Gümüşhane///29

sizede güzel bir gün hemşolar ghaneli gözün aydın canım anneler geliyormuş:1hug: canım belinay sanada önce sitem ediyorum:1closedeyes: sonra düğün hazırlıklarında kolaylık diliyorum:1hug:.. aşık belinay aşık belinay:asigim: mutluluğun daim olsun arkadaşım... ha bu arada oğlunuzla ilgileniyorum yoğunum filan yemedik ama başka topiklerde görüyorum seni ama :mymeka: neyse bi daha olamasın:1hug: öpüyorum tatlım seniii..... hemşolar benimde misafirim var bir kaç gün ortalıklarda olmaycağım güzel bir haftasonu diliyorum... hoççakalın....:1hug:

Aaa Canim Bilirim O Köyüüü
Bi Iki Sefer Gittim Düğün Vardi

Merhaba,
Şimdi kimin düğünüydü diyeceğim, öğrencim çıkacak çok muhtemel ki:) Evlilik çağındadırlar şimdi belki çoktan evlenmişlerdir bile.Ben oradayken telefon yoktu köyde.İlk tel ben dönünce bağlandı.Haliyle iletişim kuramadım.

Bu arada herkese de merhaba.

Son düzenleme:
SÖYLEYİN BAKİM GÜMÜŞHANELİ GÜZELLER....
KELKİT GENEL ADI.Kelkitin köse ilçesinin yuvacık köyü eski adıyla gelin peltek köyü bilen varmı burayııı :):)

Son düzenleyen: Moderatör:
valla tatlım gümüşhaneliyim ama hiç haberim yok o köyden... zaten ben bi bizim köyü biliyorum bide yolumuzun üstündeki köyleri:)))

CANIM ATALAYLARIN DÜĞÜNÜYDÜ BENİM YENGEMİN ANNESİNİ KÖYÜ ERKEK DÜĞÜNÜYDÜ BURSADAN GELİP ORADA DÜĞÜN YAPTILAR KIZDA GİRESUNLUYDU AMA BENİM ÖĞRETMENİMDE ORALI AMCAMIN KIZIDA ORALILARLA EVLİ ÖĞRETMENİMİN SOYADI ARSLANDI AMCAMIN KIZININ SOYADIDA ÖZHAN YANİ ÖYLE TAM TANIMIYORUM ORADA YAŞAYANLARI AMA O KÖYLÜ TANIDIĞIM VARa.s.

Atalay'ları bilirim.Önceki mesajımda da Milli Eğitim'in karşısında toptan gıda satan bir dükkandan söz etmiştim zaten Alim Atalay'ın. Ferhat Arslan mı öğretmenin? Müteahhitlik yapıyor mu aynı zamanda?:) Hatta Özhan soyadı da o köydeki 3 soyadından biri. Belki tam çıkaramayabilirim ama kesin tanıyorum.Şu an 20-25 yaş aralığındakiler benim öğrencilerim.Amcanın kızı sanırım bildiğim birileriyle evli. a.s

canim Atalay Lokanta Var Bilmiyorum Ozaman Var Miydi?işte Orasi Benim Dediğim Kişilerin.canim Alim Atalayin Oğlu Var Miydi Adi Baki Atalay
öğretmenimin Adi Adem Arslandi.özhan Olarak Bi Amcamin Kizinin Eşini Falan Biliyorum Onun Adi Da Ersin Bilmiyorum Taniyabildin Mi

Hımm Atalayların lokantası vardı ama oğlunun adını hatırlamıyorum. Bu öğretmen Kahramanmaraş'ta da çalıştıysa sanırım tanıyorum ama galiba onun adı Cemil'di.. Emine diye bir kardeşi vardı şu an 35 yaşlarında . Ersin'den emin değilim bir abla kardeş Özhan'lar vardı öğrencim, bir de köyün tek minibüsünün sahibi Muhammed Özhan'la çocukları Mikail ve kızlar...Orada birkaç saat geçirsen onlar beni hatırlar:) Köyün ilk ve tek bayan öğretmeni oldum çünkü.Kulaklarından kaldırıp İstanbul'u da göstermedim.:) Alışılmış değildim bu bakımlardan...En tepede, Kına Yenge idi sanırım adı hala yaşıyor mu acaba, onun evinin yanında, Bursa'ya taşınmış bir ailenin evinin bir odasında yaşamıştım...Gidersen selam söyle köydekilere, ilk bayan öğretmenlerinden...

VALLA CANIM GİDERSEM MUHAKKAK İLETİRİM SELAMINI AMA BİRAZ ZOR GİBİ BEKAR OLSAM ŞİMDİ HER HAFTA SONU GİDERİZ KÖYÜMÜZE HAA O KÖYÜN ALTINDA Bİ YER DAHA VAR KÜÇÜK Bİ KÖY ORADA YAŞAYANLARDA BENİM AKRABALARIM BİLMİYORUM HİÇ GİTTİN Mİ O KÖYEEŞeniz

günaydın .............. kızlar................. nsılsınız........................

of Of Hele Bu Sicaklarda Karnim Burnumda
Off Hiç çekilmiyo Yaa Bunaldim Artikkk
Gelsin Artik Oğluşummm

of Of Hele Bu Sicaklarda Karnim Burnumda
Off Hiç çekilmiyo Yaa Bunaldim Artikkk
Gelsin Artik Oğluşummm

Merhaba, Hamile olmak, kucağında çocukla olmaktan daha kolaydır. Hele ki yaz sıcaklarında. Hamileliğin tadını çıkar, çok keyiflidir tüm sıkıntılarına rağmen. Allah kolaylık ve çocuğunla sana sağlık versin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…