Gümüşhane///29

CANIM YOK DAHA DOĞUM YAPMADIM DÜN KONTROL VARDI BEBİŞİN KALP ATIŞLARI RİTİMSİZDİ GECE HASTANEDE YATTIM TAKİBİM YAPILDI BUGÜN TABURCU OLDUM HERŞEY YOLUNA GİRDİ ALLAHA ŞÜKÜR AMA ŞİMDİDE OĞLUM İNAT ETTİ GELMİYOOklava:

[/COLOR]
YOK CANIM DOĞURMADIM.HAYRUNİSAYE YAZDIM BİRAZ ÖNCE HASTANEDEYDİM.TABİ CANIM KOYARIM RESİMLERİ AMA İLK ÖNCE TEŞRİFTE BULUNMASI LAZIM.EVET CANIM YAA DAHA ÇOOKK BEKLERİM BEN SEN NASILSINNN:asigim::asigim:

canım inş.herşey yolunda gider umarım bi sorun oluşmaz ve kolaylıkla doğumunu yaparsın artık bizde bebiş severiz... stres de yapma buarada tatlım... allaha emanet ol canım kendine ve bebişe çook iyi bak

canım herşeyin hayırlısı tabikide... geçmiş olsun tatlım korkma hiçbirşey olmaz allahın izniyle... sıpalar kırk nazla geliyorlar dicem benim ikinci hiç de öyle yapmadı o da vakitsiz geldi ortaları yok bunların yaw... olsun aylı günlü doğsun hayırlısı ile rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...öpüyorum tatlım sağlıklar diliyorum... harünisa senide öpüyorum bu arada umarım daha sık görürüz seni burada.. tatilini yapmışsın ohhh darısı başıma inşallah... ennnn kısa zamanda...:1rolleyes:a.s.

şimdilik buralardayım tatlım görüşücez inş. daha sık... umarım sende tatilini yaparsın insan çok rahatlıyo valla... bende öptüm seni cnm kendinize iyi bakın allaha emanet olun......

sağolun kizlarrr
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
off bende doğursamda çikip gezsem oğlumlaa

ah kıyamam ben sana ne zordur bu sıcak havalarda herkes tatile giderken evde oturup doğurmayı beklemek... ben çok iyi bilirim bu duyguyu ve bu yılda eşimin işleri dolayısı ile hala sezonu açamadık ve izmirde oturuyorum yani çeşme 30 dk. lık mesafede ama az kaldı ağustos başı hurrrrraaaaa denize darısı senin başına tatlım ama seneye önce oğluşumuzu bi hayırlısı ile al kucağına gerisi kolay... öpüyorum tatlım seni... hemşolar bekliyorummmmklava:

Evet cannım zor valla ama napalım katlanıcaz artık oğlum gelsin ısırıcam onun sonradan çıkmalarınıııı
Haa yarın tam 40 hafta oluyo allahım sen sonumu hayır ett
ayy canım bırak sen kocişi al çocukları eyvallah desırnaşık şey gerçekten insan çok bunalıyo sıcaklardan :lepi:

valla bende çok isterim tatili ama onlar yani insanın eşleride yanında olmayınca akşamları çay içerken başını şöyle omzuna yaslamayınca tatilinde tadı tuzu olmuyorki valla ben onsuz gittiğim hiç biryerden zevk alamıyorum eşim ve çocuklarım onlarsız hiçbirşeyin tadı yok rabbim sana da yardım etsin canım bir nefeste kurtarsın... seni çok öpüyorum hayrünisa senide buralarda görmek çok güzel burası neredeyse ghaneliyle bizim özel msj topiğimize döndü hemşolar hayırsız çıktıklava: senide çok öpüyorum kendinize ii bakın allaha emanet olun benim sıpa dişlerinden ötürü bu aralar biraz mızmız ancak geceleri bakabiliyorum... ii pazarlar ikinizede ailenizle birlikte...:1hug:

doğru söylüyosun canım bende eşimsiz asla bişeyden zevk alamam.allah kimsenin mutluluğunu bozmasınnn
çok sağol canım iyi dileklerin için bugün 40+1 olduk ama hala tık yok bakalım bugün randevu var ne diycek doktorumuz
allahım herşeyin hayırlısını nasip etdinna.s.a.s.

canım benim seni okadar ii anlıyorum ki sabırsızlığını endişelerini ilk oğlumda beni byle bekletmişti tam dokuz ay ongün dolu dolu bakledik onbirinci gün gecesi sancılanmıştım ama yinede normal olmadı ayrıca ben sezaryen oldum diye hiçte üzgün değilim çünkü 5 , 6 santim dikiş izimden başka bir sıkıntımda yok sadece ilk oğlumun doğum anını yaşayamadım o uhdedir içimde narkoz almıştım ama ikinci epidurelle yani belden iğneyle olduğu için çok güzeldi... dediğin gibi herşeyin hayırlısı rahat olmaya çalış çünkü senin gerginliğini oda hissediyor... allaha emanet ol canım...:1hug:

teşekkür ederim canım zaten bu aralar çookk bunaldım sitres yapıyorum
ona zarar verdiğinide biliyorum ama işte elde değil çok sağol bundan sonra sitres yoookkk
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin napalım sezeryanda olsa üzülmiycem çünkü hep hayırlısını istedim allahtan inşallahta herşey yolunda gider

amin canım herşeyin hayırlısı güzel bir hafta diliyorum kıss bu haftaya yine hamiş başladın belkim haftaya anne olmuş olarak başların .... :))

hemşom sana selam olsun artık çoğul konuşmuyom genellikle yanlızız burada naber bugün nasılsın güzel bir gün diliyorum tatlım....a.s.

hemşom sana selam olsun artık çoğul konuşmuyom genellikle yanlızız burada naber bugün nasılsın güzel bir gün diliyorum tatlım....a.s.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMM İYİYİM.
EVET CANIM SENDEN BENDEN BAŞKASI YOOKKK
BUGÜN RANDEVUM VAR 6 DA BAKALIM BİZİZM OĞLANIN ZORU NEYMİŞDE GELMİYOOO:roflol:Bİ PROBLEM YOKSA PAZARTESİYE KADAR BEKLEYELİM DİYCEMM

kızlan ben geldimmm.... napıyonuz bakiim..... g.haneli canım allah yardımcın olsun en kısa zamanda sağlıkla bebeğini doğurursun inş. mavice sen nasılsın cnm valla 3 kişiyiz burda ne gelen var ne giden selamlar herkese öptümm sizia.s.a.s.a.s.

selam hemşolarr ben geldim doktordan herşey yolunda çok şükür pazartesiye kadar bekliycez yatiş yapip suni sanci vericekmişş tabi pazartesiye kadar gelmezse off suni sancidan çookk korkuyorumm allahim inşallah gelir bizimki yoksa halim duman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…