Gümüşhane///29

Meraba arkadaşplar bende gümüşhaneliyim.içinden merkez....her yaz gidiyorum oralara çok seviyorum oraları.bende hamileiyim hamile sitesine bakarken burayoıı gördüm çok sevimdim

canım hoşgeldin aramıza a.s. ara sıra uğrarsan çok seviniriza.s.

arkadaşlar merhaba ben Gümüşhane hakkında biraz bilgi almak istiyorum taşınma durumumuz var en iyi semti yada en yeni yerleşim yeri neresidir acaba?

Ben Gümüşhaneli değilim ama şu an Gümüşhane de çalışıyorum.Çok soğuuuuuuuuuk.Çok şirin biryer.

oh oh oh yeni arkadaşlar hemşolar gelmiş aramızahihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldiniz umarım gelip geçici olmazsınız burası yol geçen hanına döndü yakında kk ya ilan bölümü açıcam ilk ilanıda ben vericem

GÜMÜŞHANE TOPİĞİNE SÜREKLİ ABONE ARANMAKTADIR.... HİÇ BİR ŞART YOKTUR KK ÜYESİ OLAMASI YETER... KİMSEYE BAŞVURMAYA GEREK YOKTUR DİREKT İŞE BAŞLAYABİLİRSİNİZ KOLAY GELSİN....

neyse nasılsınız bakalım hayırlı hemşolarım fadikçim esaslı hemşoymuşsun helal olsun valla... asılsın canım iyimisin

hayrünisa ghaneli sizleride öpüyorum....

herkeslere iyi geceler...

teşekkürler begim hanım ben öğretmenim eşimin işi dolayısıyla gümüşhaneye gelme durumumuz var o yüzden biraz araştırma yapıyorum ikimizinde hiç bilmediği bir yer olduğu için.içim rahatlasın istemiştim teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

mavice canım iyyim çok sağol a.s.

günaydın canım hemşolarıma.s.

mavice canım bizim köyden 2 kare resim ekledima.s.

canımmm çambaşı köyümü bu..... çok güzel yemyeşillll ilk defa görüyorum harika ellerine memeğine sağlık canım Şeniz

Canım ben seviyorum burayı.Kelkit te çalışıyorum.Ailelere uzak olmasa hiç gitmeyeceğiz buradan.Ama en yakın yer 12 saat.

inşallah bizde severiz bizimde gelme durumumuz birkaç güne belli olacak olursa ev bakmaya gelicez artık muhit olarak nereler iyidir?

Merkeze gelecekseniz ev sayısı az zaten. Dağlar arsında bir yer Gümüşhane.Toki var biraz dışarısında.Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
canımmm çambaşı köyümü bu..... çok güzel yemyeşillll ilk defa görüyorum harika ellerine memeğine sağlık canım Şeniz

bişi sorucam vlerin çatıları niçin hep mavi :uhm:

canım çatılar sac aslında gümüş rengi...galiba gökyüzü mavi olduğu için mavi gözüküyora.s

canım köyün içi değilde tarlaları,dağları,yaylası çokk güzel insan huzur bulayorhihoyyythihoyyyt birde kocaman ormanı var aslında bizim köyün siteleri videolarıda var nette..ama buraya koyamam a.s yasak biliyorsun:bbo:

selam hemşolarım nasılsınız bakimm
gümüşhaneden selamlarrr
soğuk birgün ama güneşli ohh havası yeter valla
buraya gelince gitmek istemitorum trabzonaaaa hepinizi öpüyorum yarın görüşürüzzz
hayırlı geceler

günaydın hemşolara.s. nasılsınız bakalım a.s. ben iyiyim ama çok üşüyorum:bbo: istanbulda da havalar iyice soğudu :bbo: eee artık kış geldi sayılır....

:sm_cool:GÜNAYDINNNNNNN:sm_cool:

hepinize mutlu sağlıklı vede huzurlu bir gün diliyorum... efferimmmm hemşolar size be yaaa vallahi çok mutlu oldum pek bir aktifmişiniz epeydir hasret kaldık bukadar hemşonun gelmesine amanda aman ghaneli hanımda gelmiş eren barışımızda ne kadar büyümüş maşallahhh

fadik çim benim hayırlı hemşom dediğin doğru bakarım ben videolarına felan sen nasılsın canım evet havalar bayağı soğudu canım hadin iyi sohbetler öpüyorum kızlarrrrr
a.s. a.s. Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…