gez canm gez evde otur otur insan patlıyor ya... benimde iki haftam felan nkaldı inşallah kuşadasına gidicez sen nasılsın bakalım umarım iyisindir görüşmek üzere tatım güzel bir gün geçirŞeniz:enbuyukkk:
hayrunisacım hoş geldin tatlım nasılsın bakalım nerelri gezdin de geldin bizim tatil kesinleşti inşallah allahtan bir mani çıkmazsa 15 ağustota kuşadasını fethe gideceğim :dance::lepi:
meraba hemşolarim nasilsiniz bakem
ooo sizz tatil falan muabbetine dalmişsinz ohh ne güzel
oğlumu şimdi uyuttum gaz sancisi var 2_3 gecedir geceyi gündüz ettirdi bize yarin doktora götürücez bakalim ne diycek hala yemek falanda yapmadim
kayinvalidem pazar gitmişti memlekete çocuğa güzel bakamiyosunuz dedi çikti geliyo bugün deli olucam valla sanki kendi benden daha güzel bakicak nese sinirlendim yine ben gidem yemek yapam bende sabahtan beridir hiç bişey yemedim korkuyorum sütüm azalir diye ama napim bizim oğlandan vakit bulup yemek yiyemiyorum
neyse kizlar çok yazdim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin
beben bumu kız çok tatlı maşallah,adı ne ,hayırlı evlat olsun inşallah canım benim öptüm...
:sm_cool:GÜNAYDINNNNN:sm_cool: hepinize günaydın hemşolar.... ghaneli yewrümmm eren barışımız nasıl bakem gaz sorunu var demek ayyy o çok zor ya benim büyük oğlan gazman gibiydi... ne rezene çayı ne metsil ne muskat hiç birşey fayda etmedi en son nane çayı ile kurtulduk yawrumda rahatladı... kuzuna rahatttt gazsız uykular uyusunda büyüsün... harunisa sen nasılsın yewrümmm kıs gene gezentilikmi yapıyon sen yoksam neyse hepinize güzel bir gün diliyorum kendinize ii bakın Şeniz
kızlaaaaar napıyonuz bakiim ben geldim... valla geziyorum kızmayın ancak eve geldim dedim bu hemşolar ben yokken naptı bi bakiim ama uğramamışınız... mavice neler yapıyon şekerim gitmedin daha tatile? ghaneli kız bebiş nasıl sen nasılsın umarım herşey iyidir bende düğün neyin vardı trabzondaydım hafta sonu.. ee şekerler nişanımızda var alışveriş yaptık bol bol kısmetse 2 hafta sonra yolcuyuz hayırlısıyla düğüne beklerizzzz çok çok öptüm kızlar mavice hem seni hemde ghaneli seni.. iyi bakın kendinize şekerler ben fırsat buldukça uğrıycam ama sizde buralarda olunnklava:
bende geldümmmm
ooo kızlar nasılsınız bakalım herkezin keyfi yerindedir herhal
bende kuzum de iyiyz teyzeleri senin kuzuda okula gidicek hah ayy ne güzel allahım o günleri banada gösterir inşallahhh
kızlar dikişlerim artık yavaş yavaş dökülüyo artık ağrımda kalmadı allaha şükür toparladım kendimi hiç iyileşemem sandıydım ama...
hadi canlar kendinize çookkk iyi bakın öpüyorum kocaman görüşmek üzereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?