık
eee nasılsın bakalım neler yapıyon döndün tatilden heralde
senin oğlanlar nasıllar

oo şekerim demek gümüşhanedesin iyi valla ohh toprağım benim... canım trabzon serin sayılır benim oturduğum ilçe çoktan serinledi bile.. geliyo kış napcaz bilmiyorum daha yaza tam doyamadım yaa.. allah yardımcımız olsun... tatlı eren barışı benim için koklaya koklaya öp tatlım kendine iyi bak hayırlı ramazanlar selamlar memleketime

kız mavice canım ya ihmal etmiyoruz aslında buraları ama işte ramazan sebebiyle pek giremiyoruz sende olmasan ghanelide olmasa kimle yazışıcaz şekerim.. gitme biyerlere lütfennnn.. buarada izmirde sıcaklık ne durumda merak ettim buralar soğudu bile.. herkese hayırlı iftarlar şimdiden

siz yazınca bende yazacağım....
yok canım be pek serin sayılmaz izmir hala oruç ta çok zor dilim damağıma yapışıyor akşam iftarda su içmekten yemek yiyemiyorummm yani okadarrr-tatlicadiarzu-

ahh şekerim sizin mükafatınız bizden fazla allahın izniyle.. o sıcakta oruç tutmak zordur burasıda serin ama aynı senin gibi.. bende su içmekten yemeğe yer kalmıyo allah yardımcımız olsun canım

evet canım yaa 1 aydır buralardayım trabzonun serinlemesini bekliyorum
iyi iyi serinlesin bayramdan sonra geliyorum
tamam canım öperim eren barışı sen nasılsın teyzesi gittin istanbullara gezdin geldin hah nasılgeçti abinin nişanı eğlenmişsindir sen haaa
neyse canım kendine çook iyi bak görüşürüzhihoyyyt

kızlar hiçç beklemeyin kimse size bu sene oruç tutmayın demiycekk malesefhihoyyyt
valla ben bu ramazan yiyorum bebek var aç kalıyo yavrum ama sonra bu borçları nasıl ödiycem bilmiyorum kısa günlerde tutar heba ederim heralde
kız mavice sen napıyon nasılsın çocuklar nasıl iyilerdir inşallah gamyoncuiremsu sende tatillerden yeni geldin birde fırça atıyon bizelülülülülülü ben topiği boş bırakmıyorum elimden geldikçe valla bende keşke senin gibi kaçıp öyle bi tatile gitsem kafamı dinlesem horul horul deliksiz uyusam ah ah ne zormuş bu annelik bebek büyütmek anamı ağlatıyoooo bazen çıldırıyorum sanıyorum:içelim:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

durrr bakalım çabuk bıktın kısss... heee tatile gidince sankim onlarda tatil moduna mı giriyor sanıyorsun aynı tas yanı hamam sabahın 7 sinde kalk borusu tatilin tek artısı farklı biryer eğer deniz tatiliyse artı deniz var sana 5 bana 4 yıl daha öyle rahat tail yok bebeğüm ...
valla ben çok yoğunum bu aralar çağatay yani büyük oğlum ana sınıfına başladı hem oruç hem çağan hem okul anamı ağlattılar bu yıl yardım edecek kimsemde yok sevgili kayınvalidem sevgili büyük oğlunun çocuğuna bakmaya konyaya giti yani ben yine gökyüzünde yanlız gezen yıldızlarrrr yeryüzünde sizin kadar yanlızımmmm şarkısını söylüyom eren barışı ve seni çok öpüyorum kendine ii bak tatlım Şeniz

ayy kız deme 5 yıl tatil yok muu inanmıyorum hiç öyle şey olur mu yaa bayılıcammmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy canım ne güzel oğlun okula başlamış allahım banada o günleri nasip eder inşallahhhhkaydirigubbakcemile5
eren barış ta iyi teyzesi büyüyo ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
bende senin minikleri ve seni öpüyorum kendine iyi bak hihoyyyt

senide oğluşunuda öpüyorum ii geceler tatlımmmmm

Şeniz

kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.... tatil nasıl geçiyo bakalım valla ben fırsat bulup gremedim şimdi yine çıkıcam evden dedim bi selam vereyim kızlara..... kızlarrrr bırakmayın burayı lütfennnn çok öptüm sizleri iyi tatiller

Selam kizlar ben gümüşhaneli değilim ama daha bu sene döndük ordan eşim orda görev yapti 3 sene arkadaşlarim hala orda şiran kirikli vede merkezde görev yaptik sizlere selam ve saygilar.........

selamm hemşolar
nerelerdesniz ayol
ses seda yok
bekliyorum valla ben buralardayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…