Gümüşhane///29

bende artık bi gümüşhaneli olarak hayırlı akşamlar diliyorumm...

Bende Gümüşhane Kelkit'liyim. ama eşim Erzincan'lı.

bugün üye oldum.burda çok yeniyim.

arkadaşlar evvela geçmiş bayramınız mübarek olsun

ghaneli nasılsın canım meleğimiz nasıl öpüyorum tatlım

hayrünisa canım sen nasılsın bayadır görüşemiyoruz öpücüklerrrr

grafiti sen nasılsın tatlım yaramazın napıyor kum yeme işine bir çözüm bulabildinizmi kendine ve kuzuna ii bat

fadikçim sana gelince tatlım hem foruma hem topiğimize hoşgeldin tatlım kelkitin neresindensin canım beim annecim kelkitli çambaşı köyünden

hepinizi öpüyorum gündüz siteye girmek bayağı zor artık girebildiğim zamanlarda halinizi hatrınızı sorarım fıstıklar kendinize ii bakın hoççakalınnnsositososito

mavice teşekkür ederim canım gayet iyiyim.benimki çok yaramaz oldu yürümelere kalkıyor artık.her yer her yerde ne ypıcaz bilmiyorum.bu arada kan eksikliği falan yok ne olduğu bilinmiyor sanırım toprak yemek hoşuna gidiyor.evde bütün saksıları attım bi odaya şimdilik bu dertten de kurtulduk sayılır.umarım sende iyisindir.k.i.b. sevgiler:teselli:

selam kızlar nasılsınız bakalım... fadikcim aramıza hoş geldinn... umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz... mavice iyiyim canım ama çok yoğundum şimdi biraz rahatladım çok şükür... ghaneli tatlım bebiş nasıl çok çok öp benim için havalar da malum çok soğudu dikkat et şekerim kendine ve bebişe... hepinizi çok öptüm yine görüşücez inş.. şimdilik byyyyy

çok ilginç bir tesadüf ben de çambaşı köyündenim süprizzzzz çocukluğum köyde geçti en son 95 te gitmiştim ama köyden pek kimseyi tanımıyorum istanbulda yaşıyorum

çok ilginç bir tesadüf ben de çambaşı köyündenim süprizzzzz çocukluğum köyde geçti en son 95 te gitmiştim ama köyden pek kimseyi tanımıyorum istanbulda yaşıyorum
hımmm ne güzel bir tesadüf canımmm beim en son bir teyzem oturuyordu o köyde oda 95-96 da felan çıktı oradan belki tanırsın soyadları koç dedemlerin teyzem tabi evli olduğu için uçardı soyadı zarife uçar kızları arzu arife oğulları osman ve sezail belki aşina gelir öpüyorum canım güzel paylaşımlar dileğiyleŞeniz

ghaneli hayrünisa sizler nasılsınız bakalım sanırım herkes ii sizleride çookk öptüm ama eren barışı özel öpüyorum kıskamayın bakemmmŞeniz

canım biz 92 de köyden çıktık ben ilk okulu köyde okudum
okuldan uçar ve koç soyisimlerini hatırlıyorum teyzen 95 te köyden çıktığına göre annem belki tanır ben yarın anneme sorarım

günaydın kızlar nasılsınız biz ehh işte küçüğüm hastaydı zaten ama toparlanamadı bir türlü öksürük mahfetti kuzumu... çok zor hastalanıyor çokda çor iyileşiyor bu sıpa... allahım başka dert vermesin:Saruboceq:

sizler nasılsınız ghaneli hayrünisa grafti ve fadik umarım hepiniz ii sinizdir.... melekleriiz nasıl onlarada sağlık diliyorum...

sitenin ağırlığı ve oğluşumun durumundan pek giremiyorum idare edin olurmu.. hadi öpüyorum hepiniziŞeniz güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorum hepinize ailelerinizle...:1hug:

evet fadikçim anen mutlaka tanır eminim köy dediğin kaç nüfus zaten koç olarakta annemin amcaları felna otururdu orada evet anneciği mutlaka hatırlarrrra.s.

ya buarada unuttum sizin isimler neydi söylermisin sakıncası yoksa bende teyzeme soracağım görüşünce... oda hatırlar mutlaka... öpüyorum tatlımmmmm hoşkalŞeniz

arkadaşlan merhabalar nasılsınız?? yazamasamda sizin yazdıklarınızı hep okuyorum.. çok yoğunum bu sıralar.. herkese iyi haftasonları diliyorum iyi bakın kendinize a.e.o.a.s.

geçmiş olsun canım oğlişin hastaymış tez zaman da iyileşir inşallah gamyoncuiremsu

canım annemle konuştum evet teyzeni ve kızlarını tanıyormuş. evet zaten köyde herkes bibirlerini tanıyor ben çocukken köyden çıktığım için pek kimseyi taımıyorum.

hayırlı geceler canım tekrar geçmiş osun a.s.

hayırlı geceler arkadaşlar a.s. nasılsınız hayırdır hiç uğramıyorsunuz hem kk de gümüşhaneliler bukadar mı? arkadaşlar bütün gümüşhanelileri topiğimize bekliyoruz :1hug:

mavice canım oğlişlerinin ve ailenin resimlerini gördüm allah mutululuğunuzu daim etsin canım :Saruboceq: oğlişlerim de çok şekerler maşallah allah nazardan ve bütün kötülüklerden korusun

canım beim çok teşekkür edrim çok saol...

evet maalesef hemşolar biraz hayırsız bu gördüğün üç kişinin dışında gelen kayboluyor şuraya uğrayıpta iki satır yazmak zor geliyor ghneli ve hayrunisanın dışında devamlılık gösteren yok ghaneli bayağı aktifti ama bebişi oldu yeni o yüzden eskisi gibi gelemiyor... hayrunisa en gezenti abonemiz ehhh evde olduğu sıralarda yazıyor bir sen bir be kaldık sen bari kalıcı ol öpüyorum seni ve topiğimiziboş bırakmayan tüm hemşoları... ii gecelr canım... ben bir kaçgündür uğrayamadım eşimin babannesini kaybettik taziye ziyaretleri felan çok yoruldum fırsatımda olmadı... neyse hayatımız rutie girince sık sık gelirim ben:1hug:

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

ghaneli'nin bebişimi oldu ne güzel allah ananlı babalı ve sağlıklı birşekilde büyütmelerini nasip etsin

fadikçim başta sen olmak üzere tüm hemoşalara tüm arkadaşlara günaydın diyorummmmm güzelliklerle dolu bir gün diliyorummmmmm görüşmek üzereeea.s.

slmmm bende br gümüşhaneli olarak aranızda bulunmaktan mutluyum doğma büyüme ist dayım ama sık sık gümüşhaneye giderim bu arada bende köse ilçesine bağlı bir köydenim kucak dolusu sevgiler ...

herkeselere günaydın kimseler uğramamış pek neyse olsun merhabalar HEYHATcım hoşgeldin ve inşallah kalıcı olursun diyelim ghaneli nerelerdesin canım bu kadar uzun ara verme insan merak ediyor yaaa...

hayrünisa sende mi terk ettin yoksa bizi.... neyse herkese hayırlı cumalar heyhat tekrar hoşgeldin canımmm güzel paylaşımlar dileğiyleeee:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…