tatlım sen doğumunu yaptınmı buarada? rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin inş... canım yazında evde pek durulmuyo gezmeler piknikler başlıyo... ondan dolayı giremiyorum pek nete ama yazamasamda takip ediyorum yazdıklarınızı gece bile olsa,,, unutmadım yani sizleri..... a.s.a.s.
kıs sen doğurmadınmı hala bekliyorum hergün ahanda dpğurdu diyetıss ses yok... hadi bakem bebiş seveceğiz yaw.. tabiki maalesef resimlerinden... hayırlısı tatlım... çoğu gitti neredeyse hepsi yani... az kaldı az... benim oğlum gibi 9 ay 10 ü tam doldurursa sen daha çoookk beklersin.... öpüyorum tatlımmmm.........
CANIM YOK DAHA DOĞUM YAPMADIM DÜN KONTROL VARDI BEBİŞİN KALP ATIŞLARI RİTİMSİZDİ GECE HASTANEDE YATTIM TAKİBİM YAPILDI BUGÜN TABURCU OLDUM HERŞEY YOLUNA GİRDİ ALLAHA ŞÜKÜR AMA ŞİMDİDE OĞLUM İNAT ETTİ GELMİYOOklava:
ah kıyamam ben sana ne zordur bu sıcak havalarda herkes tatile giderken evde oturup doğurmayı beklemek... ben çok iyi bilirim bu duyguyu ve bu yılda eşimin işleri dolayısı ile hala sezonu açamadık ve izmirde oturuyorum yani çeşme 30 dk. lık mesafede ama az kaldı ağustos başı hurrrrraaaaa denize darısı senin başına tatlım ama seneye önce oğluşumuzu bi hayırlısı ile al kucağına gerisi kolay... öpüyorum tatlım seni... hemşolar bekliyorummmmklava:
valla bende çok isterim tatili ama onlar yani insanın eşleride yanında olmayınca akşamları çay içerken başını şöyle omzuna yaslamayınca tatilinde tadı tuzu olmuyorki valla ben onsuz gittiğim hiç biryerden zevk alamıyorum eşim ve çocuklarım onlarsız hiçbirşeyin tadı yok rabbim sana da yardım etsin canım bir nefeste kurtarsın... seni çok öpüyorum hayrünisa senide buralarda görmek çok güzel burası neredeyse ghaneliyle bizim özel msj topiğimize döndü hemşolar hayırsız çıktıklava: senide çok öpüyorum kendinize ii bakın allaha emanet olun benim sıpa dişlerinden ötürü bu aralar biraz mızmız ancak geceleri bakabiliyorum... ii pazarlar ikinizede ailenizle birlikte...:1hug:
doğru söylüyosun canım bende eşimsiz asla bişeyden zevk alamam.allah kimsenin mutluluğunu bozmasınnn
çok sağol canım iyi dileklerin için bugün 40+1 olduk ama hala tık yok bakalım bugün randevu var ne diycek doktorumuz
allahım herşeyin hayırlısını nasip etdinna.s.a.s.
amin canım herşeyin hayırlısı güzel bir hafta diliyorum kıss bu haftaya yine hamiş başladın belkim haftaya anne olmuş olarak başların .... :))
AYYY AĞZINDAN BAL DAMLIYO KIS İNŞALLAHHHHHHH a.s.a.s.
hemşom sana selam olsun artık çoğul konuşmuyom genellikle yanlızız burada naber bugün nasılsın güzel bir gün diliyorum tatlım....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?